- 20 Temmuz 2020
- 359
- 1.715
- 43
Bu arkada özelden Bakü ye yönlendiriyor. Pek inandırıcı değilYalnız yumurta toplatmaya gelen kızları gördüm ben kendin kıevde sizin dediğiniz gibi değil katalogdaki kızlardı aynen orda bekleme odasında bekleyenler başla klinikleri bilmiyorum kendim gitmedim görmedim ama kievde katalogdaki kızların bazıları ben muayne sırası beklerken yumurta toplama / muayne sırası bekliyordu kendim şahsen gözlerimle gördüm bunu …
Çocukları çalıştırmayı düşünüyorumKızlar hayat cok pahalandı cok, cocuk yapma konusunda endişelerim olmaya basladı. Siz ne dusunuyorsunuz ??
Amiiiiin canim arkadasim aminnnBayram yeri
Amin Eftaliosum amin… Ekimde sizlerle heyecanımız katlanacak
Hayırlı olsun Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin ,çok sevindimGüzel dilekleriniz için hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim, çok büyük bir aile olduğumuz için tek tek isimlerinizi yazamadım, eylül ayı çok güzel bir ay olucak inşallah güzel haberler arka arkaya gelmeye devam ediyor, darısı ekim ve bundan sonra tedaviye başlayacak tüm arkadaşlarımainşallah bebeklerimizin güzel günlerini de paylaşalım
Sağlıkla kucağınıza alın, çoook sevindimTebrik eden tüm arkadaşlarımm, hepinize çok teşekkür ederim..
Belki çok aktif değilim ama inanın kk’ne sadece bu başlığa yazdıklarınızı okumak için ve bugün kim güzel haber vermiş diye giriyorum. Biraz moral almak bazen biraz moral vermek için.. Buraya gelip sabahlara kadar eski mesajları okuduğum günler geldi aklıma
Ne büyük hikayeler ne büyük acılar ve mutluluklar yaşanmış. Yine yaşanmaya devam edecek ama umarım acısı az tatlısı bol mutluluklar yaşanır artık hep
Gözlerimizdeki mutluluk her şeye bedel..
Dilerim bu başlığı okuyan, yorum yapan, uzaktan takip eden, başlığa yazmayıp özelden konuştum her kadın en kısa sürede anne olur
Bir yerlerde birileri bu mesajı okuyorsa, donasyondan korkmayın.. Kaybettiğiniz biyolojik yaşınızı kimse geri getiremez. Giden yaşınız paranız emekleriniz sevinçleriniz olmasın. Yol yakınken alternatif seçenekleri değerlendirin. Sizin veya eşinizin kendi üreme hücreleri ile bu işin imkansız olduğunu söyleyen hekimler varsa onlara kulak verin lütfen. Amaç anne-baba olabilmekse bu yolda çok çiçekli
Sana da mı mesaj attı bana da yazdı aynen bende böyle düşündüm. Yeni üye olmuş üye olur olmaz da bizim foruma gelmiş işkillendim zaten.Bu arkada özelden Bakü ye yönlendiriyor. Pek inandırıcı değil
Ben cok safim ya butun iyi niyetimle bide tebrik ettim hamile diye yeminle ahhh ahhh nasil farkedemedim cok safim ya jeton gec düştü bendeSana da mı mesaj attı bana da yazdı aynen bende böyle düşündüm. Yeni üye olmuş üye olur olmaz da bizim foruma gelmiş işkillendim zaten.
Sordu nerede yaptıracaksınız falan diye. Kendisi de 6 haftalık gebeymiş güya.
Ne kadar tutuyor dedi 4900 euro dedim biz aynı şekilde 3500 euroya yaptırdık dedi
Baya belli etti kendini aslında.
Zaten hesap iptal olmuş.
Senin ki iyi niyet canım hamileyim diyen bir kadına ne diyeceksinBen cok safim ya butun iyi niyetimle bide tebrik ettim hamile diye yeminle ahhh ahhh nasil farkedemedim cok safim ya jeton gec düştü bende
Ayynen yaa canim o an anlayamadim ama inan hamile herkese cok seviniyorumSenin ki iyi niyet canım hamileyim diyen bir kadına ne diyeceksin
Yazdım ya dönem dönem böyle sağlıkçıların atakını yaşadıkSana da mı mesaj attı bana da yazdı aynen bende böyle düşündüm. Yeni üye olmuş üye olur olmaz da bizim foruma gelmiş işkillendim zaten.
Ne kadar tutuyor dedi 4900 euro dedim biz aynı şekilde 3500 euroya yaptırdık dedi
Zaten hesap iptal olmuş.
Aynen bana da attı cevap bile yazmadmSana da mı mesaj attı bana da yazdı aynen bende böyle düşündüm. Yeni üye olmuş üye olur olmaz da bizim foruma gelmiş işkillendim zaten.
Zaten hesap iptal olmuş.
Merhabalar ,Merhaba canlar oncelikle hepimizin RABBIM yar ve yardimcisi olsun yanlis bir anlasilma olmasin ne olur ozur dilerim simdiden
Ben 40 yasindayim hatta 41 den gun aldim turkiyede 3 denemem oldu ilki maalesef kalp atisi duyulmadi ikincisi negatif ucuncusude kimyasal oldu ve istanbulda acibadem maslakta bulent beyde tedavi gordum
Doktor yasimdan oturu yumurtalarimin kalitesiz oldugundan bahsetti bende donasyon dusunuyorum fakat bilgim yok bilgi verebilirmisiniz
Aramıza hoş geldinMerhaba canlar oncelikle hepimizin RABBIM yar ve yardimcisi olsun yanlis bir anlasilma olmasin ne olur ozur dilerim simdiden
Ben 40 yasindayim hatta 41 den gun aldim turkiyede 3 denemem oldu ilki maalesef kalp atisi duyulmadi ikincisi negatif ucuncusude kimyasal oldu ve istanbulda acibadem maslakta bulent beyde tedavi gordum
Doktor yasimdan oturu yumurtalarimin kalitesiz oldugundan bahsetti bende donasyon dusunuyorum fakat bilgim yok bilgi verebilirmisiniz
Selam hayırlısı olsun hakkımızda bu sayfa umarım dize ışık olur çok güzel insanlar bence doğru sayfadasın biraz yorumları okumaya başlayınca kafandaki endişelerin soruların merakların netleşecek.tekrar hayırlısı olsun canımMerhaba canlar oncelikle hepimizin RABBIM yar ve yardimcisi olsun yanlis bir anlasilma olmasin ne olur ozur dilerim simdiden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?