Kız türkü de ayırırım bensen görmüyor musun benim gözleri
İnşallah Allah herşeyin hayırlısını versin.
Kargo beklemek transfer sonucu beklemek gibi birsey vallaaBende 2 gün önce erken gebelik testi sipariş ettim, ne zaman gelirse o zaman sabah yapıcam diye.. hala gelmedi, kargoya bile verilmedi
Ayy canım benim şans işteBende 2 gün önce erken gebelik testi sipariş ettim, ne zaman gelirse o zaman sabah yapıcam diye.. hala gelmedi, kargoya bile verilmedi
Gözünüz Aydın olsunMerhaba, kader arkadaşlarım evet zazacım benden heyecanlı, verdi haberieskiler bilir 11 tüp bebek, 2 kez kıbrısta donasyon sonrası nisan ayında @Sebcey in ve sevgili Z Zaza74 nın yazdıklarından etkilenerek rotayı Kiev’e çevirdim ikisinden de allah razı olsun, inşallah zazam dan da güzel haberler alıacaz. Mayıs ayında ilk görüşme Haziran ayında ilk transferim oldu, ilk transferim kimyasal oldu nedeni transfere gitmeden belliydi aslında ama buradaki doktorum ve çekildiğim hsg beni yanılttı usg de sonradan görünen polip nedeniyle kimyasal gebelikle sonuçlandı, ikili paket aldığım için hemen ikinci tedaviye hazırlık başladı,Temmuz ayında histeroskopi oldum dıştan çok küçük fakat kökü geniş olan 1 adet polip alındı, histeroskopi sonrası tüm tedavimi dr elena Kiev’den yaptı, buradaki doktorum sadece antibiyotik vermişti çünkü, yani sadece transfer hazırlığı değil bu süreçteki tüm tedavilerimizle yakından ilgileniyorlar, neyse Eylül ayında transferim oldu, Zaza, beyzanur ve azşekerli beraberdik 365 otelde onlarla beraber muhteşem 4 gün geçirdim, gece yarılarına kadar güldük sohpet ettik, döndükten sonra keşke 2 gün daha kalsaydım dedim, transfer öncesi ve sonrası hiç stresim olmadı onlar sayesinde, iyi ki varsınız güzel arkadaşlarım
Ve evet pazar günü ilk kan tahlilim pozitif çıktı stresli 2 günden sonra bugün 2 ye katlandığını öğrendim, inşallah sağlıkla kucağıma aldığım haberimi de sizlerle paylaşacam. Hepinize dualarım devam edecek bizi bizden başkasının anlaması çok zor, size tek tavsiyem gidebiliyorsanız Kiev biotexcom a gidin, ben kıbrısta 2 tedavi yaptırdım arada dağlar kadar fark var, elbet kıbrısta da pozitif alan arkadaşlarımız çok, elbette şanslı olup ilk seferde hamile kalan çok ama o şanslı gruptan değilseniz maddiyatınız da yeterli değilse sonuç çok yıkıcı oluyor. Güzel dilekleriniz ve dualarınız için hepinize çok teşekkür ederim, dualarım da yer alacağınıza emin olun.
Sevgiler
AmiiiiiiiinnnnnnnEkim & Kasım yogun olacak gibiinşallah hoş denk gelişlerimiz olur , dolu dolu döneriz
Amiiiiiiiin aminnnnSevgili B Bluemoon78 çok sevindimSağlıkla ilerlesin sağlıkla kucağına alırsın innsss Darısı bekleyen ve tedavide olan bütün arkadaşlarımıza olsunn
Aramıza hoş geldinSelam Herkese,
Kafam çok karışık arkadaşlar.Acaba Kıbrıs’ta yumurta donasyonu ile tüp bebek yapan var mı?Hangi merkeze gittiniz memnun kaldınız mı?Bana yardımcı olur musunuz lütfen?Teşekkürler şimdiden
Biz kan grubuna dikkat edeceğiz cünkü eşimle aynı grubuz ,gerisi işte eğitim ve fiziksel özellikler sanırımKızlar donör seçiminde nelere dikkat ettiniz?
Donörün yaşı , kaç kez yumurta toplattığı , kan grubu, fiziksel özellikleri gibi durumlara bakacağız.Kızlar donör seçiminde nelere dikkat ettiniz?
Kan grubu yazmıyorDonörün yaşı , kaç kez yumurta toplattığı , kan grubu, fiziksel özellikleri gibi durumlara bakacağız.
Sağlıkli Doğum yapması da önemli o zmnKan grubu yazmıyor
Onunçin bir kaç çeşit seçin size uygunları ayırsınlar
Benim son seçtiğim ve onların onayladığı donör 29 yaşında
Bir oğlu var
Kan grubu boyu posu, yasi daha önce dogum yapip yapmadigi ,eğitimi uyrugu kan ozellikleri uyumuKızlar donör seçiminde nelere dikkat ettiniz?
Transfer olanlardan hiç ses yokKan grubu boyu posu, yasi daha önce dogum yapip yapmadigi ,eğitimi uyrugu kan ozellikleri uyumu
Bende merak ediyorum yaa inşallah güzel haberlerimiz olur hepimizinBende canim insallah sayfamiz dahada senlenir guzel haberlerle
Bunlar donörün profilinde yazıyor mu?Donörün yaşı , kaç kez yumurta toplattığı , kan grubu, fiziksel özellikleri gibi durumlara bakacağız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?