Zazam bugün 12. Gün 970 çıktı değerim
Tek gibi geliyor bana ama süpriz olur mu bilmiyorum
Maşallah Allah sağlıklı hayırlı evlat versin , kucağınıza almayı nasip etsin , darısı başıma günler geçmiyor sanki hiçbir belirti de yok ne zor şey beklemek

Maşallah Allah sağlıklı hayırlı evlat versin , kucağınıza almayı nasip etsin , darısı başıma günler geçmiyor sanki hiçbir belirti de yok ne zor şey beklemek
Sormaa, hayatımın en uzun 12 günüydü sanırım
İnşallah senden de gelecek güzel haberlerle mutluluğumuz katlanacak güzel anne

Zazam bugün 12. Gün 970 çıktı değerim
Tek gibi geliyor bana ama süpriz olur mu bilmiyorum
Oleeeeeeyyy çok çok sevindim kuzum
Belli değil
İkiz ihtimali yüksek
İnşallah istediğin sayıda evlat doğurasın canım kardeşim
Çok sabırla bekledin
Al buda Allahın mükafatı

Yumurta kalitesi artmaz böyle bir bilimsel bilgi yok ne yazık ki bende zamanında çok araştırıp bir sürü şey yedim ictim karaciğerime yuklenmekten başka bir şey olmadı. Saraçoğlu'nun ofisine bile gittim onlar da böyle bir şey yok dediler. Sadece su var eğer varsa iyi bir yumurta onu korumaya yarayabilir dediler. Dr.Semra Kahraman, Dr.Bulent Tıraş, Bahceci'den Dr. Guvenc Karlikaya hepsine gittim benim kalite sorunum olduğu için ve hepsi aynı şeyi söyledi tıpta böyle bir şey yok. Senin kullandığın şeyleri ben 7_8 yıl önce yaptım ve dediğim gibi işe yarar şeyler değil ne yazık ki. Çok üzülerek söylüyorum ki bilimsel bir gerçek bu.

Olacak canım olacak zamanı geldiğinde sende gidip evlatlarini alıp geleceksin ben inanıyorum sana

yumurta kalitesi yaşamış ve oyüzden donasyon tercih etmis biri olarak,yazdiklarina imzamı atarım tamaracım.
daha önce burda da bircokkez yazdım.yumurta kalitesi değişmez arkadaşlaar.hee son tüp bebek tedavimde dahi kullandım mı kullandım,psikolojim rahat etsin umut dünyasi nede olsa diye..ama lütfen bir değisiklik yaratacağını düsünmeyin.ayrıca cogu seyin yararindan cok baska yerlere zarari bile olabilir.aman dikkat!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…