- 13 Eylül 2021
- 4
- 29
- 3
- 25
Tesekkur ediyorum hepimizin inşallahSizinde tedaviniz hayırlı olsun
Ortalama 7-8 mm
![Folded hands :pray: 🙏](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f64f.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tesekkur ediyorum hepimizin inşallahSizinde tedaviniz hayırlı olsun
Ortalama 7-8 mm
Ben de yaptıracağım ben de çok uğraştım , ben de çaresizim Rabbim hepimize yardım etsin.Siz yaptırmayın
Biz çok uğraştık artık son çare embriyo tarama
Siz hiç donasyon denedinizmi?Ben de yaptıracağım ben de çok uğraştım , ben de çaresizim Rabbim hepimize yardım etsin.
Bizzdeeee canim isler bitsin 15 ekimden sonra orda olmayi düşünüyoruzKızlar eğer halledebilirsek ekim 15 den sonra kiewe gideceğiz![]()
Kızlar bizim forumun sayfaları 9 bine yaklaşmıştı şimdi 5835 e düşmüş. Gördünüz mü
Rabbim yar ve yardimcin olsun insallah.Günaydın arkadaşlar soğuk bir kiev sabahından merhaba bu sabah 5.30 gibi ancak aparta gelebildik alanda sadece 1 kişi bakıyordu yabancılara ve sıra çokkk uzundu , çok yorgunuz bugün dinlenin dediler , ilaç içmeye kalktım hemen sizede yazmak istedim,bu vesileyle cevap veremediğim iyi dileklerini dualarını gönderen herkesede ayrı ayrı çok çokkk teşekkürler, inşallah bu yollardan bebişlerimizle dönmek nasip olsun hepimize![]()
Transferden sonra hastanede bir süre yatiyorsunuz zaten. 1 gün dinlenmek yeterli kizlar. Biz klinikten gelince bile yatmadik. Normal hayatiniza dewam ediyosunuz. Agir kaldirmayin yeterli. Hatta andrey telefondan baska bisey tasimayin dediBiz bol bol yürüyüs yaptik. Yatinca ben daha cok rahatsiz oldum kasik agrim yürüyüs yapinca rahatliyordu. Su icin bol bol . Bizlerin test gününe az kaldi. Rabbim insallah yavrumuzu bizlere nasip etmistir
Allahim herkesin emeginin karsiligini versin.
işleriniz yolunda gitsin,mutlu haberlerle dönün inşallahGünaydın arkadaşlar soğuk bir kiev sabahından merhaba bu sabah 5.30 gibi ancak aparta gelebildik alanda sadece 1 kişi bakıyordu yabancılara ve sıra çokkk uzundu , çok yorgunuz bugün dinlenin dediler , ilaç içmeye kalktım hemen sizede yazmak istedim,bu vesileyle cevap veremediğim iyi dileklerini dualarını gönderen herkesede ayrı ayrı çok çokkk teşekkürler, inşallah bu yollardan bebişlerimizle dönmek nasip olsun hepimize![]()
Hayırlısı olsun Rabbim yardımcımız olsun dolu dolu dönersiniz inşalalhGünaydın arkadaşlar soğuk bir kiev sabahından merhaba bu sabah 5.30 gibi ancak aparta gelebildik alanda sadece 1 kişi bakıyordu yabancılara ve sıra çokkk uzundu , çok yorgunuz bugün dinlenin dediler , ilaç içmeye kalktım hemen sizede yazmak istedim,bu vesileyle cevap veremediğim iyi dileklerini dualarını gönderen herkesede ayrı ayrı çok çokkk teşekkürler, inşallah bu yollardan bebişlerimizle dönmek nasip olsun hepimize![]()
Amin emekleriniz boşa çıkmasın güzel sonuçlar alın insalalhhhhhTransferden sonra hastanede bir süre yatiyorsunuz zaten. 1 gün dinlenmek yeterli kizlar. Biz klinikten gelince bile yatmadik. Normal hayatiniza dewam ediyosunuz. Agir kaldirmayin yeterli. Hatta andrey telefondan baska bisey tasimayin dediBiz bol bol yürüyüs yaptik. Yatinca ben daha cok rahatsiz oldum kasik agrim yürüyüs yapinca rahatliyordu. Su icin bol bol . Bizlerin test gününe az kaldi. Rabbim insallah yavrumuzu bizlere nasip etmistir
Allahim herkesin emeginin karsiligini versin.
Günaydin,Günaydın arkadaşlar soğuk bir kiev sabahından merhaba bu sabah 5.30 gibi ancak aparta gelebildik alanda sadece 1 kişi bakıyordu yabancılara ve sıra çokkk uzundu , çok yorgunuz bugün dinlenin dediler , ilaç içmeye kalktım hemen sizede yazmak istedim,bu vesileyle cevap veremediğim iyi dileklerini dualarını gönderen herkesede ayrı ayrı çok çokkk teşekkürler, inşallah bu yollardan bebişlerimizle dönmek nasip olsun hepimize![]()
İnşallah bizden yana bir aksilik çıkmaz da karşılaşırız oradaBizzdeeee canim isler bitsin 15 ekimden sonra orda olmayi düşünüyoruz![]()
Günaydın , herkeste kieve gidiyor mübarek turistik bir şehir anladıgım kadarıyla havalimanı hep kalabalık, Rabbim gönlümüzdekine göre versin inşallahGünaydin,
Kiev havalimani beni korkutuyor. Hayirlisi ile atlatmissin.
Darisi ufaklıklarla dönmeye inşallah![]()
GünaydınGünaydın arkadaşlar soğuk bir kiev sabahından merhaba bu sabah 5.30 gibi ancak aparta gelebildik alanda sadece 1 kişi bakıyordu yabancılara ve sıra çokkk uzundu , çok yorgunuz bugün dinlenin dediler , ilaç içmeye kalktım hemen sizede yazmak istedim,bu vesileyle cevap veremediğim iyi dileklerini dualarını gönderen herkesede ayrı ayrı çok çokkk teşekkürler, inşallah bu yollardan bebişlerimizle dönmek nasip olsun hepimize![]()