Transferden sonra hastanede bir süre yatiyorsunuz zaten. 1 gün dinlenmek yeterli kizlar. Biz klinikten gelince bile yatmadik. Normal hayatiniza dewam ediyosunuz. Agir kaldirmayin yeterli. Hatta andrey telefondan baska bisey tasimayin dediBiz bol bol yürüyüs yaptik. Yatinca ben daha cok rahatsiz oldum kasik agrim yürüyüs yapinca rahatliyordu. Su icin bol bol . Bizlerin test gününe az kaldi. Rabbim insallah yavrumuzu bizlere nasip etmistir Allahim herkesin emeginin karsiligini versin.

Kızlar bizim forumun sayfaları 9 bine yaklaşmıştı şimdi 5835 e düşmüş. Gördünüz mü

Daha önce sayfa başına 10 mesaj tek görebiliyordum , şimdi en az sayfa başı 15 mesaj gözüküyor , sayfalar uzun olunca doğal sayfa sayısı düşmüş , yani kayıp olan mesaj yok kızlar

Günaydın arkadaşlar soğuk bir kiev sabahından merhaba bu sabah 5.30 gibi ancak aparta gelebildik alanda sadece 1 kişi bakıyordu yabancılara ve sıra çokkk uzundu , çok yorgunuz bugün dinlenin dediler , ilaç içmeye kalktım hemen sizede yazmak istedim,bu vesileyle cevap veremediğim iyi dileklerini dualarını gönderen herkesede ayrı ayrı çok çokkk teşekkürler, inşallah bu yollardan bebişlerimizle dönmek nasip olsun hepimize

Rabbim yar ve yardimcin olsun insallah.❤❤❤❤

❤❤❤❤

işleriniz yolunda gitsin,mutlu haberlerle dönün inşallah

Hayırlısı olsun Rabbim yardımcımız olsun dolu dolu dönersiniz inşalalh

Amin emekleriniz boşa çıkmasın güzel sonuçlar alın insalalhhhhh

Günaydin,
Kiev havalimani beni korkutuyor. Hayirlisi ile atlatmissin.
Darisi ufaklıklarla dönmeye inşallah

Herkese günaydin,
Bugün benim rahim ultrasonu günüm.
Oncelikle daha önceden ismini bildiğim ve ilerde olasi bir ikiz 3üz durumlarinda falan tecrübeli bir doktora gitmek için Ozel bir hastaneye kontrole gittim.
1.sansimdan 1 hafta once zam gelmiş ücretlere
2.sansim tecrübeli diye gittiğim doktor emekli olmuş ayni isimde genç bir doktordu
Son olarak halen daha regl olmadım. Olacak gibi de durmuyorum.
Ve en dip not : Kist falan yok rahim kalinligim 6.3mm imiş.

Günaydin,
Kiev havalimani beni korkutuyor. Hayirlisi ile atlatmissin.
Darisi ufaklıklarla dönmeye inşallah
Günaydın , herkeste kieve gidiyor mübarek turistik bir şehir anladıgım kadarıyla havalimanı hep kalabalık, Rabbim gönlümüzdekine göre versin inşallah

Günaydın aminnnn inşallah her işin rast gitsin dolu dolu dönersin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…