Gözün aydın canım2 tane transfer edilmişti benimde içime öyle doğuyor inşallah♥ çok sağol canım benim
OleeeeyyyyDün 10. Günde 760 çıktı yarın tekrar vereceğim canım kontrol amaçlı
Haftaya kese 2 hafta sonra kalp atışı allah nasip ederseRabbim isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu
İnan hiç bir fikrim yokZazam biliyor hikayemi onu çok rahatsız ettim bu konuda sağolsun öyle güzel yüreği varki hep yardımcı olmaya çalıştı olduda Allah razı olsun ondan yüzünü güldürsün inşalalh
38yasinda evlendim ilk yıl 42 yaşındayım 1normal 2tup bebek yoluyla gebe kaldım. 2miyom,adenomiyosiz,düşük yumurta rezervi var.esimde hicbir sorun yok. Bu durumda bendeki tek sorun yumurta rezervi değil Adenomiyozis de olması da sorun donasyonmu yoksa normal tüp bebek merkezimi benim için uygun bilmiyorum ama benim aklıma yatan kiew şansım daha fazla gibi esimi ikna etmem lazım parayı bi şekilde biriktiririm.Son şansımıda gidip tüp bebek merkezinde boşuna harcamak istemiyorumişin içinden çıkamıyorum resmen kalmalıyım kızlar bi yol gösterin
Allah razı olsun canımOleeeeyyyy
Gözün aydın kuzum
Çok şükür
Derya canim saglicakla kucagina al insallah sorunsuz sıkıntısız hamilelik gecirmeni temenni ederim gözün aydin senin adina cok sevindimmm❤❤❤❤Allah razı olsun canım ♥
3kez denedik 2si tuttu birde normal gebeliğim oldu.ama 3gebeligimde 5.haftamda kaldı gelişimleri ve kurtajCanım kaç kere tüp bebek denediniz
Yaşın da etkisi çok kaç yaşındasın
Benim eşimde kabul etmiyordu nisan ayından beri söylüyorum bu ay kabul etti artık
Canım çok sağol allah razı olsun allah isteyen herkese nasip etsin inşallahDerya canim saglicakla kucagina al insallah sorunsuz sıkıntısız hamilelik gecirmeni temenni ederim gözün aydin senin adina cok sevindimmm❤❤❤❤
Canım hayırlı olsun ,çok sabrettin mükafatını aliyorsunMerhaba kizlarBugun ikinci kan sonucumu almak icin doktora gittim. Doktor muayne yapmak istedi. Hayir dedim daha cok erken istemiyorum..Cok israr etti 30 yillik doktorum dedi kötü bisey olmaz korkma dedi Cok sükür iki kese gördük. Ücüncü cok kücüktü. Haftaya tekrar cagirdi. Insallah hersey güzel ilerler ve kalb atisini duyariz Sizlere yazmak istedim umut olsun Tedavide olan tüm arkadaslarimin Rabbim yüzünü güldürsün. Rabbim ol deyince oluyor gercekten 16 sene sonra ben bu mucizeyi yasiyorum Allahima binlerce sükürler olsun.
