• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Merhaba kizlar 🥰 Bugun ikinci kan sonucumu almak icin doktora gittim. Doktor muayne yapmak istedi. Hayir dedim daha cok erken istemiyorum..Cok israr etti 30 yillik doktorum dedi kötü bisey olmaz korkma dedi😀 Cok sükür iki kese gördük. ❤️❤️Ücüncü cok kücüktü. Haftaya tekrar cagirdi. Insallah hersey güzel ilerler ve kalb atisini duyariz🥰 Sizlere yazmak istedim umut olsun ❤️❤️Tedavide olan tüm arkadaslarimin Rabbim yüzünü güldürsün. Rabbim ol deyince oluyor gercekten❤️16 sene sonra ben bu mucizeyi yasiyorum😘Allahima binlerce sükürler olsun.❤️❤️
Senin üçüz olmasa ben ismimi değişirim😂
Kııızzzzz hani transfere gifmiyordun😂
Gözün aydın Beyzoşuuuuummmm

Arkadaşlar merhaba. Dünden beri okuyorum. Yüzlerce sayfa okudum. Allah her birimizin yardımcısı olsun. Ben de yarın yurtdışına tedaviye gidiyorum. Ben duamı hiç kimseden esirgemedim. Herkes de bir dua benim için etsin nolur🙏🙏
Allah yoluna,işine kolaylık versin
İlk tedavinde evlatlarına kavuşasın🤲❤️
Aramızada hoş geldin😍
Nereye gidiceksiniz tedaviye
Biraz kendinizi anlatırmısımız🌹

Ben sizi bekledim siz de beni bekleyin, düğün dediğin aceleye gelmez bir kaç ay da böyle takılın dersin o da olmazsa kayningili tenhada tehdit et 🙄🙄
Şuan anca nişan olacak düğün seneye 😁😁
Tepemi attırmasınlar bozarım bu işi 😂😂

Merhaba kizlar 🥰 Bugun ikinci kan sonucumu almak icin doktora gittim. Doktor muayne yapmak istedi. Hayir dedim daha cok erken istemiyorum..Cok israr etti 30 yillik doktorum dedi kötü bisey olmaz korkma dedi😀 Cok sükür iki kese gördük. ❤️❤️Ücüncü cok kücüktü. Haftaya tekrar cagirdi. Insallah hersey güzel ilerler ve kalb atisini duyariz🥰 Sizlere yazmak istedim umut olsun ❤️❤️Tedavide olan tüm arkadaslarimin Rabbim yüzünü güldürsün. Rabbim ol deyince oluyor gercekten❤️16 sene sonra ben bu mucizeyi yasiyorum😘Allahima binlerce sükürler olsun.❤️❤️
Ne kadar sevindiğimi anlatamam gelsin üçüzlerrrrrr🥰💃🎉🎈🧿🧿🧿

Yaaaaa🥰🥰🥰🥰Senin adına çok sevindimmmmm arkadaşımmmmmm🙏🙏🙏🙏Diliyorum herşey gönlünce olsunnn 🤲🤲🤲Sağlıkla büyüsünler sağlıkla kucağına almayı nasip etsinn Rabbim insss🤲🤲🤲❤️❤️

Kızlar bende araniza katılmayı öyle çok istiyorum ki anlatamam size. 30Agustos kürtaj oldum ve daha yeniyken kiew i eşime bahsedince tabi adam delirdi daha yeni kürtaj olmuşum açımız yeni para yok psikolojimiz yerlerde kötü bir zamandı kesinlikle ve eşimle boşanmaya kadar ilerledi konumuz.simdi iyiyiz şükür ama konuya nerden nasıl gireceğimi bilmiyorum.9ekimde transferim olmuştu ardından gebelik kürtaj corona derken hala izinliyim 3ay oldu evdeyim.salı günü ise başlıycam ve tekrar tedavi icin para biriktirmem lazım buda en az 1yil demek ve ben bu son sansimi kiew de yaptirmak istiyorum sizleri duydukca icim içime sığmıyor sanki bende orda anne olucakmışım gibi hissediyorum ama bunu eşime nasıl kabul ettireceğimi bilmiyorum çok inatçı cokk😔

Derya kuzum kan verdinmi
İnşallah güzel sonuçla burası bayram olsun❤️
Dün 10. Günde 760 çıktı yarın tekrar vereceğim canım kontrol amaçlı 👶 👶 ♥️♥️
Haftaya kese 2 hafta sonra kalp atışı allah nasip ederse ♥️ Rabbim isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu 🙏🏻

Kızlar bende araniza katılmayı öyle çok istiyorum ki anlatamam size. 30Agustos kürtaj oldum ve daha yeniyken kiew i eşime bahsedince tabi adam delirdi daha yeni kürtaj olmuşum açımız yeni para yok psikolojimiz yerlerde kötü bir zamandı kesinlikle ve eşimle boşanmaya kadar ilerledi konumuz.simdi iyiyiz şükür ama konuya nerden nasıl gireceğimi bilmiyorum.9ekimde transferim olmuştu ardından gebelik kürtaj corona derken hala izinliyim 3ay oldu evdeyim.salı günü ise başlıycam ve tekrar tedavi icin para biriktirmem lazım buda en az 1yil demek ve ben bu son sansimi kiew de yaptirmak istiyorum sizleri duydukca icim içime sığmıyor sanki bende orda anne olucakmışım gibi hissediyorum ama bunu eşime nasıl kabul ettireceğimi bilmiyorum çok inatçı cokk😔
Zazam biliyor hikayemi onu çok rahatsız ettim bu konuda sağolsun öyle güzel yüreği varki hep yardımcı olmaya çalıştı olduda Allah razı olsun ondan yüzünü güldürsün inşalalh 🙇‍♀️💕
38yasinda evlendim ilk yıl 42 yaşındayım 1normal 2tup bebek yoluyla gebe kaldım. 2miyom,adenomiyosiz,düşük yumurta rezervi var.esimde hicbir sorun yok. Bu durumda bendeki tek sorun yumurta rezervi değil Adenomiyozis de olması da sorun donasyonmu yoksa normal tüp bebek merkezimi benim için uygun bilmiyorum ama benim aklıma yatan kiew şansım daha fazla gibi esimi ikna etmem lazım parayı bi şekilde biriktiririm.Son şansımıda gidip tüp bebek merkezinde boşuna harcamak istemiyorum😔 işin içinden çıkamıyorum resmen kalmalıyım kızlar bi yol gösterin 😔

Dün 10. Günde 760 çıktı yarın tekrar vereceğim canım kontrol amaçlı 👶 👶 ♥️♥️
Haftaya kese 2 hafta sonra kalp atışı allah nasip ederse ♥️ Rabbim isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu 🙏🏻
Masallahhh hayırlısı olsun inşalalh Allah devamını getirsin arkadaşım gönlüne göre olsun herşey insalalh🙇‍♀️💕🍀🍀🤗

Allah yoluna,işine kolaylık versin
İlk tedavinde evlatlarına kavuşasın🤲❤️
Aramızada hoş geldin😍
Nereye gidiceksiniz tedaviye
Biraz kendinizi anlatırmısımız🌹
Çok teşekkür ederim güzel sözleriniz için. Şimdilik açıklamasam, anlayışla herkesin karşılayacağına eminim. Kendim bi göreyim nasıl. ondan sonra açıklayım

Canım kaç kere tüp bebek denediniz
Yaşın da etkisi çok kaç yaşındasın
Benim eşimde kabul etmiyordu nisan ayından beri söylüyorum bu ay kabul etti artık

Back