Senin üçüz olmasa ben ismimi değişirimMerhaba kizlarBugun ikinci kan sonucumu almak icin doktora gittim. Doktor muayne yapmak istedi. Hayir dedim daha cok erken istemiyorum..Cok israr etti 30 yillik doktorum dedi kötü bisey olmaz korkma dedi Cok sükür iki kese gördük. Ücüncü cok kücüktü. Haftaya tekrar cagirdi. Insallah hersey güzel ilerler ve kalb atisini duyariz Sizlere yazmak istedim umut olsun Tedavide olan tüm arkadaslarimin Rabbim yüzünü güldürsün. Rabbim ol deyince oluyor gercekten 16 sene sonra ben bu mucizeyi yasiyorum Allahima binlerce sükürler olsun.
Allah yoluna,işine kolaylık versinArkadaşlar merhaba. Dünden beri okuyorum. Yüzlerce sayfa okudum. Allah her birimizin yardımcısı olsun. Ben de yarın yurtdışına tedaviye gidiyorum. Ben duamı hiç kimseden esirgemedim. Herkes de bir dua benim için etsin nolur
Derya kuzum kan verdinmiİnşallah hayırlı sonuçlar alırsınız Allah evladınızı kucağınıza almanızı nasip eylesin insallah
Şuan anca nişan olacak düğün seneyeBen sizi bekledim siz de beni bekleyin, düğün dediğin aceleye gelmez bir kaç ay da böyle takılın dersin o da olmazsa kayningili tenhada tehdit et
Kız 2 eltim var ikisi de çekinir bendenIste bu eltilerin sahisin sen ❤❤❤
Ne kadar sevindiğimi anlatamam gelsin üçüzlerrrrrrMerhaba kizlarBugun ikinci kan sonucumu almak icin doktora gittim. Doktor muayne yapmak istedi. Hayir dedim daha cok erken istemiyorum..Cok israr etti 30 yillik doktorum dedi kötü bisey olmaz korkma dedi Cok sükür iki kese gördük. Ücüncü cok kücüktü. Haftaya tekrar cagirdi. Insallah hersey güzel ilerler ve kalb atisini duyariz Sizlere yazmak istedim umut olsun Tedavide olan tüm arkadaslarimin Rabbim yüzünü güldürsün. Rabbim ol deyince oluyor gercekten 16 sene sonra ben bu mucizeyi yasiyorum Allahima binlerce sükürler olsun.
YaaaaaMerhaba kizlarBugun ikinci kan sonucumu almak icin doktora gittim. Doktor muayne yapmak istedi. Hayir dedim daha cok erken istemiyorum..Cok israr etti 30 yillik doktorum dedi kötü bisey olmaz korkma dedi Cok sükür iki kese gördük. Ücüncü cok kücüktü. Haftaya tekrar cagirdi. Insallah hersey güzel ilerler ve kalb atisini duyariz Sizlere yazmak istedim umut olsun Tedavide olan tüm arkadaslarimin Rabbim yüzünü güldürsün. Rabbim ol deyince oluyor gercekten 16 sene sonra ben bu mucizeyi yasiyorum Allahima binlerce sükürler olsun.
Abbooowww yeni gelin yandın senKız 2 eltim var ikisi de çekinir bendenTersim terstir çünkü.
Bu yeni geleni hiç görmedim oda beni tanımaz.
Kuyruğuma basarsa güzel bir tanıtırım kendimi
Dün 10. Günde 760 çıktı yarın tekrar vereceğim canım kontrol amaçlıDerya kuzum kan verdinmi
İnşallah güzel sonuçla burası bayram olsun
Zazam biliyor hikayemi onu çok rahatsız ettim bu konuda sağolsun öyle güzel yüreği varki hep yardımcı olmaya çalıştı olduda Allah razı olsun ondan yüzünü güldürsün inşalalhKızlar bende araniza katılmayı öyle çok istiyorum ki anlatamam size. 30Agustos kürtaj oldum ve daha yeniyken kiew i eşime bahsedince tabi adam delirdi daha yeni kürtaj olmuşum açımız yeni para yok psikolojimiz yerlerde kötü bir zamandı kesinlikle ve eşimle boşanmaya kadar ilerledi konumuz.simdi iyiyiz şükür ama konuya nerden nasıl gireceğimi bilmiyorum.9ekimde transferim olmuştu ardından gebelik kürtaj corona derken hala izinliyim 3ay oldu evdeyim.salı günü ise başlıycam ve tekrar tedavi icin para biriktirmem lazım buda en az 1yil demek ve ben bu son sansimi kiew de yaptirmak istiyorum sizleri duydukca icim içime sığmıyor sanki bende orda anne olucakmışım gibi hissediyorum ama bunu eşime nasıl kabul ettireceğimi bilmiyorum çok inatçı cokk
Masallahhh hayırlısı olsun inşalalh Allah devamını getirsin arkadaşım gönlüne göre olsun herşey insalalhDün 10. Günde 760 çıktı yarın tekrar vereceğim canım kontrol amaçlı
Haftaya kese 2 hafta sonra kalp atışı allah nasip ederseRabbim isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu
Çok teşekkür ederim güzel sözleriniz için. Şimdilik açıklamasam, anlayışla herkesin karşılayacağına eminim. Kendim bi göreyim nasıl. ondan sonra açıklayımAllah yoluna,işine kolaylık versin
İlk tedavinde evlatlarına kavuşasın
Aramızada hoş geldin
Nereye gidiceksiniz tedaviye
Biraz kendinizi anlatırmısımız
aayy harika değer,maşallaahDün 10. Günde 760 çıktı yarın tekrar vereceğim canım kontrol amaçlı
Haftaya kese 2 hafta sonra kalp atışı allah nasip ederseRabbim isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu
Cok sağol canım rabbim herkesin kucağını doldursun inşallahMasallahhh hayırlısı olsun inşalalh Allah devamını getirsin arkadaşım gönlüne göre olsun herşey insalalh
2 tane transfer edilmişti benimde içime öyle doğuyor inşallahaayy harika değer,maşallaahkesin kesiinn coğul,sağlikla ilerlesin ins
Kız 2 eltim var ikisi de çekinir bendenTersim terstir çünkü.
Bu yeni geleni hiç görmedim oda beni tanımaz.
Kuyruğuma basarsa güzel bir tanıtırım kendimi
Yok yaaAbbooowww yeni gelin yandın sen
Canım kaç kere tüp bebek denedinizKızlar bende araniza katılmayı öyle çok istiyorum ki anlatamam size. 30Agustos kürtaj oldum ve daha yeniyken kiew i eşime bahsedince tabi adam delirdi daha yeni kürtaj olmuşum açımız yeni para yok psikolojimiz yerlerde kötü bir zamandı kesinlikle ve eşimle boşanmaya kadar ilerledi konumuz.simdi iyiyiz şükür ama konuya nerden nasıl gireceğimi bilmiyorum.9ekimde transferim olmuştu ardından gebelik kürtaj corona derken hala izinliyim 3ay oldu evdeyim.salı günü ise başlıycam ve tekrar tedavi icin para biriktirmem lazım buda en az 1yil demek ve ben bu son sansimi kiew de yaptirmak istiyorum sizleri duydukca icim içime sığmıyor sanki bende orda anne olucakmışım gibi hissediyorum ama bunu eşime nasıl kabul ettireceğimi bilmiyorum çok inatçı cokk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?