8 ekim olması lazım 27 eylül transfer oldum , sizlerin belirtiniz oldu mu hiç bende sanki hiç işlem yapışmamış gibi hiçbişi yok
yook hicc arama belirti falan canim,
herkesin bünye baska
hatta olursa da belirti cokta inanma,cok ilac kullaniyorz onlardan dolayi cogu

Olacak canım olacak zamanı geldiğinde sende gidip evlatlarini alıp geleceksin ben inanıyorum sana
Inşallah canım benim inşallah Rabbim herkesin gönlündeki hayırlı olan dileğini isteğini kabul eylesin cookkkk amin

8 ekim olması lazım 27 eylül transfer oldum , sizlerin belirtiniz oldu mu hiç bende sanki hiç işlem yapışmamış gibi hiçbişi yok
Kuzum çok erken
Bugün 3 gün oldu transfer sonrası
İnşallah 5-7 güne sürprizini idrar testinde sonra kanda görürsün

Zazam bugün 12. Gün 970 çıktı değerim
Tek gibi geliyor bana ama süpriz olur mu bilmiyorum
Maşallah Allah sana bağışlasın yavrularını sağlıkla ilerlesin inşallah gönlüne göre olsun herşey canım benim

Ben andreye diyecem benim kocam pipirikli
Valla kızı bayıltmadan bize bi gösterin
Yarın öbür gün zenci doğurursam adam hem beni hem sizi kurşuna dizer diycem
Ya sen beni öldürcen hahahaha keleş getireyim mi basak orayı aheyyyy aheyyyyy

Kuzum çok erken
Bugün 3 gün oldu transfer sonrası
İnşallah 5-7 güne sürprizini idrar testinde sonra kanda görürsün
Beklemek zor çok yaa normalde çok serinkanlı biriyimdir ama buna çok sabırsızım cumartesi mi yapim idrar testi bana kalsa şimdi yapıcam

Beyzoşumla ajanlık yapmak istedik eşlerden örnek alınca
Yukarı çıktık odada yatan kuzlara bakmaya hemşire izin vermedi
Suyumuz süzüle süzüle döndük
Valla göremionuz kizlar biz bütün günü baktik bulamadik izin vermiolar yukariya aha bu aha su diye diye felemiz sasti

Valla göremionuz kizlar biz bütün günü baktik bulamadik izin vermiolar yukariya aha bu aha su diye diye felemiz sasti
ayy beyzosum saka maka iyiki de görmedik yaa,napcaz görüp.sonucta orda beklryen kizlarin hepsi gayet genc ve güzeldi.hattaa bikactanesini hatirladik ya listeden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…