Kızlar

Oturdum ağlıyorum inşallah kan sonucu vs herşey güzel gelir

Hepiniz için dua ediyorum hepiniz ailem gibi oldunuz bu zorlu günlerde rabbim herkese nasip etsin
Tebrik ediyorum Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah

Sonucum çıkmadı kuzum
İnşallah eli boş kalmam

Benimde idrar testim pozitif kızlar hemde bayaa belirgin
Bugün 5. Gündü, elim ayağım titredi yaparken hala inanamıyorum..
Lunacim gözün aydın olsun, sağlıkla kucağına almak da nasip olsun inşallah ay ne güzel haberler geliyor kizlar hepinizi yürekten kutluyorum çok duygulandım bende

İnşallah vanım kardeşim
İnşallah dilediğin gibi olur

Kızoşlarrrrrrr
Benim tedavim 27.09 başlıyacak
15.10 transferimi planladık Allahıın izniyle
Kiev 365 otel uğurlu oldu hepimize
Bu defadamı ora gitsem
Hayırlı olsun canım inşallah her şey yolunda senin haberini kim verecek aramizda anlaşalım kizlar kura çekelim

eveeett kızllaaar,zaza ya kalmadan ben söyleyim
bugun 10. günümdü ve kan testi verdim pozitiff
cumartesi tekrar kan vericem,umarim güzelce katlanır
başta zaza'm olmak üzere beyzanur,aigle ve bluemoon a cook coooook tesekkurederim.bebegin yaninda bonus;arkadas dost degil kardesler kazandim
rabbim isteyen herkese bu müthiş duyguyu yaşatsın

İnşallah vanım kardeşim
İnşallah dilediğin gibi olur
Olacak bu sefer olacak burada ki onca kadinin duası sana Allah büyük bizleri sigdirdigin kocaman yüreğine çok değil 9 ay mis kokulu evladını saracaksin inşallah Hemi de sımsıkı

Canimmmmmm çok sevindim sağlıkla kucağına almak da nasip olsun inşallah ay gerçekten çok sevindim çok çok tebrik ederim, ne güzel bir gün oldu

Maşallah maşallah sayfamıza nazar deymesin darısı başımıza olsun inşallah

maşallah bugun bayram gibi bisey oldu bizim için İnşallah sağlıkla kucagınıa almak nasip olur darısı başımıza inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…