Kurban olduğum Allah derdi verdin dermanınıda ver aratma yarabbim Rabbim güldürür inşalalh yüzünüzü benimde kesinlikle genetik şart bizim genetik testler yapıldı temiz ama emrionunda genetik olması şart ama 5.güne hiç gelemiyor ki oda nasıl olucak bilmiyorum Allah yardımcımız olsun hepimizin

İşte 5 güne gelmemenin nedeni yaşa bağlı yumurta kalitesizliği

İşte 5 güne gelmemenin nedeni yaşa bağlı yumurta kalitesizliği
Zaza işte bu yüzden kiew i çok istiyoŕum biliyorumki benim derdimin dermanı orası Allah çıkardı benim karşıma bu sayfayı sizi önünde tek bir engel var eşim onuda eninde sonunda ikna etmem lazım Allahım bana yardım et lütfen

Canimm hiç belli olmaz bu işler bakarsın eşin kendiliğinden hadi gidelim der. Sen küçük küçük işle onu anne olmayı çok istiyorum de bir süre sonra araştırma yapıyorum de tabi bunu uzun bir zamana yay. Biraz sabır gerekir ama emin ol sonunda dediğini yapacaktır. Kıyamaz senin uzulmene dayanamaz kendi teklif eder

Inşallah tamara inşallah canım bunun olması için elimden gelenin fazlasını yapicam umarım ikna ederim

Hosgeldin,
Hayirli olsun insallah

Bu gidisle topumuz sana gelecegiz

Hayırlı olsun canım aynı zamana denk gelecek seninle bizim ki Kasım ortası biz de transfere gidecegz Kıbrıs'a

Allah kucagina da almayi nasip etsin canim, keyfini sür

Amin,
Sizin de tedaviniz olumlu olsun insallah

Cogumuzun esi ayni.
Rahatta birak ama bugün ama yarin tamam diyecek. Ve sen bu arada kendiliginden hamile kalabiliyorsan kürler uygula. Prolaktin yüksekligin yoksa incir kürü yap. Yumurta kalitesine süper etkilidir. Yaninda Bal ve polen kürü uygula. Yumurtlamalarini takip et. Bu boslugu degerlendir. Belki kendiliginden hamile kalirsin. Olmazsa zaten Bir sene sonra hem maddi acidan toparlanirsin hem de esin daha ilimli olur.
Sevgiler

Tesekkurederim gebe kalsamda bebeklerimin gelisimi hep 5.haftada kalıyor.ama incir kürü gerçekten çok faydalı onu bu boşlukta kullanıcam Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inaalalh

Tesekkurederim gebe kalsamda bebeklerimin gelisimi hep 5.haftada kalıyor.ama incir kürü gerçekten çok faydalı onu bu boşlukta kullanıcam Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inaalalh
İncir kürüne dikkat et canım prolaktini fırlatıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…