- 27 Ocak 2021
- 337
- 2.589
- 33
Çok sevindim ne güzel haber Allah tamamına erdirsin bundan sonrası kucağınızda görmeye inşallahMerhaba kizlarBugun ikinci kan sonucumu almak icin doktora gittim. Doktor muayne yapmak istedi. Hayir dedim daha cok erken istemiyorum..Cok israr etti 30 yillik doktorum dedi kötü bisey olmaz korkma dedi Cok sükür iki kese gördük. Ücüncü cok kücüktü. Haftaya tekrar cagirdi. Insallah hersey güzel ilerler ve kalb atisini duyariz Sizlere yazmak istedim umut olsun Tedavide olan tüm arkadaslarimin Rabbim yüzünü güldürsün. Rabbim ol deyince oluyor gercekten 16 sene sonra ben bu mucizeyi yasiyorum Allahima binlerce sükürler olsun.
MaşallahMerhaba kizlarBugun ikinci kan sonucumu almak icin doktora gittim. Doktor muayne yapmak istedi. Hayir dedim daha cok erken istemiyorum..Cok israr etti 30 yillik doktorum dedi kötü bisey olmaz korkma dedi Cok sükür iki kese gördük. Ücüncü cok kücüktü. Haftaya tekrar cagirdi. Insallah hersey güzel ilerler ve kalb atisini duyariz Sizlere yazmak istedim umut olsun Tedavide olan tüm arkadaslarimin Rabbim yüzünü güldürsün. Rabbim ol deyince oluyor gercekten 16 sene sonra ben bu mucizeyi yasiyorum Allahima binlerce sükürler olsun.
Ayyy Beyzammmm cok mutlu oldum.Darisi kucagina almana insaallahhhhMaşallahhayırlı olsun çok şükür Amin
Maşallah Rabbim korusun yavrularını canım Allah devamını getirsin inşalalhMerhaba kizlarBugun ikinci kan sonucumu almak icin doktora gittim. Doktor muayne yapmak istedi. Hayir dedim daha cok erken istemiyorum..Cok israr etti 30 yillik doktorum dedi kötü bisey olmaz korkma dedi Cok sükür iki kese gördük. Ücüncü cok kücüktü. Haftaya tekrar cagirdi. Insallah hersey güzel ilerler ve kalb atisini duyariz Sizlere yazmak istedim umut olsun Tedavide olan tüm arkadaslarimin Rabbim yüzünü güldürsün. Rabbim ol deyince oluyor gercekten 16 sene sonra ben bu mucizeyi yasiyorum Allahima binlerce sükürler olsun.
Oleeeeeeyyyyyy cokk sevindim bu habere saglicakla kucagina almayi masip etsin rabbimMerhaba kizlarBugun ikinci kan sonucumu almak icin doktora gittim. Doktor muayne yapmak istedi. Hayir dedim daha cok erken istemiyorum..Cok israr etti 30 yillik doktorum dedi kötü bisey olmaz korkma dedi Cok sükür iki kese gördük. Ücüncü cok kücüktü. Haftaya tekrar cagirdi. Insallah hersey güzel ilerler ve kalb atisini duyariz Sizlere yazmak istedim umut olsun Tedavide olan tüm arkadaslarimin Rabbim yüzünü güldürsün. Rabbim ol deyince oluyor gercekten 16 sene sonra ben bu mucizeyi yasiyorum Allahima binlerce sükürler olsun.
Canim ekim sonuna dogru düşündük insallah bir aksilik cikmazsa adet olamiyorum nerdeyse bir ay oldu adet olursam kontrolum var ondan sonra artik islemleri halledecegizCanım eftalios senin tarih ne zaman belli oldu mu ?
