Canım benim çok teşekkür ediyorum amiiiin rabbim isteyen herkese nasip eylesin inşallahCanım kızlar hepinizi kutluyorum derya ve laluna ve idrar testi pozitif çıkanlar ayyy muhteşem bu haberleri almakkkNe güzel umut oluyorsunuz kalanlara Sağlıkla büyüsünler ve güzel haberleriniz daim olsunnnn innsss Darısı bekleyen isteyen herkesin başına olsunnn
Çok sevindim La luna inşallah sağlıkla ilerler ve sağ salim kucağına alırsın. Çok tatlı heyecanlarBenimde idrar testim pozitif kızlar hemde bayaa belirgin
Bugün 5. Gündü, elim ayağım titredi yaparken hala inanamıyorum..
Morpatim Aiglede var onu unutmayınD derya891 , L La Luna , B BeyzaNur- A az sekerli kizlar Cok güzel haberler verdiniz.
Allah tamamina erdirsin ; Saglikla doğum yapmayi nasip etsin insallah.
Darisi su anda sonuc bekleyen öncelikleAigle ve sonrasinda tedavide olan A anneadayi1974 ve daha sonrasinda da tedaviye gidecek olan bizler icin insallah
Aigleminde bugün testi pozitivD derya891 , L La Luna , B BeyzaNur- A az sekerli kizlar Cok güzel haberler verdiniz.
Darisi su anda sonuc bekleyen öncelikleAigle ve sonrasinda tedavide olan A anneadayi1974 ve daha sonrasinda da tedaviye gidecek olan bizler icin insallah
Unuturmuyum hic. onu da yazmistim darisi basina diye. Darilanmis demek ki.Morpatim Aiglede var onu unutmayın
MaşallahAigleminde bugün testi pozitiv
Dusuklerınız kaç haftalıktı.Aramıza hoş geldin
Çok geçmiş olsun
Eşinizin spermiogramı iyimi
Bende çok düşük yaptım
Hatta donasyonla bile
Şimdi embriyolarımıza NGS yapılıyor
İnşallah güzel sonla sizlere umut olurum
Canım idrar poz çıktı bende de kan günüm pazartesi olduğu için onu bekliyorum heycanla asıl haber o zamanD derya891 , L La Luna , B BeyzaNur- A az sekerli kizlar Cok güzel haberler verdiniz.
AmiiiiiiinnnnnnUnuturmuyum hic. onu da yazmistim darisi basina diye. Darilanmis demek ki.
Aigle canim Allah kucagina da almayi nasip etsin inşallah.
Ne kadar güzel Eylül ayinda fire yok darisi Ekime inşallah.
Amin canım aminnUnuturmuyum hic. onu da yazmistim darisi basina diye. Darilanmis demek ki.
Aigle canim Allah kucagina da almayi nasip etsin inşallah.
Ne kadar güzel Eylül ayinda fire yok darisi Ekime inşallah.
4-5 haftalıkDusuklerınız kaç haftalıktı.
Ben artık hepinizi göbekli görüyorumYa çok tatlısın zazaa
Seninle beraber göbek tokkuşturucaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?