• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aynen 5. Güne gelenlere ngs yapılıyor. İmkanın varsa genetikli yaptır canım.
Benim kuzeninde hep düşük oluyordu en son 8 tane embriyosu oluştu ve hepsini genetike gönderdiler içlerinden sadece 1 i sağlıklı çıktı onu transfer ettiler. Kızı şimdi 3 yaşında.
Yaştan dolayı keşke yapsalarmış çünkü yaş ilerleyince normal gebelik bile olsa sağlıksız gebelik olabiliyor.
Bende 3 kere denedim İlki tuttu ama gelişim durduğu için kürtaj oldum. 2 kere daha denedim hiç tutmadı bile. Tekrar tekrar deneme imkanım yok maalesef.
Benim ilk evliliğimden 2 oğlum var. Şimdi ki eşimin ilk evliliği olduğu için çok istiyor çocuğu olsun.
Tüplerim kapalı Benim o yüzden normal olmuyor. Tüp bebek de 3 kere olmadı mecburen bu yola girdik.
Kurban olduğum Allah derdi verdin dermanınıda ver aratma yarabbim🙇‍♀️ Rabbim güldürür inşalalh yüzünüzü 🙇‍♀️ benimde kesinlikle genetik şart bizim genetik testler yapıldı temiz ama emrionunda genetik olması şart ama 5.güne hiç gelemiyor ki oda nasıl olucak bilmiyorum Allah yardımcımız olsun hepimizin

Kurban olduğum Allah derdi verdin dermanınıda ver aratma yarabbim🙇‍♀️ Rabbim güldürür inşalalh yüzünüzü 🙇‍♀️ benimde kesinlikle genetik şart bizim genetik testler yapıldı temiz ama emrionunda genetik olması şart ama 5.güne hiç gelemiyor ki oda nasıl olucak bilmiyorum Allah yardımcımız olsun hepimizin
İşte 5 güne gelmemenin nedeni yaşa bağlı yumurta kalitesizliği

İşte 5 güne gelmemenin nedeni yaşa bağlı yumurta kalitesizliği
Zaza işte bu yüzden kiew i çok istiyoŕum biliyorumki benim derdimin dermanı orası Allah çıkardı benim karşıma bu sayfayı sizi önünde tek bir engel var eşim onuda eninde sonunda ikna etmem lazım Allahım bana yardım et lütfen 😔🙇‍♀️🙇‍♀️🙇‍♀️

Kızlar bende araniza katılmayı öyle çok istiyorum ki anlatamam size. 30Agustos kürtaj oldum ve daha yeniyken kiew i eşime bahsedince tabi adam delirdi daha yeni kürtaj olmuşum açımız yeni para yok psikolojimiz yerlerde kötü bir zamandı kesinlikle ve eşimle boşanmaya kadar ilerledi konumuz.simdi iyiyiz şükür ama konuya nerden nasıl gireceğimi bilmiyorum.9ekimde transferim olmuştu ardından gebelik kürtaj corona derken hala izinliyim 3ay oldu evdeyim.salı günü ise başlıycam ve tekrar tedavi icin para biriktirmem lazım buda en az 1yil demek ve ben bu son sansimi kiew de yaptirmak istiyorum sizleri duydukca icim içime sığmıyor sanki bende orda anne olucakmışım gibi hissediyorum ama bunu eşime nasıl kabul ettireceğimi bilmiyorum çok inatçı cokk😔
Canimm hiç belli olmaz bu işler bakarsın eşin kendiliğinden hadi gidelim der. Sen küçük küçük işle onu anne olmayı çok istiyorum de bir süre sonra araştırma yapıyorum de tabi bunu uzun bir zamana yay. Biraz sabır gerekir ama emin ol sonunda dediğini yapacaktır. Kıyamaz senin uzulmene dayanamaz kendi teklif eder 😊

Canimm hiç belli olmaz bu işler bakarsın eşin kendiliğinden hadi gidelim der. Sen küçük küçük işle onu anne olmayı çok istiyorum de bir süre sonra araştırma yapıyorum de tabi bunu uzun bir zamana yay. Biraz sabır gerekir ama emin ol sonunda dediğini yapacaktır. Kıyamaz senin uzulmene dayanamaz kendi teklif eder 😊
Inşallah tamara inşallah canım bunun olması için elimden gelenin fazlasını yapicam umarım ikna ederim🙇‍♀️🙇‍♀️🙇‍♀️😊

Günaydın , biz döndük kievden @anneadayi1974 transferin hayırlı olsun inşallah 🙏 diledigin neyse onu görürsün testlerinde 😊 18 ekimde ultrason istedi doktor, eger hersey istedigimiz gibi giderse kasım ortası veya aralık başı tedaviye başlarız dedi .
Hosgeldin,
Hayirli olsun insallah 🙏

