Kibristada bc,cb,cc dddd hhh en iyi embiriyo deyip duruyorlar1-3 embriyo garantisi verdikleri yüksek kaliteli blastokistler(5 günün embriyoları)
Bazılarında 4-5 bazende 6 embriyo oluşuyor
Onları hem bir kısmını transfer ettire biliyorsunuz bir kısmınıda dondurursunuz
Ama onuda söyleyim kiev biotexcomda BC,CB,CC blastokistleri çöpe atıyorlar,dondurmuyorlar
Zaza ngsye kac tane gitti? Gelsin saglikli bebeler1-3 embriyo garantisi verdikleri yüksek kaliteli blastokistler(5 günün embriyoları)
Bazılarında 4-5 bazende 6 embriyo oluşuyor
Onları hem bir kısmını transfer ettire biliyorsunuz bir kısmınıda dondurursunuz
Ama onuda söyleyim kiev biotexcomda BC,CB,CC blastokistleri çöpe atıyorlar,dondurmuyorlar
Bizden fresh alacaklar herşey fresh kullanılıyor diye anlattılar fresh yumurta fresh sperm fresh embriyo transferi o andaki en sağlıklı en iyiler kullanılıyor ama farklı işlem de yaptıkları varsa bilmiyorum benZaza ngsye kac tane gitti? Gelsin saglikli bebeler
Kievdeki surec ,ilk gidisinizde eslerden sperm alinip donduruluyor mu yoksa transfer zamani gittiginizde mi donor hazirligi ile mi es zamanli oluyor?
Bu kismi kacirdim sanirim.
Canım bugün haber geldiZaza ngsye kac tane gitti? Gelsin saglikli bebeler
Kievdeki surec ,ilk gidisinizde eslerden sperm alinip donduruluyor mu yoksa transfer zamani gittiginizde mi donor hazirligi ile mi es zamanli oluyor?
Bu kismi kacirdim sanirim.
Sana bir şey söyleyim mi,bu merkezde hiç kimseye aynı tedavi yapılmıyorBizden fresh alacaklar herşey fresh kullanılıyor diye anlattılar fresh yumurta fresh sperm fresh embriyo transferi o andaki en sağlıklı en iyiler kullanılıyor ama farklı işlem de yaptıkları varsa bilmiyorum ben
Super iste buSana bir şey söyleyim mi,bu merkezde hiç kimseye aynı tedavi yapılmıyor
Standart uygulama yok
Her kese farklı yaklaşım
Mesela az şekere embrioglue yapıldı,ama beyzanurdan 6-8 tüp kan aldılar santrifujluyup hazırladılar,doktor yapmadı.
Birilerine ikili transfer yapıyorlar 2 gün arayla,birilerinede aynı anda tek transfer
Yani her kese aynı yaklaşım yok
Doktor karar veriyor ne yapılıcak diye
keşke heryer böyle olsa o zaman belkide bu kadar senemiz boşa gitmezdiSana bir şey söyleyim mi,bu merkezde hiç kimseye aynı tedavi yapılmıyor
Standart uygulama yok
Her kese farklı yaklaşım
Mesela az şekere embrioglue yapıldı,ama beyzanurdan 6-8 tüp kan aldılar santrifujluyup hazırladılar,doktor yapmadı.
Birilerine ikili transfer yapıyorlar 2 gün arayla,birilerinede aynı anda tek transfer
Yani her kese aynı yaklaşım yok
Doktor karar veriyor ne yapılıcak diye
MaşallahCanım bugün haber geldi
4 embriyomuz (4AA,4AA,4AA,3AA) NGS ye gitti
İnşallah iki tanesi sağlıklı çıkar
eşinizin spermi kaliteliyse biotexcom donduruyor ilk görüşte
Ama genelde her kes yumurta toplanınca mataryal veriyor
Suppper hadi gelsin bebekler anneyi cok beklettilerCanım bugün haber geldi
Al bı komple teoricisi dahaArkadaşlar aklıma birşey takıldı,kievde fresh yumurta kullanıldığından nasıl bu kadar emin olabiliyorsunuz?donör fazlalığından mı?bi de seçtiğimiz donörün yumurtalarının kullanıldığından gerçekten emin olabilir miyiz??
Hepsi sağlıklı gelsinCanım bugün haber geldi
Canım arkadaşım inşallah hayallerimize burda kavuşalım ve unutalım geçmişte yaşadıklarımızıkeşke heryer böyle olsa o zaman belkide bu kadar senemiz boşa gitmezdiİyiki bizlere bu merkezi tanıttın Zaza74 tekrar teşekkürler ,yıllarca boş boş negatif gördükten sonra biraz olsun umudum varsa bugün senin sayende
Aynen katiliyorum sana canim sonuna kadar katiliyorum .yasama sevincim geldi sayesinde kafamdaki soru isaretleri gitti .ilk defa olacakmi olmuycakmi diye düşünüp aglamiyorum tesekkurler Z Zaza74 canim arkadasim hepimize umut oldukeşke heryer böyle olsa o zaman belkide bu kadar senemiz boşa gitmezdiİyiki bizlere bu merkezi tanıttın Zaza74 tekrar teşekkürler ,yıllarca boş boş negatif gördükten sonra biraz olsun umudum varsa bugün senin sayende
Yarin enis beyle konus canim embiriliyogla konusmak istedigini söyle canimYa kızlar bu Gynlife tan bisey anlamadım bu embirloğ aradı açamadım Araf mısınız dedim mesaj attım tık yok allahtan para falan yatırmadım
Mesajlara bakmiyorlar maalesef embiriliyoglar enis beyle iletisime gec o seni embiriliyogla konusturur. Buraninda bu sorunu var iste iletişime gecmek icin 10yere mesaj atiyorsunYa kızlar bu Gynlife tan bisey anlamadım bu embirloğ aradı açamadım Araf mısınız dedim mesaj attım tık yok allahtan para falan yatırmadım
Bu hakta burta çok yazıldı atlattınız her halde arkadaşımArkadaşlar aklıma birşey takıldı,kievde fresh yumurta kullanıldığından nasıl bu kadar emin olabiliyorsunuz?donör fazlalığından mı?bi de seçtiğimiz donörün yumurtalarının kullanıldığından gerçekten emin olabilir miyiz??
Kız ben hiç eniş menis tanımıyorum herkes ondan bahsediliyordu hiç öyle biriyle konuşmadım Özlem hanım varMesajlara bakmiyorlar maalesef embiriliyoglar enis beyle iletisime gec o seni embiriliyogla konusturur. Buraninda bu sorunu var iste iletişime gecmek icin 10yere mesaj atiyorsun
Bizim sperm donasyonu, adenomiyozisimin hafifte olsa olduğunu söyledi doktorum. Zaten hiç bir belirtim de yoktu. Tamamen garantici davrandı tekrar tekrar uğraşmayalım donasyona gidiyoruz diye o yüzden zoladex oldum 3 aylık depo. 10.8 i tek seferde yaptı. Hiç adet olmadım bu sürede.A la luna sizde de adenomiyosiz mi var aynı dert bendede var nasıl bi yol izlendi bunun için benimle paylaşır mısın rahim dinlendirme işi lucrin yapılıyor ama bende işe yaramıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?