Ben andreye diyecem benim kocam pipirikliBeceremedik odaya sızmaya
Sen belki becerirsin
Artık bi şekilde sızma operasyonu yapacağızBen andreye diyecem benim kocam pipirikli
Valla kızı bayıltmadan bize bi gösterin
Yarın öbür gün zenci doğurursam adam hem beni hem sizi kurşuna dizer diycem
Hemşire kıyafeti götüreyim yanımda bir de terliklerimi giyeyim, saçıma da bir boneArtık bi şekilde sızma operasyonu yapacağız
Zazam bugün 12. Gün 970 çıktı değerimKuzum sen bugün kan vericektin
İnşallah seninde deryanında güzel sonuçlarınız hepimize bayram olsun
MaşallahZazam bugün 12. Gün 970 çıktı değerim
Tek gibi geliyor bana ama süpriz olur mu bilmiyorum
Sormaa, hayatımın en uzun 12 günüydü sanırımMaşallahAllah sağlıklı hayırlı evlat versin , kucağınıza almayı nasip etsin , darısı başıma günler geçmiyor sanki hiçbir belirti de yok ne zor şey beklemek
Ben andreye diyecem benim kocam pipirikli
Masallah gözünüz aydin cnmZazam bugün 12. Gün 970 çıktı değerim
Gözün aydın canımZazam bugün 12. Gün 970 çıktı değerim
Test günün ne zaman canımMaşallahAllah sağlıklı hayırlı evlat versin , kucağınıza almayı nasip etsin , darısı başıma günler geçmiyor sanki hiçbir belirti de yok ne zor şey beklemek
Oleeeeeeyyy çok çok sevindim kuzumZazam bugün 12. Gün 970 çıktı değerim
tebrik ederiim lunacımZazam bugün 12. Gün 970 çıktı değerim
Yumurta kalitesi artmaz böyle bir bilimsel bilgi yok ne yazık ki bende zamanında çok araştırıp bir sürü şey yedim ictim karaciğerime yuklenmekten başka bir şey olmadı. Saraçoğlu'nun ofisine bile gittim onlar da böyle bir şey yok dediler. Sadece su var eğer varsa iyi bir yumurta onu korumaya yarayabilir dediler. Dr.Semra Kahraman, Dr.Bulent Tıraş, Bahceci'den Dr. Guvenc Karlikaya hepsine gittim benim kalite sorunum olduğu için ve hepsi aynı şeyi söyledi tıpta böyle bir şey yok. Senin kullandığın şeyleri ben 7_8 yıl önce yaptım ve dediğim gibi işe yarar şeyler değil ne yazık ki. Çok üzülerek söylüyorum ki bilimsel bir gerçek bu.Aynen canim,
Mesajimda da belirttim zaten
Aynen,
Öneride bulundugum Mesajimda da belirttigim gibi prolaktin yüksekligi yoksa..
Incir kürü ve yaninda da bal ve polen karisimi ile tecrube ettigim icin öneriyorum ; Yumurta kalitesini yükseltiyor.
Amh bile yükseliyor.
Allah gönlüne göre versin inşallah canım, çok güzel bir haberZazam bugün 12. Gün 970 çıktı değerim
Bence sen kesin çözersin bu işiBen andreye diyecem benim kocam pipirikli
Olacak canım olacak zamanı geldiğinde sende gidip evlatlarini alıp geleceksin ben inanıyorum sanaOda doğru durumu bilmeden yanlış bişeyde yapabilirim..ben doktor kontrolü dışında gebe kalmak istemiyorum bu beni korkutuyor çünkü bi şekilde gebe kalıyorum onda pek sıkıntı yok sonrası sıkıntı benim tutan bebeklerim 5.haftamda gelişimleri duruyor o yüzden her gebe kaldığımda sevinç yerini korku kaplıyor bendeAllah inşallah bana kiew i nasip eder tabi hayırlısıysa
Neyse iyi olmuş en hızlı kese gören sen oldunadamin bi dövmedigi kaldi beni mecbur kaldim 30 yillik doktorum diyo Seviniyo adam sanki kendi basarisi gibi haspam
yumurta kalitesi yaşamış ve oyüzden donasyon tercih etmis biri olarak,yazdiklarina imzamı atarım tamaracım.Yumurta kalitesi artmaz böyle bir bilimsel bilgi yok ne yazık ki bende zamanında çok araştırıp bir sürü şey yedim ictim karaciğerime yuklenmekten başka bir şey olmadı. Saraçoğlu'nun ofisine bile gittim onlar da böyle bir şey yok dediler. Sadece su var eğer varsa iyi bir yumurta onu korumaya yarayabilir dediler. Dr.Semra Kahraman, Dr.Bulent Tıraş, Bahceci'den Dr. Guvenc Karlikaya hepsine gittim benim kalite sorunum olduğu için ve hepsi aynı şeyi söyledi tıpta böyle bir şey yok. Senin kullandığın şeyleri ben 7_8 yıl önce yaptım ve dediğim gibi işe yarar şeyler değil ne yazık ki. Çok üzülerek söylüyorum ki bilimsel bir gerçek bu.
8 ekim olması lazım 27 eylül transfer oldum , sizlerin belirtiniz oldu mu hiç bende sanki hiç işlem yapışmamış gibi hiçbişi yokTest günün ne zaman canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?