Günaydın canım
Allah gönlündekini nasip etsin
Bebişlerinle gel inşallah

Beyzacımm kaçıncı günün bugün ?
Belirti falan var mı hiç?

Vajinal kuruluk sorunu yaşadınız mi bu süreçte ne yaptiniz

Vajinal kuruluk sorunu yaşadınız mi bu süreçte ne yaptiniz
Evet yaşadım hatta geçici menapoz döneminde yaşadığım en ciddi yan etki oydu.. östrojen sıfırlandığı için vücut salgıları da ciddi oranda azalıyor. Transfer hazırlığında estrofeme başlayınca geçti o sorunda..

Rabbim sizinle olsun, emeğinizi boşa çıkarmasın

hadi inşallah sırasıyla gelsin güzel bebiş haberleri

13 ve 15 transfer günü cnm . Valla adet sancisi ve gazdan baska bisey yok ilk transferden beri böyle. Insallah sonu iyi olur
8. Ve 10. Günler yani.. Umarım harika bir değerle öğrenirsin gebeliğini
Benim bacaklarım çok ağrıyor transfer akşamından beri. Adet sancım falan yok
Göğüs hassasiyeti de yok. Bacak ağrısı normal mi bilmiyorum Pek bi değişiklik hissetmiyorum, umarım tutunuyorlardır

Bacak bizdede ilk zaman oldu cnm . Bacaga dogru kasilmalar . Gögüs hassasiyet bendede yok. Belirtiler galiba hep ilaclardan oluyo onca hormon aliyoruz insallah sonumuz iyi olur Rabbim herkesin kucagini doldursun

Bacak bizdede ilk zaman oldu cnm . Bacaga dogru kasilmalar . Gögüs hassasiyet bendede yok. Belirtiler galiba hep ilaclardan oluyo onca hormon aliyoruz insallah sonumuz iyi olur Rabbim herkesin kucagini doldursun
Gerçekten mii?? Ya bel ve kalçamdan bacaklarımın arkasına inen bi ağrı.. Arada azalıyor arada artıyor. Umarım iyi şeylere işarettir.. hormon takviyesinden olsa transferden önce de olurdu diye düşündüm bilmiyorum
Onca uğraş onca emek umarım hepimizin kucağı dolar

Malesef ilgisiz ve başarısız tüp bebek denedim . Eşimde sorun yok .2 tüp bebek
Donasyonda başarı yüksek vede eşinizdede sorun yok çok şükür
Hiç ngs ye boşu boşuna para verme
Siz bu işe girmediniz ki yorulasınız
Bu işte 20-30 denemeyi y

Kızlar belirtiler şahane

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…