AminnnnMaşallahmaşallah sayfamıza nazar deymesin darısı başımıza olsun inşallah
Azsekerlim belediyeden anons ettirdin mieveeett kızllaaar,zaza ya kalmadan ben söyleyim
bugun 10. günümdü ve kan testi verdim pozitiff
cumartesi tekrar kan vericem,umarim güzelce katlanır
başta zaza'm olmak üzere beyzanur,aigle ve bluemoon a cook coooook tesekkurederim.bebegin yaninda bonus;arkadas dost degil kardesler kazandim
rabbim isteyen herkese bu müthiş duyguyu yaşatsın
Diyorum ya bir aksilik olmazsa 15 i akşamı binicezKız sendemi o tarihtesin
Masallah tum guzel haberlere..bereketli kiev bebeleri geliyor:) yeni dorduzler gelir miKızoşlarrrrrrr
Benim tedavim 27.09 başlıyacak
15.10 transferimi planladık Allahıın izniyle
Kiev 365 otel uğurlu oldu hepimize
Bu defadamı ora gitsem
Aminn cnm insallah kandada güzel sonuc alirizBeyzacim çok sevindim Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah bence tamamdır
yook lattem,zaza nin kini anons ettircem benAzsekerlim belediyeden anons ettirdin mi
ayy cok sevindimmmm , gözün aydin.
Bugün cok pozitif bir gün
Bol bebekli
Bluemoonla yazışıyorumeveeett kızllaaar,zaza ya kalmadan ben söyleyim
başta zaza'm olmak üzere beyzanur,aigle ve bluemoon a cook coooook tesekkurederim.bebegin yaninda bonus;arkadas dost degil kardesler kazandim
En az ikisi saglikli gelsinYok kuzum
valllaaa zazam ekimde tekrar senin yanina gelesim var.toplaşalim kizlarlaaBluemoonla yazışıyorum
Bir rahat gebeliği yakalasaydım yeniden toplanırdık
Bu defa artık göbekli
Canımmmmm çok sevindimmmmm senin adınaaeveeett kızllaaar,zaza ya kalmadan ben söyleyim
eveeett kızllaaar,zaza ya kalmadan ben söyleyim
Canım benim gözün aydın mide bulantın az olsun inşeveeett kızllaaar,zaza ya kalmadan ben söyleyim
Çoook sevindim, kucağınıza da alın güzel günlerdeeveeett kızllaaar,zaza ya kalmadan ben söyleyim
Herkesin sağlıklı bi gebelik geçireceği kadar bebişi olsun inşallahhBen artık hepinizi göbekli görüyorum
Bak görürsün Aiglem sende ikiz
Hayırlı olsun tedavin bebeğin gelsin inşallah sağlıklaKızoşlarrrrrrr
Benim tedavim 27.09 başlıyacak
15.10 transferimi planladık Allahıın izniyle
Kiev 365 otel uğurlu oldu hepimize
Bu defadamı ora gitsem
Amin canım çok sağolCokkkk sevindimm canimmmm rabbim kucagina saglicakla almayi nasip etsin❤❤❤❤
Amiiinnn canimmm benimm insallah umudum var busefer insallah bizlerde guzel haberlerimizi paylasiriz hep beraber.Amin canım çok sağolsen de en kısa zamanda bebeğini sağlıkla kucağına al inşallah
AmiiiiiinnnnHerkesin sağlıklı bi gebelik geçireceği kadar bebişi olsun inşallahh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?