Çok sevindim ne güzel haber Allah tamamına erdirsin bundan sonrası kucağınızda görmeye inşallah darısı başmıza olsun

Maşallah hayırlı olsun çok şükür Amin

Maşallah Rabbim korusun yavrularını canım Allah devamını getirsin inşalalh

Oleeeeeeyyyyyy cokk sevindim bu habere saglicakla kucagina almayi masip etsin rabbim

Canim ekim sonuna dogru düşündük insallah bir aksilik cikmazsa adet olamiyorum nerdeyse bir ay oldu adet olursam kontrolum var ondan sonra artik islemleri halledecegiz
Bende 28-29 Ekim gibi düşünüyorum inşallah bir aksilik çıkmaz.
Belli mi olur denk geliriz

Tedaviniz hayirli olsun inşallah
Nerede tedavi görüyorsunuz

İnşallah hayırlı sonuçlar alırsınız Allah evladınızı kucağınıza almanızı nasip eylesin insallah

Szr'in kaynıgiller lütfen 28-29ekimde düğün falan yapmayın lütfen rica ediyoruz Inşallah herşey yolunda gider canım
Ahahaahaa
Vallahi gider basarım o düğünü
Yok şu 15-20 günde bir halletsin de nişan olaylarını bende yoluma bakayım
Amin canım hepimizin işi gücü rast gitsin inşallah

Ahahaahaa
Beraber basarız valla amin canım inşalalh yüzler gülsün

Hayırli ugurlu olsun canım

Allah hayırlısıyla sağlıkla nasip etsin Allah gönlünüze göre versin hayırlısıyla oldu sevinçlerini müjdelemek nasip olsun

Çok sevindim canım Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah, darısı hepimizin başına

Merhaba canım Allah gönlündeki muradını nasip etsin inşallah, su gibi akıp gitsin işlerin

Ahahaahaa
Ben sizi bekledim siz de beni bekleyin, düğün dediğin aceleye gelmez bir kaç ay da böyle takılın dersin o da olmazsa kayningili tenhada tehdit et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…