Tebrik ediyorum Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallahKızlar
Oturdum ağlıyorum inşallah kan sonucu vs herşey güzel gelir
Hepiniz için dua ediyorum hepiniz ailem gibi oldunuz bu zorlu günlerde rabbim herkese nasip etsin
Ay şahane çok güzel haberlerHepsinin idrar testi pozitiv kaldı kan değerleri
Kızlar özür dilerim dayanamadım söyledim
Sonucum çıkmadı kuzumSonuclar çıktı sanıyorum zazamçok sevindimmmm diliyorum sende muradına ereceksinn O kadar çok dua aldın/alıyorsun ki Sağlıklı,hayırlı,mutlu,huzurlu dünya güzeli bebeğine kavuşacaksın Güzel kalpli melek kadın çooookk mutlu olll
Canım kaç tane embriyoya ngs yapıldı seninSonucum çıkmadı kuzum
İnşallah eli boş kalmam
Beyzacim çok sevindim Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah bence tamamdır
Evet kizlar idral testlerimiz pozitif cikti. Insallah kan sonucumuzda güzel cikar Allahim hepimizin yüzünü güldürsün insallah
Lunacim gözün aydın olsun, sağlıkla kucağına almak da nasip olsun inşallah ay ne güzel haberler geliyor kizlar hepinizi yürekten kutluyorumBenimde idrar testim pozitif kızlar hemde bayaa belirgin
Bugün 5. Gündü, elim ayağım titredi yaparken hala inanamıyorum..
Bizdeki heyecana bak sonuçları bile aldık. İnanıyorum o sonuçlar çok güzel.Sonuçlarım gelmedi
Umarım tekde olsa embriyom gelir
İnşallah vanım kardeşimÇok sevindim zazam demekki sonuçlar güzel geldi. O güzel sonuçlar sana kan olsun can olsun hayırlısıyla kucağını özlemini doldursun. Bunu en çok sen hakediyorsun hem o kadar emek savaş hemde bu kadar kader arkadaşı kadına yol gösterip yoldaş oluyorsun. Bütün dualarmiz sana . Eylül de başladın Ekim de sana kök atacak Allah'ım izniylede Temmuzda da kucağına dolduracak inşallah.
Amin canım inşallahTebrik ediyorum Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah
Maşallah Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah canımAigleminde bugün testi pozitiv
Sayfamizda şenlik var kutlamaların ardı arkası kesilmesin inşallahCanım idrar poz çıktı bende de kan günüm pazartesi olduğu için onu bekliyorum heycanla asıl haber o zaman
Hayırlı olsun canım inşallah her şey yolundaKızoşlarrrrrrr
Benim tedavim 27.09 başlıyacak
15.10 transferimi planladık Allahıın izniyle
Kiev 365 otel uğurlu oldu hepimize
Bu defadamı ora gitsem
Tamaram güzel sonuç alımda kim söylerse söylesinHayırlı olsun canım inşallah her şey yolundasenin haberini kim verecek aramizda anlaşalım kizlar kura çekelim
Olacak bu sefer olacakİnşallah vanım kardeşim
İnşallah dilediğin gibi olur
Canimmmmmm çok sevindim sağlıkla kucağına almak da nasip olsun inşallaheveeett kızllaaar,zaza ya kalmadan ben söyleyim
bugun 10. günümdü ve kan testi verdim pozitiff
cumartesi tekrar kan vericem,umarim güzelce katlanır
başta zaza'm olmak üzere beyzanur,aigle ve bluemoon a cook coooook tesekkurederim.bebegin yaninda bonus;arkadas dost degil kardesler kazandim
rabbim isteyen herkese bu müthiş duyguyu yaşatsın
Maşallaheveeett kızllaaar,zaza ya kalmadan ben söyleyim
başta zaza'm olmak üzere beyzanur,aigle ve bluemoon a cook coooook tesekkurederim.bebegin yaninda bonus;arkadas dost degil kardesler kazandim
eveeett kızllaaar,zaza ya kalmadan ben söyleyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?