- 19 Şubat 2018
- 794
- 3.951
- 63
yook hicc arama belirti falan canim,8 ekim olması lazım 27 eylül transfer oldum , sizlerin belirtiniz oldu mu hiç bende sanki hiç işlem yapışmamış gibi hiçbişi yok
Hayırlısına dua edip beklicez deseneyook hicc arama belirti falan canim,
herkesin bünye baska
hatta olursa da belirti cokta inanma,cok ilac kullaniyorz onlardan dolayi cogu
Inşallah canım benim inşallah Rabbim herkesin gönlündeki hayırlı olan dileğini isteğini kabul eylesin cookkkk aminOlacak canım olacak zamanı geldiğinde sende gidip evlatlarini alıp geleceksin ben inanıyorum sana
Kuzum çok erken8 ekim olması lazım 27 eylül transfer oldum , sizlerin belirtiniz oldu mu hiç bende sanki hiç işlem yapışmamış gibi hiçbişi yok
Maşallah Allah sana bağışlasın yavrularını sağlıkla ilerlesin inşallah gönlüne göre olsun herşey canım benimZazam bugün 12. Gün 970 çıktı değerim
Tek gibi geliyor bana ama süpriz olur mu bilmiyorum
Ya sen beni öldürcen hahahaha keleş getireyim mi basak orayı aheyyyy aheyyyyyBen andreye diyecem benim kocam pipirikli
Valla kızı bayıltmadan bize bi gösterin
Yarın öbür gün zenci doğurursam adam hem beni hem sizi kurşuna dizer diycem
Beklemek zor çok yaa normalde çok serinkanlı biriyimdir ama buna çok sabırsızım cumartesi mi yapim idrar testi bana kalsa şimdi yapıcamKuzum çok erken
Bugün 3 gün oldu transfer sonrası
İnşallah 5-7 güne sürprizini idrar testinde sonra kanda görürsün
Benim bu işi halletmem lazım yoksa bu sevdalar boşuna leee bu sevdalar boşunaBence sen kesin çözersin bu işi
Valla andreyi bu konuda bi tehdit etmeyi düşünüyorumYa sen beni öldürcen hahahaha keleş getireyim mi basak orayı aheyyyy aheyyyyy
Kac yıldır bekliyorsun az daha sabır Sabrin Sonu selamet inşallah8 ekim olması lazım 27 eylül transfer oldum , sizlerin belirtiniz oldu mu hiç bende sanki hiç işlem yapışmamış gibi hiçbişi yok
Gözün aydın canımZazam bugün 12. Gün 970 çıktı değerim
Tek gibi geliyor bana ama süpriz olur mu bilmiyorum
Amin inşallahKac yıldır bekliyorsun az daha sabır Sabrin Sonu selamet inşallah
Valla göremionuz kizlar biz bütün günü baktik bulamadikBeyzoşumla ajanlık yapmak istedik eşlerden örnek alınca
Yukarı çıktık odada yatan kuzlara bakmaya hemşire izin vermedi
Suyumuz süzüle süzüle döndük
Güzel haberini alacagiz Allahin izniyleHayırlısına dua edip beklicez desene
Guzel fikirmiş vallaHemşire kıyafeti götüreyim yanımda bir de terliklerimi giyeyim, saçıma da bir bone
Zaten maske takıyoruz yüzümüz görünmüyor
Oldu bu iş
Rabbim nazarlardan saklasinKızlar maşallah şu aralar çok güzel gidiyoruz
Allahım hep böyle etsin
Her kes hamile
Amin cnmm darisi sizlereee insallahRabbim nazarlardan saklasin
ayy beyzosum saka maka iyiki de görmedik yaa,napcaz görüp.sonucta orda beklryen kizlarin hepsi gayet genc ve güzeldi.hattaa bikactanesini hatirladik ya listedenValla göremionuz kizlar biz bütün günü baktik bulamadikizin vermiolar yukariya aha bu aha su diye diye felemiz sasti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?