Bana da kievde yapılmadı iğne ve yanıma bir adet depot verildi 18 ags kievden döndüm 22 si başladı ilaçlar sende emin ol doğrusu neyse onu yapıyorlar , yinede kafana takıldıysa sor kendine stres yapma , ve çok teşekkürler inşallah Allah bizede hayırlısıyla müjdeli haberler nasip eder

İnşallah her şey kaymak gibi geçsin ve bal gibi güzel olsun

Transfer yarın mııı herşey çok güzel geçsin inşallah sana sağlıklı evlat verecek kadar embriyo vardır allahın izniyle

Hayirli haberlerini bekliyoruz cnmDualarimiz seninle yarin hersey cok güzel olacakRabbim yüzünüzü güldürsün insallah

@Zumrommmm evet, herkesin bir yanı zor ve bir yanı kolay anlatacak bir hikayesi var! kolay oldu diyemem ki yazılmayan, paylaşılmayan, unutulanları da eklersek... hele bizlerin yolu bir kat daha zor sanki! ve aynen haklısın sabır ve zaman en güzel deva bizlere. Umuyorum ki, geriye dönüp baktığında o güzel güllerin içinde bulursun kendini sende cnm ve de isteyen herkes...
Ne mutlu bana vesile olduysam daha çok katlansın mutluluklarımız ve umutlarımız inşallah hepimize evladımızla uzun sağlıklı ömürler nasip olsun

İnan ki çok sevindim senin için. Sağlıkla kucağına al inşallah.
16 senenin mükafatını alıyorsun canım.
Allah isteyen herkese nasip etsin

Allah işlerini su gibi akitsin inşallah canım, sana sağlıklı hayırlı evlatlar olsunlar o embriyolar

Andreyi ara canım her şeyi anlatır
Ama bildiğim kadarıyla eşlerin imzasına gerek yok

Canım şimdiden transferin hayırlı olsun. Allah'ım önce pozitifi görmeni sonra kalp atışıni duymanı en sonda kucağında koklamani nasip etsin. Bugün dualarımiz da sensin

Canim Andrey ara sana gerekli evraklari gondersin ciktisini al esine imzalat ve gotur ben oyle yaptim

Beyzanur, canım arakdaşımm tüylerim diken diken sonuna kadar nefesimi tutarak bir solukta okudum mucizenin taa kendisini yaşamışsınız, arkadaşım hem duygulandım hem çok çok sevindim, iyyiki dedim inan banaa çok şükür ki transfere son anda karar vermişsin, ne mutlu seni ikna edenlere ısrar edenlere
Yavrunu/yavrucuklarını sağlıkla kucağına almanı, bütün bu inişli çıkışlı süreçleri unutturacak güzel anılar yaşamanızı diliyorum

Sagol cnm Insallahhh Gercekten öyle mucize❤cok sükür. Rabbim isteyen herkese nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…