SüperGünaydın , biz döndük kievden A anneadayi1974 transferin hayırlı olsun inşallahdiledigin neyse onu görürsün testlerinde 18 ekimde ultrason istedi doktor, eger hersey istedigimiz gibi giderse kasım ortası veya aralık başı tedaviye başlarız dedi .
Hayirli ugurlu olsun canim tedavinGünaydın , biz döndük kievden A anneadayi1974 transferin hayırlı olsun inşallahdiledigin neyse onu görürsün testlerinde 18 ekimde ultrason istedi doktor, eger hersey istedigimiz gibi giderse kasım ortası veya aralık başı tedaviye başlarız dedi .
Tedavin hayrli olsun canimGünaydın , biz döndük kievden A anneadayi1974 transferin hayırlı olsun inşallahdiledigin neyse onu görürsün testlerinde 18 ekimde ultrason istedi doktor, eger hersey istedigimiz gibi giderse kasım ortası veya aralık başı tedaviye başlarız dedi .
SaolasınHayırlı olsun canım işlerin su gibi akıp gider inşallah
Çokkk teşekkürler sizinde tedaviniz hayırlı olsun Allah gönlünüzün muradını versinGünaydın , biz döndük kievden A anneadayi1974 transferin hayırlı olsun inşallahdiledigin neyse onu görürsün testlerinde 18 ekimde ultrason istedi doktor, eger hersey istedigimiz gibi giderse kasım ortası veya aralık başı tedaviye başlarız dedi .
Sana çok ayrı teşekkür etmek istiyorum, 4500. Sayfadan itibaren okuyorum, senin bilgilendirmelerin çok ama çok önemliydi karar alırken . Rabbim senin tüm dualarını kabul eder inşallah çok büyük sevaba giriyorsun buradaSüper
Sizinde tedaviniz hayırlı olsun inşallah
İnşallah canımCanim böyle şeyler getirme aklına, hep iyi düşün mesela ben hep çok heyecanlı ve kesin oldu diye gidiyordum. Korkulacak bir şey yok güzel olacak inşallah Allah'ın izniyle
Çok sağol kuzumSana çok ayrı teşekkür etmek istiyorum, 4500. Sayfadan itibaren okuyorum, senin bilgilendirmelerin çok ama çok önemliydi karar alırken . Rabbim senin tüm dualarını kabul eder inşallah çok büyük sevaba giriyorsun burada.
Diğer tavsiye veren tecrübelerini yazan bilgi sahibi olmamızı sağlayan herkesten Allah razı olsun iyi ki varsınız
Andrey ve Zarife de çok ilgilendiler sağolsunlar. Bu arada kiev konusunda kararsız olan arkadaşlar hiç çekinmesin gayet profesyonel çalısıyorlar en azından bi görüşmeye gidin kendiniz görün tesisi fikir edinin
Iyiki varsinÇok sağol kuzum
Çok iyi yaptın okumanda
Ama bazen okadar çok arkadaş özelden ve burdan soru soruyorki
İnanın aynı sorulara 20-30-50 defa cevap yazmak artık çok sıkıyor
İnşallah dualarınızla benimde tedavim mutlu sonu bulur
Olmasada bu sevablar inşallah er yada geç ya burda yada öteki dünyada karşıma çıkar
Ben yaptıramadım eşimle oturduk video izledik. Gayeeettt güzel yaptı bence hiç korkmayın onları düşünerek. Ayrıca bu yolda neler yedik neler içtik hatırlayın yapamayız dediğimiz neleriin üstesinden geldik. Ki benim eşim kan veremez iğneyi gördüğü anda kendinden geçer garibim neler yapıyor şimdi. Ben size de güveniyorum o gün gelsin gerekirse sizde yaparsınız.Reçetesiz olunca Türkiye de nerede yaptırılır? Kalçadan olursa ben veya eşim yapamayız tedirginliğim bundan.
Rabbim gonlundekini en hayırlısıyla versin inşallah seninde bu kez oldu anne oluyorum anne oldum haberlerini aliriz inşallah hayırlısıyla canım zazaÇok sağol kuzum
Çok iyi yaptın okumanda
Ama bazen okadar çok arkadaş özelden ve burdan soru soruyorki
İnanın aynı sorulara 20-30-50 defa cevap yazmak artık çok sıkıyor
İnşallah dualarınızla benimde tedavim mutlu sonu bulur
Olmasada bu sevablar inşallah er yada geç ya burda yada öteki dünyada karşıma çıkar
Hayırlı olsun tedaviniz.Günaydın , biz döndük kievden A anneadayi1974 transferin hayırlı olsun inşallahdiledigin neyse onu görürsün testlerinde 18 ekimde ultrason istedi doktor, eger hersey istedigimiz gibi giderse kasım ortası veya aralık başı tedaviye başlarız dedi .
Aynen sana katiliyorum canim. bizdede ayni.Ben yaptıramadım eşimle oturduk video izledik. Gayeeettt güzel yaptı bence hiç korkmayın onları düşünerek. Ayrıca bu yolda neler yedik neler içtik hatırlayın yapamayız dediğimiz neleriin üstesinden geldik. Ki benim eşim kan veremez iğneyi gördüğü anda kendinden geçer garibim neler yapıyor şimdi. Ben size de güveniyorum o gün gelsin gerekirse sizde yaparsınız.
Canım eftalios senin tarih ne zaman belli oldu mu ?Aynen sana katiliyorum canim. bizdede ayni.
Hayırlı olsun inşallah devam da böyle güzel gelirTeşekkürler inşallah hepimizin hayırlı sonuçlanır
Canımsın yüreği temiz arkadaşımIyiki varsin❤❤❤ rabbim ne muradin varsa seninde versin insallah o guzel kalbini rabbim görüyor canim benim
Yaaa süper bir haberMerhaba kizlarBugun ikinci kan sonucumu almak icin doktora gittim. Doktor muayne yapmak istedi. Hayir dedim daha cok erken istemiyorum..Cok israr etti 30 yillik doktorum dedi kötü bisey olmaz korkma dedi Cok sükür iki kese gördük. Ücüncü cok kücüktü. Haftaya tekrar cagirdi. Insallah hersey güzel ilerler ve kalb atisini duyariz Sizlere yazmak istedim umut olsun Tedavide olan tüm arkadaslarimin Rabbim yüzünü güldürsün. Rabbim ol deyince oluyor gercekten 16 sene sonra ben bu mucizeyi yasiyorum Allahima binlerce sükürler olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?