Günaydın canımGünaydın arkadaşlar soğuk bir kiev sabahından merhaba bu sabah 5.30 gibi ancak aparta gelebildik alanda sadece 1 kişi bakıyordu yabancılara ve sıra çokkk uzundu , çok yorgunuz bugün dinlenin dediler , ilaç içmeye kalktım hemen sizede yazmak istedim,bu vesileyle cevap veremediğim iyi dileklerini dualarını gönderen herkesede ayrı ayrı çok çokkk teşekkürler, inşallah bu yollardan bebişlerimizle dönmek nasip olsun hepimize
Beyzacımm kaçıncı günün bugün ?Transferden sonra hastanede bir süre yatiyorsunuz zaten. 1 gün dinlenmek yeterli kizlar. Biz klinikten gelince bile yatmadik. Normal hayatiniza dewam ediyosunuz. Agir kaldirmayin yeterli. Hatta andrey telefondan baska bisey tasimayin dediBiz bol bol yürüyüs yaptik. Yatinca ben daha cok rahatsiz oldum kasik agrim yürüyüs yapinca rahatliyordu. Su icin bol bol . Bizlerin test gününe az kaldi. Rabbim insallah yavrumuzu bizlere nasip etmistir Allahim herkesin emeginin karsiligini versin.
Vajinal kuruluk sorunu yaşadınız mi bu süreçte ne yaptinizBizim sperm donasyonu, adenomiyozisimin hafifte olsa olduğunu söyledi doktorum. Zaten hiç bir belirtim de yoktu. Tamamen garantici davrandı tekrar tekrar uğraşmayalım donasyona gidiyoruz diye o yüzden zoladex oldum 3 aylık depo. 10.8 i tek seferde yaptı. Hiç adet olmadım bu sürede.
Hormonları sıfırladı. Rahimi inceltti adenomiyozis gerilesin diye. Şimdi ilaçlarla kontrollü olarak kalınlaştı rahim.
İşe yarayıp yaramadığını 30 eylülde görücez
Evet yaşadım hatta geçici menapoz döneminde yaşadığım en ciddi yan etki oydu.. östrojen sıfırlandığı için vücut salgıları da ciddi oranda azalıyor. Transfer hazırlığında estrofeme başlayınca geçti o sorunda..Vajinal kuruluk sorunu yaşadınız mi bu süreçte ne yaptiniz
Rabbim sizinle olsun, emeğinizi boşa çıkarmasınGünaydın arkadaşlar soğuk bir kiev sabahından merhaba bu sabah 5.30 gibi ancak aparta gelebildik alanda sadece 1 kişi bakıyordu yabancılara ve sıra çokkk uzundu , çok yorgunuz bugün dinlenin dediler , ilaç içmeye kalktım hemen sizede yazmak istedim,bu vesileyle cevap veremediğim iyi dileklerini dualarını gönderen herkesede ayrı ayrı çok çokkk teşekkürler, inşallah bu yollardan bebişlerimizle dönmek nasip olsun hepimize
hadi inşallahTransferden sonra hastanede bir süre yatiyorsunuz zaten. 1 gün dinlenmek yeterli kizlar. Biz klinikten gelince bile yatmadik. Normal hayatiniza dewam ediyosunuz. Agir kaldirmayin yeterli. Hatta andrey telefondan baska bisey tasimayin dediBiz bol bol yürüyüs yaptik. Yatinca ben daha cok rahatsiz oldum kasik agrim yürüyüs yapinca rahatliyordu. Su icin bol bol . Bizlerin test gününe az kaldi. Rabbim insallah yavrumuzu bizlere nasip etmistir Allahim herkesin emeginin karsiligini versin.
13 ve 15 transfer günü cnm . Valla adet sancisi ve gazdan baska bisey yokBeyzacımm kaçıncı günün bugün ?
Belirti falan var mı hiç?
8. Ve 10. Günler yani.. Umarım harika bir değerle öğrenirsin gebeliğini13 ve 15 transfer günü cnm . Valla adet sancisi ve gazdan baska bisey yokilk transferden beri böyle. Insallah sonu iyi olur
Bacak bizdede ilk zaman oldu cnm . Bacaga dogru kasilmalar . Gögüs hassasiyet bendede yok. Belirtiler galiba hep ilaclardan oluyo onca hormon aliyoruz8. Ve 10. Günler yani.. Umarım harika bir değerle öğrenirsin gebeliğini
Benim bacaklarım çok ağrıyor transfer akşamından beri. Adet sancım falan yok
Göğüs hassasiyeti de yok. Bacak ağrısı normal mi bilmiyorumPek bi değişiklik hissetmiyorum, umarım tutunuyorlardır
Malesef ilgisiz ve başarısız tüp bebek denedim . Eşimde sorun yok .2 tüp bebekSiz hiç donasyon denedinizmi?
Eşinizin sperminde sorun varmı?
Kendinizi anlatın
Kaç kere denediniz?
2 gün yeterKızlar transferden sonra kaç gün dinlenmeli? Ben çalışıyorum ona göre rapor ayarlamaliym
Gerçekten mii?? Ya bel ve kalçamdan bacaklarımın arkasına inen bi ağrı.. Arada azalıyor arada artıyor. Umarım iyi şeylere işarettir.. hormon takviyesinden olsa transferden önce de olurdu diye düşündüm bilmiyorumBacak bizdede ilk zaman oldu cnm . Bacaga dogru kasilmalar . Gögüs hassasiyet bendede yok. Belirtiler galiba hep ilaclardan oluyo onca hormon aliyoruzinsallah sonumuz iyi olur Rabbim herkesin kucagini doldursun
Donasyonda başarı yüksek vede eşinizdede sorun yok çok şükürMalesef ilgisiz ve başarısız tüp bebek denedim . Eşimde sorun yok .2 tüp bebek
Ben sayıyı kendi yumurtamla 11 çıkarmıştımMalesef ilgisiz ve başarısız tüp bebek denedim . Eşimde sorun yok .2 tüp bebek
Kızlar belirtiler şahaneGerçekten mii?? Ya bel ve kalçamdan bacaklarımın arkasına inen bi ağrı.. Arada azalıyor arada artıyor. Umarım iyi şeylere işarettir.. hormon takviyesinden olsa transferden önce de olurdu diye düşündüm bilmiyorum
Onca uğraş onca emek umarım hepimizin kucağı dolar
Insalllahhh canimmmİnşallah bizden yana bir aksilik çıkmaz da karşılaşırız orada
Amiiiiiinnnnnnhadi inşallahsırasıyla gelsin güzel bebiş haberleri
İnşallah zazam inşallah dediğin gibidirKızlar belirtiler şahane
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?