• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dün 10. Günde 760 çıktı yarın tekrar vereceğim canım kontrol amaçlı 👶 👶 ♥️♥️
Haftaya kese 2 hafta sonra kalp atışı allah nasip ederse ♥️ Rabbim isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu 🙏🏻
Oleeeeyyyy
Gözün aydın kuzum
Çok şükür👍🥰❤️

Zazam biliyor hikayemi onu çok rahatsız ettim bu konuda sağolsun öyle güzel yüreği varki hep yardımcı olmaya çalıştı olduda Allah razı olsun ondan yüzünü güldürsün inşalalh 🙇‍♀️💕
38yasinda evlendim ilk yıl 42 yaşındayım 1normal 2tup bebek yoluyla gebe kaldım. 2miyom,adenomiyosiz,düşük yumurta rezervi var.esimde hicbir sorun yok. Bu durumda bendeki tek sorun yumurta rezervi değil Adenomiyozis de olması da sorun donasyonmu yoksa normal tüp bebek merkezimi benim için uygun bilmiyorum ama benim aklıma yatan kiew şansım daha fazla gibi esimi ikna etmem lazım parayı bi şekilde biriktiririm.Son şansımıda gidip tüp bebek merkezinde boşuna harcamak istemiyorum😔 işin içinden çıkamıyorum resmen kalmalıyım kızlar bi yol gösterin 😔
İnan hiç bir fikrim yok
Ben bile eşimi 3-4 sene ancak kieve yönlendirdim
Ama adenomiyozisin için acaba bir doktora gitsen ve suni menopoza soksan

Canım kaç kere tüp bebek denediniz
Yaşın da etkisi çok kaç yaşındasın
Benim eşimde kabul etmiyordu nisan ayından beri söylüyorum bu ay kabul etti artık
3kez denedik 2si tuttu birde normal gebeliğim oldu.ama 3gebeligimde 5.haftamda kaldı gelişimleri ve kurtaj😔 79dogumluyum 42 yaşındayım. Benimkinin kabul etme ihtimali şuan imkansız gibi görünüyor ☹

Derya canim saglicakla kucagina al insallah sorunsuz sıkıntısız hamilelik gecirmeni temenni ederim gözün aydin senin adina cok sevindimmm❤❤❤❤
Canım çok sağol allah razı olsun allah isteyen herkese nasip etsin inşallah ♥️♥️

Merhaba kizlar 🥰 Bugun ikinci kan sonucumu almak icin doktora gittim. Doktor muayne yapmak istedi. Hayir dedim daha cok erken istemiyorum..Cok israr etti 30 yillik doktorum dedi kötü bisey olmaz korkma dedi😀 Cok sükür iki kese gördük. ❤️❤️Ücüncü cok kücüktü. Haftaya tekrar cagirdi. Insallah hersey güzel ilerler ve kalb atisini duyariz🥰 Sizlere yazmak istedim umut olsun ❤️❤️Tedavide olan tüm arkadaslarimin Rabbim yüzünü güldürsün. Rabbim ol deyince oluyor gercekten❤️16 sene sonra ben bu mucizeyi yasiyorum😘Allahima binlerce sükürler olsun.❤️❤️
Canım hayırlı olsun ,çok sabrettin mükafatını aliyorsun💙♥️♥️
Rabbim sağlıkla kucaginada almayı nasip etsin 🤲

İnan hiç bir fikrim yok
Ben bile eşimi 3-4 sene ancak kieve yönlendirdim
Ama adenomiyozisin için acaba bir doktora gitsen ve suni menopoza soksan
Adenomiyosiz için transfer öncesi lucrin veriliyor 3ila 6ay arası geçici menepoza sokuyorlar sonra transferim oluyor ama yinede 5.haftada kalıyor gebeliğim. Gebeliğin kalitesiz yumurta emriomu Adenomiyosiz mi yada hepsi birdenmi sebep bilmiyorum doktora göre hepsi sebep puffff valla çok zor şu şu sebepten dolayı olmuyor denememesi belirsizlik çok zor öyle olunca doğru tedavide yapilamiyor😔

Haftaya kese 2 hafta sonra kalp atışı allah nasip ederse ♥️ Rabbim isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu 🙏🏻
Gozun aydin canim.Allah tamamina erdirsin insaallah🤲🥰

3kez denedik 2si tuttu birde normal gebeliğim oldu.ama 3gebeligimde 5.haftamda kaldı gelişimleri ve kurtaj😔 79dogumluyum 42 yaşındayım. Benimkinin kabul etme ihtimali şuan imkansız gibi görünüyor ☹
Embriyolara genetik yapılmış mıydı?