Adenomiyosiz için transfer öncesi lucrin veriliyor 3ila 6ay arası geçici menepoza sokuyorlar sonra transferim oluyor ama yinede 5.haftada kalıyor gebeliğim. Gebeliğin kalitesiz yumurta emriomu Adenomiyosiz mi yada hepsi birdenmi sebep bilmiyorum doktora göre hepsi sebep puffff valla çok zor şu şu sebepten dolayı olmuyor denememesi belirsizlik çok zor öyle olunca doğru tedavide yapilamiyorİnan hiç bir fikrim yok
Ben bile eşimi 3-4 sene ancak kieve yönlendirdim
Ama adenomiyozisin için acaba bir doktora gitsen ve suni menopoza soksan
Gozun aydin canim.Allah tamamina erdirsin insaallahDün 10. Günde 760 çıktı yarın tekrar vereceğim canım kontrol amaçlı
Haftaya kese 2 hafta sonra kalp atışı allah nasip ederseRabbim isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu
Embriyolara genetik yapılmış mıydı?3kez denedik 2si tuttu birde normal gebeliğim oldu.ama 3gebeligimde 5.haftamda kaldı gelişimleri ve kurtaj79dogumluyum 42 yaşındayım. Benimkinin kabul etme ihtimali şuan imkansız gibi görünüyor ☹
Benim eşimde asla olmaz bu konuyu açma bile derdi ne büyük yeminler etti ama sonra birgün kendi kendine olur gidelim dedi , bir kırılma noktaları var galiba ama nedir ne zaman gelir onu bilmiyorum3kez denedik 2si tuttu birde normal gebeliğim oldu.ama 3gebeligimde 5.haftamda kaldı gelişimleri ve kurtaj79dogumluyum 42 yaşındayım. Benimkinin kabul etme ihtimali şuan imkansız gibi görünüyor ☹
Işte o yapılmadı her seferinde 5yumurtam toplanıyordu ama hiçbiri gonderilmedi oysaki çok önemliymiş çok üzgünüm o konuda.hepsi 3.gün emriosuydu ondanmi gonderilmedi bilmiyorum galiba 5.gune gelen genetik yapılıyormuş. Şimdi istanbulda kuzenimin arkadaşı var doktor hediye dağdeviren kuzenim kendisine benim durumu anlatmış geçen gün aradılar gel görüşelim diye sana emrio genetiği yapmamız lazım dedi ama ben kiew i çok istiyorum iki arada kaldım açıkçasıEmbriyolara genetik yapılmış mıydı?
Hayırlı olsun , sağlıkla gelsin hayırlı evlat olsun darısı başımıxa inşallahDün 10. Günde 760 çıktı yarın tekrar vereceğim canım kontrol amaçlı
Adenomiyozisli çok insan doğurduAdenomiyosiz için transfer öncesi lucrin veriliyor 3ila 6ay arası geçici menepoza sokuyorlar sonra transferim oluyor ama yinede 5.haftada kalıyor gebeliğim. Gebeliğin kalitesiz yumurta emriomu Adenomiyosiz mi yada hepsi birdenmi sebep bilmiyorum doktora göre hepsi sebep puffff valla çok zor şu şu sebepten dolayı olmuyor denememesi belirsizlik çok zor öyle olunca doğru tedavide yapilamiyor
Zazam hangi sonuclari gondermeliyim sence.burdan neler yapıp andreye atabilirim kan sonucu rahim filmi ultrason ???Adenomiyozisli çok insan doğurdu
Benim düşüncem yumurta kalitesizliği
Acaba kieve sonuçları gönderseniz onlarında fikrini bilseniz
Ücreti çok yüksekIşte o yapılmadı her seferinde 5yumurtam toplanıyordu ama hiçbiri gonderilmedi oysaki çok önemliymiş çok üzgünüm o konuda.hepsi 3.gün emriosuydu ondanmi gonderilmedi bilmiyorum galiba 5.gune gelen genetik yapılıyormuş. Şimdi istanbulda kuzenimin arkadaşı var doktor hediye dağdeviren kuzenim kendisine benim durumu anlatmış geçen gün aradılar gel görüşelim diye sana emrio genetiği yapmamız lazım dedi ama ben kiew i çok istiyorum iki arada kaldım açıkçası
Rahim ultrasonunu at ve üç günlük embriyoların transferinden 2 gebeliğini anlatZazam hangi sonuclari gondermeliyim sence.burdan neler yapıp andreye atabilirim kan sonucu rahim filmi ultrason ???
Aynen 5. Güne gelenlere ngs yapılıyor. İmkanın varsa genetikli yaptır canım.Işte o yapılmadı her seferinde 5yumurtam toplanıyordu ama hiçbiri gonderilmedi oysaki çok önemliymiş çok üzgünüm o konuda.hepsi 3.gün emriosuydu ondanmi gonderilmedi bilmiyorum galiba 5.gune gelen genetik yapılıyormuş. Şimdi istanbulda kuzenimin arkadaşı var doktor hediye dağdeviren kuzenim kendisine benim durumu anlatmış geçen gün aradılar gel görüşelim diye sana emrio genetiği yapmamız lazım dedi ama ben kiew i çok istiyorum iki arada kaldım açıkçası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?