- 16 Eylül 2021
- 95
- 561
- 13
Teşekkür ederimDonörün bilgileri yaziyor ve sesli kendini anlatiyorbastan tirnaga inceleme sansi var
Ay Allah'ım ne güzel haber bu ya. Allah'ım sağ salim kucaklarına almayı nasip etsin inşallah.Hepsinin idrar testi pozitiv kaldı kan değerleri
Kızlar özür dilerim dayanamadım söyledim
Ne kadar güzelKızlar
Oturdum ağlıyorum inşallah kan sonucu vs herşey güzel gelir
Hepiniz için dua ediyorum hepiniz ailem gibi oldunuz bu zorlu günlerde rabbim herkese nasip etsin
Yaaaa harika haberHepsinin idrar testi pozitiv kaldı kan değerleri
Amin canım inşallahNe kadar güzelAğla canım ağla sevinçten ağla. Allah'ım sağ salim kucağına almayı nasip etsin
Gözün aydın canım. Ağla valla sevinçten olsun gözyaşların.Kızlar
Hepiniz için dua ediyorum hepiniz ailem gibi oldunuz bu zorlu günlerde rabbim herkese nasip etsin
Rabbim nazarlardan saklasin canimAmin canım benim inşallah rabbim devamını getirsin herkese nasip eylesin
Canım zumrom inşallah seninde güzel haberini böyle sevinçle karşılayacağız .Ay Allah'ım ne güzel haber bu ya. Allah'ım sağ salim kucaklarına almayı nasip etsin inşallah.Beyzanur, azsekerli, bluemoon ve bilmediğim gizli takipçi kim varsa hepsini canı yürekten kutluyorum. Dileyen herkes bu güzel duyguları yaşasın inşallah. İşte Kiev in farkı . Düşünen imkanı olan mutlaka gitmeli bence . İnşallah orada negatif olan son kadın ben olurum.
Oyy masallah cnm insallah kandada güzel sonuclae göreceksinKızlar
Hepsinin idrar testi pozitiv kaldı kan değerleri
5. Günde yaptım buradan bi arkadaşımızın pozitif haberini alınca yaparken umutsuz yaptım görünce şoktan kalakaldım Allahım devamını getirsin insallah çok sağol canım rabbim nasip etsin isteyen herkeseGözün aydın canım. Ağla valla sevinçten olsun gözyaşların.
Çok sevindimmmmm
Caaaannn kuzum gözün aydınKızlar
5 . Gün canım allah razı olsun çok sağolCaaaannn kuzum gözün aydın
Kaçıncı gün bugün?
İnşallah kuzumAy Allah'ım ne güzel haber bu ya. Allah'ım sağ salim kucaklarına almayı nasip etsin inşallah.Beyzanur, azsekerli, bluemoon ve bilmediğim gizli takipçi kim varsa hepsini canı yürekten kutluyorum. Dileyen herkes bu güzel duyguları yaşasın inşallah. İşte Kiev in farkı . Düşünen imkanı olan mutlaka gitmeli bence . İnşallah orada negatif olan son kadın ben olurum.
Yaaa maşallahHepsinin idrar testi pozitiv kaldı kan değerleri
OleeeeeeeyyyyyyBenimde idrar testim pozitif kızlar hemde bayaa belirgin
Bugün 5. Gündü, elim ayağım titredi yaparken hala inanamıyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?