Günaydın arkadaşlar soğuk bir kiev sabahından merhaba bu sabah 5.30 gibi ancak aparta gelebildik alanda sadece 1 kişi bakıyordu yabancılara ve sıra çokkk uzundu , çok yorgunuz bugün dinlenin dediler , ilaç içmeye kalktım hemen sizede yazmak istedim,bu vesileyle cevap veremediğim iyi dileklerini dualarını gönderen herkesede ayrı ayrı çok çokkk teşekkürler, inşallah bu yollardan bebişlerimizle dönmek nasip olsun hepimize 💕🙏
Günaydın canım
Allah gönlündekini nasip etsin 🙏🙏
Bebişlerinle gel inşallah

Transferden sonra hastanede bir süre yatiyorsunuz zaten. 1 gün dinlenmek yeterli kizlar. Biz klinikten gelince bile yatmadik. Normal hayatiniza dewam ediyosunuz. Agir kaldirmayin yeterli. Hatta andrey telefondan baska bisey tasimayin dedi☺️Biz bol bol yürüyüs yaptik. Yatinca ben daha cok rahatsiz oldum kasik agrim yürüyüs yapinca rahatliyordu. Su icin bol bol . Bizlerin test gününe az kaldi. Rabbim insallah yavrumuzu bizlere nasip etmistir🥰❤️ Allahim herkesin emeginin karsiligini versin.
Beyzacımm kaçıncı günün bugün ?😌🥰
Belirti falan var mı hiç?

Bizim sperm donasyonu, adenomiyozisimin hafifte olsa olduğunu söyledi doktorum. Zaten hiç bir belirtim de yoktu. Tamamen garantici davrandı tekrar tekrar uğraşmayalım donasyona gidiyoruz diye o yüzden zoladex oldum 3 aylık depo. 10.8 i tek seferde yaptı. Hiç adet olmadım bu sürede.
Hormonları sıfırladı. Rahimi inceltti adenomiyozis gerilesin diye. Şimdi ilaçlarla kontrollü olarak kalınlaştı rahim.
İşe yarayıp yaramadığını 30 eylülde görücez 🥲
Vajinal kuruluk sorunu yaşadınız mi bu süreçte ne yaptiniz

Vajinal kuruluk sorunu yaşadınız mi bu süreçte ne yaptiniz
Evet yaşadım hatta geçici menapoz döneminde yaşadığım en ciddi yan etki oydu.. östrojen sıfırlandığı için vücut salgıları da ciddi oranda azalıyor. Transfer hazırlığında estrofeme başlayınca geçti o sorunda..

Günaydın arkadaşlar soğuk bir kiev sabahından merhaba bu sabah 5.30 gibi ancak aparta gelebildik alanda sadece 1 kişi bakıyordu yabancılara ve sıra çokkk uzundu , çok yorgunuz bugün dinlenin dediler , ilaç içmeye kalktım hemen sizede yazmak istedim,bu vesileyle cevap veremediğim iyi dileklerini dualarını gönderen herkesede ayrı ayrı çok çokkk teşekkürler, inşallah bu yollardan bebişlerimizle dönmek nasip olsun hepimize 💕🙏
Rabbim sizinle olsun, emeğinizi boşa çıkarmasın 🙏🙏

Transferden sonra hastanede bir süre yatiyorsunuz zaten. 1 gün dinlenmek yeterli kizlar. Biz klinikten gelince bile yatmadik. Normal hayatiniza dewam ediyosunuz. Agir kaldirmayin yeterli. Hatta andrey telefondan baska bisey tasimayin dedi☺️Biz bol bol yürüyüs yaptik. Yatinca ben daha cok rahatsiz oldum kasik agrim yürüyüs yapinca rahatliyordu. Su icin bol bol . Bizlerin test gününe az kaldi. Rabbim insallah yavrumuzu bizlere nasip etmistir🥰❤️ Allahim herkesin emeginin karsiligini versin.
hadi inşallah 🤲🤲🤲 sırasıyla gelsin güzel bebiş haberleri 🥰🙏

13 ve 15 transfer günü cnm . Valla adet sancisi ve gazdan baska bisey yok😀 ilk transferden beri böyle. Insallah sonu iyi olur🥰
8. Ve 10. Günler yani.. Umarım harika bir değerle öğrenirsin gebeliğini 😌🥰
Benim bacaklarım çok ağrıyor transfer akşamından beri. Adet sancım falan yok 😔
Göğüs hassasiyeti de yok. Bacak ağrısı normal mi bilmiyorum 😕 Pek bi değişiklik hissetmiyorum, umarım tutunuyorlardır 🙏🏻

8. Ve 10. Günler yani.. Umarım harika bir değerle öğrenirsin gebeliğini 😌🥰
Benim bacaklarım çok ağrıyor transfer akşamından beri. Adet sancım falan yok 😔
Göğüs hassasiyeti de yok. Bacak ağrısı normal mi bilmiyorum 😕 Pek bi değişiklik hissetmiyorum, umarım tutunuyorlardır 🙏🏻
Bacak bizdede ilk zaman oldu cnm . Bacaga dogru kasilmalar . Gögüs hassasiyet bendede yok. Belirtiler galiba hep ilaclardan oluyo onca hormon aliyoruz🥰 insallah sonumuz iyi olur Rabbim herkesin kucagini doldursun❤️❤️

Bacak bizdede ilk zaman oldu cnm . Bacaga dogru kasilmalar . Gögüs hassasiyet bendede yok. Belirtiler galiba hep ilaclardan oluyo onca hormon aliyoruz🥰 insallah sonumuz iyi olur Rabbim herkesin kucagini doldursun❤️❤️
Gerçekten mii?? Ya bel ve kalçamdan bacaklarımın arkasına inen bi ağrı.. Arada azalıyor arada artıyor. Umarım iyi şeylere işarettir.. hormon takviyesinden olsa transferden önce de olurdu diye düşündüm bilmiyorum 🤷🏻‍♀️
Onca uğraş onca emek umarım hepimizin kucağı dolar 🥰

Malesef ilgisiz ve başarısız tüp bebek denedim . Eşimde sorun yok .2 tüp bebek
Donasyonda başarı yüksek vede eşinizdede sorun yok çok şükür
Hiç ngs ye boşu boşuna para verme
Siz bu işe girmediniz ki yorulasınız
Bu işte 20-30 denemeyi y

Gerçekten mii?? Ya bel ve kalçamdan bacaklarımın arkasına inen bi ağrı.. Arada azalıyor arada artıyor. Umarım iyi şeylere işarettir.. hormon takviyesinden olsa transferden önce de olurdu diye düşündüm bilmiyorum 🤷🏻‍♀️
Onca uğraş onca emek umarım hepimizin kucağı dolar 🥰
Kızlar belirtiler şahane😂🤲

Back