Bende 28-29 Ekim gibi düşünüyorum inşallah bir aksilik çıkmaz.Canim ekim sonuna dogru düşündük insallah bir aksilik cikmazsa adet olamiyorum nerdeyse bir ay oldu adet olursam kontrolum var ondan sonra artik islemleri halledecegiz
Tedaviniz hayirli olsun inşallahArkadaşlar merhaba. Dünden beri okuyorum. Yüzlerce sayfa okudum. Allah her birimizin yardımcısı olsun. Ben de yarın yurtdışına tedaviye gidiyorum. Ben duamı hiç kimseden esirgemedim. Herkes de bir dua benim için etsin nolur
İnşallah hayırlı sonuçlar alırsınız Allah evladınızı kucağınıza almanızı nasip eylesin insallahArkadaşlar merhaba. Dünden beri okuyorum. Yüzlerce sayfa okudum. Allah her birimizin yardımcısı olsun. Ben de yarın yurtdışına tedaviye gidiyorum. Ben duamı hiç kimseden esirgemedim. Herkes de bir dua benim için etsin nolur
Szr'in kaynıgiller lütfen 28-29ekimde düğün falan yapmayın lütfen rica ediyoruzBende 28-29 Ekim gibi düşünüyorum inşallah bir aksilik çıkmaz.
Belli mi olur denk geliriz
AhahaahaaSzr'in kaynıgiller lütfen 28-29ekimde düğün falan yapmayın lütfen rica ediyoruzInşallah herşey yolunda gider canım
Beraber basarız vallaAhahaahaa
Vallahi gider basarım o düğünü
Yok şu 15-20 günde bir halletsin de nişan olaylarını bende yoluma bakayım
Amin canım hepimizin işi gücü rast gitsin inşallah
Hayırli ugurlu olsun canımArkadaşlar merhaba. Dünden beri okuyorum. Yüzlerce sayfa okudum. Allah her birimizin yardımcısı olsun. Ben de yarın yurtdışına tedaviye gidiyorum. Ben duamı hiç kimseden esirgemedim. Herkes de bir dua benim için etsin nolur
Allah hayırlısıyla sağlıkla nasip etsin Allah gönlünüze göre versinArkadaşlar merhaba. Dünden beri okuyorum. Yüzlerce sayfa okudum. Allah her birimizin yardımcısı olsun. Ben de yarın yurtdışına tedaviye gidiyorum. Ben duamı hiç kimseden esirgemedim. Herkes de bir dua benim için etsin nolur
Çok sevindim canım Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah, darısı hepimizin başınaMerhaba kizlarBugun ikinci kan sonucumu almak icin doktora gittim. Doktor muayne yapmak istedi. Hayir dedim daha cok erken istemiyorum..Cok israr etti 30 yillik doktorum dedi kötü bisey olmaz korkma dedi Cok sükür iki kese gördük. Ücüncü cok kücüktü. Haftaya tekrar cagirdi. Insallah hersey güzel ilerler ve kalb atisini duyariz Sizlere yazmak istedim umut olsun Tedavide olan tüm arkadaslarimin Rabbim yüzünü güldürsün. Rabbim ol deyince oluyor gercekten 16 sene sonra ben bu mucizeyi yasiyorum Allahima binlerce sükürler olsun.
Merhaba canım Allah gönlündeki muradını nasip etsin inşallah, su gibi akıp gitsin işlerinArkadaşlar merhaba. Dünden beri okuyorum. Yüzlerce sayfa okudum. Allah her birimizin yardımcısı olsun. Ben de yarın yurtdışına tedaviye gidiyorum. Ben duamı hiç kimseden esirgemedim. Herkes de bir dua benim için etsin nolur
Ben sizi bekledim siz de beni bekleyin, düğün dediğin aceleye gelmez bir kaç ay da böyle takılın dersin o da olmazsa kayningili tenhada tehdit etAhahaahaa
Vallahi gider basarım o düğünü
Yok şu 15-20 günde bir halletsin de nişan olaylarını bende yoluma bakayım
Amin canım hepimizin işi gücü rast gitsin inşallah
Szr'in kaynıgiller lütfen 28-29ekimde düğün falan yapmayın lütfen rica ediyoruzInşallah herşey yolunda gider canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?