Benim eşimde asla olmaz bu konuyu açma bile derdi ne büyük yeminler etti ama sonra birgün kendi kendine olur gidelim dedi , bir kırılma noktaları var galiba ama nedir ne zaman gelir onu bilmiyorum 🤷🏻‍♀️ sizde umutsuz olmayın , eminim kabul edecek ve sizde çok güzel bir anne olacaksınız 🙏

Embriyolara genetik yapılmış mıydı?
Işte o yapılmadı her seferinde 5yumurtam toplanıyordu ama hiçbiri gonderilmedi oysaki çok önemliymiş çok üzgünüm o konuda.hepsi 3.gün emriosuydu ondanmi gonderilmedi bilmiyorum galiba 5.gune gelen genetik yapılıyormuş. Şimdi istanbulda kuzenimin arkadaşı var doktor hediye dağdeviren kuzenim kendisine benim durumu anlatmış geçen gün aradılar gel görüşelim diye sana emrio genetiği yapmamız lazım dedi ama ben kiew i çok istiyorum iki arada kaldım açıkçası

Hayırlı olsun , sağlıkla gelsin hayırlı evlat olsun darısı başımıxa inşallah 🙏

Adenomiyosiz için transfer öncesi lucrin veriliyor 3ila 6ay arası geçici menepoza sokuyorlar sonra transferim oluyor ama yinede 5.haftada kalıyor gebeliğim. Gebeliğin kalitesiz yumurta emriomu Adenomiyosiz mi yada hepsi birdenmi sebep bilmiyorum doktora göre hepsi sebep puffff valla çok zor şu şu sebepten dolayı olmuyor denememesi belirsizlik çok zor öyle olunca doğru tedavide yapilamiyor😔
Adenomiyozisli çok insan doğurdu
Benim düşüncem yumurta kalitesizliği
Acaba kieve sonuçları gönderseniz onlarında fikrini bilseniz

Adenomiyozisli çok insan doğurdu
Benim düşüncem yumurta kalitesizliği
Acaba kieve sonuçları gönderseniz onlarında fikrini bilseniz
Zazam hangi sonuclari gondermeliyim sence.burdan neler yapıp andreye atabilirim kan sonucu rahim filmi ultrason ???

Işte o yapılmadı her seferinde 5yumurtam toplanıyordu ama hiçbiri gonderilmedi oysaki çok önemliymiş çok üzgünüm o konuda.hepsi 3.gün emriosuydu ondanmi gonderilmedi bilmiyorum galiba 5.gune gelen genetik yapılıyormuş. Şimdi istanbulda kuzenimin arkadaşı var doktor hediye dağdeviren kuzenim kendisine benim durumu anlatmış geçen gün aradılar gel görüşelim diye sana emrio genetiği yapmamız lazım dedi ama ben kiew i çok istiyorum iki arada kaldım açıkçası
Ücreti çok yüksek
Git dene diyecem,ama madi çöküntü ve birde embriyolar hasta çıkarsa

Aynen 5. Güne gelenlere ngs yapılıyor. İmkanın varsa genetikli yaptır canım.
Benim kuzeninde hep düşük oluyordu en son 8 tane embriyosu oluştu ve hepsini genetike gönderdiler içlerinden sadece 1 i sağlıklı çıktı onu transfer ettiler. Kızı şimdi 3 yaşında.
Yaştan dolayı keşke yapsalarmış çünkü yaş ilerleyince normal gebelik bile olsa sağlıksız gebelik olabiliyor.
Bende 3 kere denedim İlki tuttu ama gelişim durduğu için kürtaj oldum. 2 kere daha denedim hiç tutmadı bile. Tekrar tekrar deneme imkanım yok maalesef.
Benim ilk evliliğimden 2 oğlum var. Şimdi ki eşimin ilk evliliği olduğu için çok istiyor çocuğu olsun.
Tüplerim kapalı Benim o yüzden normal olmuyor. Tüp bebek de 3 kere olmadı mecburen bu yola girdik.

Back