Ben yaptıramadım eşimle oturduk video izledik. Gayeeettt güzel yaptı bence hiç korkmayın onları düşünerek. Ayrıca bu yolda neler yedik neler içtik hatırlayın yapamayız dediğimiz neleriin üstesinden geldik. Ki benim eşim kan veremez iğneyi gördüğü anda kendinden geçer garibim neler yapıyor şimdi. Ben size de güveniyorum o gün gelsin gerekirse sizde yaparsınız. :cool:
Bu gidisle topumuz sana gelecegiz 🤗

Günaydın , biz döndük kievden @anneadayi1974 transferin hayırlı olsun inşallah 🙏 diledigin neyse onu görürsün testlerinde 😊 18 ekimde ultrason istedi doktor, eger hersey istedigimiz gibi giderse kasım ortası veya aralık başı tedaviye başlarız dedi .
Hayırlı olsun canım 🙂 aynı zamana denk gelecek seninle bizim ki 😅 Kasım ortası biz de transfere gidecegz Kıbrıs'a

Merhaba kizlar 🥰 Bugun ikinci kan sonucumu almak icin doktora gittim. Doktor muayne yapmak istedi. Hayir dedim daha cok erken istemiyorum..Cok israr etti 30 yillik doktorum dedi kötü bisey olmaz korkma dedi😀 Cok sükür iki kese gördük. ❤️❤️Ücüncü cok kücüktü. Haftaya tekrar cagirdi. Insallah hersey güzel ilerler ve kalb atisini duyariz🥰 Sizlere yazmak istedim umut olsun ❤️❤️Tedavide olan tüm arkadaslarimin Rabbim yüzünü güldürsün. Rabbim ol deyince oluyor gercekten❤️16 sene sonra ben bu mucizeyi yasiyorum😘Allahima binlerce sükürler olsun.❤️❤️
Allah kucagina da almayi nasip etsin canim, keyfini sür 🙋‍♀️

Arkadaşlar merhaba. Dünden beri okuyorum. Yüzlerce sayfa okudum. Allah her birimizin yardımcısı olsun. Ben de yarın yurtdışına tedaviye gidiyorum. Ben duamı hiç kimseden esirgemedim. Herkes de bir dua benim için etsin nolur🙏🙏
Amin,
Sizin de tedaviniz olumlu olsun insallah 🙏

Kızlar bende araniza katılmayı öyle çok istiyorum ki anlatamam size. 30Agustos kürtaj oldum ve daha yeniyken kiew i eşime bahsedince tabi adam delirdi daha yeni kürtaj olmuşum açımız yeni para yok psikolojimiz yerlerde kötü bir zamandı kesinlikle ve eşimle boşanmaya kadar ilerledi konumuz.simdi iyiyiz şükür ama konuya nerden nasıl gireceğimi bilmiyorum.9ekimde transferim olmuştu ardından gebelik kürtaj corona derken hala izinliyim 3ay oldu evdeyim.salı günü ise başlıycam ve tekrar tedavi icin para biriktirmem lazım buda en az 1yil demek ve ben bu son sansimi kiew de yaptirmak istiyorum sizleri duydukca icim içime sığmıyor sanki bende orda anne olucakmışım gibi hissediyorum ama bunu eşime nasıl kabul ettireceğimi bilmiyorum çok inatçı cokk😔
Cogumuzun esi ayni.
Rahatta birak ama bugün ama yarin tamam diyecek. Ve sen bu arada kendiliginden hamile kalabiliyorsan kürler uygula. Prolaktin yüksekligin yoksa incir kürü yap. Yumurta kalitesine süper etkilidir. Yaninda Bal ve polen kürü uygula. Yumurtlamalarini takip et. Bu boslugu degerlendir. Belki kendiliginden hamile kalirsin. Olmazsa zaten Bir sene sonra hem maddi acidan toparlanirsin hem de esin daha ilimli olur.
Sevgiler 🌼

Cogumuzun esi ayni.
Rahatta birak ama bugün ama yarin tamam diyecek. Ve sen bu arada kendiliginden hamile kalabiliyorsan kürler uygula. Prolaktin yüksekligin yoksa incir kürü yap. Yumurta kalitesine süper etkilidir. Yaninda Bal ve polen kürü uygula. Yumurtlamalarini takip et. Bu boslugu degerlendir. Belki kendiliginden hamile kalirsin. Olmazsa zaten Bir sene sonra hem maddi acidan toparlanirsin hem de esin daha ilimli olur.
Sevgiler 🌼
Tesekkurederim gebe kalsamda bebeklerimin gelisimi hep 5.haftada kalıyor.ama incir kürü gerçekten çok faydalı onu bu boşlukta kullanıcam Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inaalalh🙇‍♀️💕🤗

Tesekkurederim gebe kalsamda bebeklerimin gelisimi hep 5.haftada kalıyor.ama incir kürü gerçekten çok faydalı onu bu boşlukta kullanıcam Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inaalalh🙇‍♀️💕🤗
İncir kürüne dikkat et canım prolaktini fırlatıyor

Back