- 20 Temmuz 2020
- 359
- 1.715
- 43
Kahve tüketimini azaltmaya çalışıyorum, vitamin alıyorum ve zayıflamaya çalışıyorm .Sigara kullanmıyorum ama başka ne yapabilirim diye düşünüyorumGecenlerde bir makale okumustum bor kadin dogum doktoru tv de soylemisti bebek planlamasi yapan kadinlarin en buyuk düşmanı sigara ve sagliksiz beslenme demisti aklimda kalmis nekadar dogru bunu bilmiyorum ama .
Cok tsk ederm allah razi.olsun amin ins hepimizin yüzü gülsünHayırlısı olsun canım Rabbim değerlerini kat kat arttirsin sağlıkla ilerlesin yavruların inşalalh Allah kucağınıza almayida nasip etsin canım
Hiç stres yapmayın alin kuzuları gelin çok güzel saatler sonra gebesiniz ins saglikla tutunur güzel sonuçlar alırsınız dualarımız sizinleKızzlarr merhaba , şuan havaalanındayım birazdan uçuşumuz var öğlen saatlerindede transferim lütfen dualarınızı eksik etmeyin benden olur mu
Pozitif çıkan bi dördüz annemiz varmış birde galiba allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip eylesin
Yaa cok sevindim zirkacimin adina masallah masallah patlama yapacağız bu yil valla. Darısı tüm bekleyenlere ins. Cok sevindim yaKızoşşşşşlaaaaarrrrr Pandamıza rakip geliyooooooo
Bilin bakalım kimin dördüz????
Panda senin adını boşu boşuna uğur böceğim demedim
Sen burdakı kızlara cesaret verdin
Eskiden olsaydı dördüz,üçüz reduksiyon düşünüyorlardı
Senden sonra her kes sırıya girdi anam
Transferden önce hayatın tadını çıkarKızlar Kasım'da transfer planladık ama transfer öncesi siz neler yaptınız? Nelere dikkat ettiniz bilgi verebilir misiniz?
Allah sanada taşıya bileceğin sayıda sağlıklı evlatlar versinKızzlarr merhaba , şuan havaalanındayım birazdan uçuşumuz var öğlen saatlerindede transferim lütfen dualarınızı eksik etmeyin benden olur mu
Pozitif çıkan bi dördüz annemiz varmış birde galiba allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip eylesin
Ben kahveyide birakamadim maalesef sekersiz kahve tuketiyorum hele filtre kahveden nasil vazgeccem diye düşünüyorumKahve tüketimini azaltmaya çalışıyorum, vitamin alıyorum ve zayıflamaya çalışıyorm .Sigara kullanmıyorum ama başka ne yapabilirim diye düşünüyorum
Transferin hayirli olsun insallah hersey istedigin gibigitsin dualarimiz seninleKızzlarr merhaba , şuan havaalanındayım birazdan uçuşumuz var öğlen saatlerindede transferim lütfen dualarınızı eksik etmeyin benden olur mu
Kahvenin ne sakıncası var neden azaltmak istiyorsunuz anlayamadım bende kahveciyim hiç azalt denmedi banaKahve tüketimini azaltmaya çalışıyorum, vitamin alıyorum ve zayıflamaya çalışıyorm .Sigara kullanmıyorum ama başka ne yapabilirim diye düşünüyorum
Sımsıkı tutunsun canına can olsunlar dualarımız sizinle hiç stres yapmayın sonunuz çok güzel olacakKızzlarr merhaba , şuan havaalanındayım birazdan uçuşumuz var öğlen saatlerindede transferim lütfen dualarınızı eksik etmeyin benden olur mu
Yok canim banada icme diyen olmadi ben kendim oyle düşündüm azaltamiyorum sabah öğle aksam uctigim icin utanmasam kahve makinasini yatagin icigine koyucam okadar bagimliyimKahvenin ne sakıncası var neden azaltmak istiyorsunuz anlayamadım bende kahveciyim hiç azalt denmedi bana
bende çok içerim tabi sağlığınıza etkisi varsa azaltın ama bebişler gelince zaten vaktiniz olmayacak o yüzden zamanın tadını çıkarın keyifle için bence şuanYok canim banada icme diyen olmadi ben kendim oyle düşündüm azaltamiyorum sabah öğle aksam uctigim icin utanmasam kahve makinasini yatagin icigine koyucam okadar bagimliyimdusun yani 19yasimdan beri .kendi sagligim icin azaltmak istiyorum sadece. Midem icin .mide rahatsizligi gecirdigimde baya birakmistim sonra yine ictim.
Her gün 1 bardak filitre kahve insulin direncine ve kalp damar sistemine yayarlıBen kahveyide birakamadim maalesef sekersiz kahve tuketiyorum hele filtre kahveden nasil vazgeccem diye düşünüyorum
Sadece transfer sonrası dikat etKahvenin ne sakıncası var neden azaltmak istiyorsunuz anlayamadım bende kahveciyim hiç azalt denmedi bana
Canim güle güle git güöe güle bebelerini al gel. Hayırlısıyla gönlündeki olsun senin icinKızzlarr merhaba , şuan havaalanındayım birazdan uçuşumuz var öğlen saatlerindede transferim lütfen dualarınızı eksik etmeyin benden olur mu
Ok hiç mi içmeyim kaç gün içmeyimSadece transfer sonrası dikat et
Rahim kaslarının kasılmasına neden ola biliyormuş
İçme tabi, acisini 9 ay sonra cikarirsinOk hiç mi içmeyim kaç gün içmeyimiçmeyiz napalım herşey bebişler için mutlu sona az kaldı
Kahveye veda edicem günün geleceği hiç aklıma gelmemiştiİçme tabi, acisini 9 ay sonra cikarirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?