Bu tek kişi fiyatı değilmi?
2 kişi fiyatı sanırım canım ama almadık oradan 2 günlüktü çünkü Andrey halledecek :) bu arada havalimanını sordum , biri sehir ici ( daha yakın ) diğeri şehir dışıymış borislov muydu adını hatırlayamadım

Arkadaslar merhaba. Ben de tedaviye yenı baslayacak olarlandanım nasıpse. Ekim ayında ilk gorusmeye gıdıcez. Nır sorum olacak. Rahim hazırlığında transferde rahim kalınlığının ortalama kac olmasını istiyorlar acaba
hayirli olsun simdiden tedavin.7 ila 14 mm uygun kabul ediliyor kalinlik icin

Arkadaslar merhaba. Ben de tedaviye yenı baslayacak olarlandanım nasıpse. Ekim ayında ilk gorusmeye gıdıcez. Nır sorum olacak. Rahim hazırlığında transferde rahim kalınlığının ortalama kac olmasını istiyorlar acaba
Sizinde tedaviniz hayırlı olsun
Ortalama 7-8 mm

Kızlar bişey sorucam kafamda kuruyorum sabahtan beri.
Mesela kiewe gittik ilk görüşmeye diyelim. Yakınlarımız bizi ararsa yurtdışında olduğumuz belli olur mu acaba
Söylemek istemiyorum kimseye.
Bazen değişik çalıyormus, ben de Kıbrıs'tayken kardeşim aramıştı telefonun bu sefer değişik çaldı dedi. Her zaman olmadı ama, dolaşım da açıktı ve her çalan telefonu açmıştım bir tek ona denk gelmişti ☺️ bu arada ben de kimseye söylememistim

Merhabalar malesef ki thy uçuş değişikliği yaptı bizim uçak iptal , gece uçuşuna verdi bizi bu gece uçuyoruz sabaha karşı 2.30 da ordayız inşallah 🙏
Hayırlısı olsun yolunuz açık işiniz gücünüz rast gitsin insallah🙇‍♀️🙇‍♀️🙇‍♀️

Back