- 14 Ağustos 2021
- 225
- 1.715
- 63
- 46
ayy süper hadi maşallah geldi demekki sonuçlarınKızoşlarrrrrrr
Benim tedavim 27.09 başlıyacak
15.10 transferimi planladık Allahıın izniyle
Kiev 365 otel uğurlu oldu hepimize
Bu defadamı ora gitsem
Ablacım hayırlı olsunKızoşlarrrrrrr
Bu defadamı ora gitsem
Ayy ne güzel haber bizim transferle aynı gün umarım tanışma imkanımız olur çok sevindim hayırlı olsun inşallahKızoşlarrrrrrr
Bu defadamı ora gitsem
ilaçlara Türkiye' de başlayacak cnm karşılaşamazsınız onu demek istedi benceAyy ne güzel haber bizim transferle aynı gün umarım tanışma imkanımız olur çok sevindim hayırlı olsun inşallah
Güzel haberini alacagiz buna inaniyorummmm seni cok seviyoruzzzKızoşlarrrrrrr
Bu defadamı ora gitsem
ZazammmmKızoşlarrrrrrr
Bu defadamı ora gitsem
Zazaaaa 15.10 akşamı bizde geliyoruzKızoşlarrrrrrr
Bu defadamı ora gitsem
Cokkkk sevindimm canimmmm rabbim kucagina saglicakla almayi nasip etsinAmin canım aminnDarısı buradaki bütün kardeşlerimizin başına inşallah
❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤ harikaaaaaaaaaaaaakanimizda güzel gelir insallahhhh
Cooooook sevindimmmm lunacimmmmm .amiiiiinnnnnnnnnBiliyorum Zazam biliyorum ne kadar sevindiğini
Desteğin o kadar kıymetli ki kelimelerle anlatamam. Geçici menapoz olayına resmen senin yardımınla karar verdim. Bu kadının bi bildiği var dedim. Çok şükür
Bu hayatta anne olmak isteyen herkese tattırsın Rabbim bu heyecanı
Evet kizlar idral testlerimiz pozitif cikti. Insallah kan sonucumuzda güzel cikar Allahim hepimizin yüzünü güldürsün insallah
Aminnnnn inşallahMassallah kizlarrrrrr eylül ayi bereket ayi oldu nazarlardan saklasin rabbim darisi bizlerin basina
Ayyyyy bendeeeeeMaşallahmaşallah Bu ne güzel bir gün Rabbim tamamına erdirsin inşallah darısı tüm bekleyenlerin başına inşallah bakalım bize ne zaman tedavi planlanacak heyecan yaptım
❤❤❤❤❤❤Insallah
Biz pazar ilk görüşmeye gidiyoruzAyyyyy bendeeeee
Selam,Selam Herkese,
Kafam çok karışık arkadaşlar.Acaba Kıbrıs’ta yumurta donasyonu ile tüp bebek yapan var mı?Hangi merkeze gittiniz memnun kaldınız mı?Bana yardımcı olur musunuz lütfen?Teşekkürler şimdiden
Ben gidinceye kadar kocamin basimin etini yiyecem hadi hadi diyee yok anacim adam o kadar rahatki gidicez iste 15 ekimden sonra deyip duruyor ben burda heyacandan sac baş yoluyorum.Biz pazar ilk görüşmeye gidiyoruzİnşallah bizde hayırlı haberler ile döner artık normal hayatımıza devam edebiliriz ister istemez kievle yatıp kievle kalkıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?