Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben uygulamadan giriyorum.android telefonlarda varKızlar bi de bu kadınlar kulübüne bir uygulamadan mi giriyorsunuz yoksa web den mi ben webten
Canım sıra sende dualarımız seninleÇok teşekkürler morpatikızlar transferi olmuş heycanla bekliyorum onları otelde
Rabbim yüzünü guldursun canim benim hayirli ugurlu olsun ❤❤❤❤❤Iyi dilekleriniz icin hepinize tesekkür ederimBenim iki tane transfer edildi ve birtanede carsamba günü olacak. Bugun gelir gelmez uyudum dinlendim. Biz elimizden geleni yaptik Rabbim nasip ederse olacak insallah
![]()
Dualarimiz seninleIyi dilekleriniz icin hepinize tesekkür ederimBenim iki tane transfer edildi ve birtanede carsamba günü olacak. Bugun gelir gelmez uyudum dinlendim. Biz elimizden geleni yaptik Rabbim nasip ederse olacak insallah
![]()
Canim gec olsun guc olmasınAy kızlar ne güzel siz transfere gidiyorsunuz ben hala bir yol katemedim her ay bir sıkıntı sizin bu güzel haberlerinizi alınca mutlu oluyorum
Seninde az kalmis transferine seninde transferin hayirli ugurlu olsun canim insallah guzel haberlerle dönB BeyzaNur- ve A az sekerli
Transferleriniz hayırlı olsun
Bol keselerle pozitiflerle bekliyoruz haberlerinizi 10 gün sonra
Eylül ekibim transferlerini olmaya başladı bileeee ya çok heyecanlıyım. Cumartesi de benim transferim var. Dün rahim kalınlığım ölçüldü. 13.2mm çıktı. Burdaki doktorum baya baya 10. Haftaya kadar bendesin diyor sanki hamile kalmışım gibiYeni ilaçlarıma başladım. 1 avuç ilaç ve iğne. Sonu güzel olacaksa 10 avuçta içerim ama bilinmezlik arada üzüyor
Neyse hormonların beni daha fazla etkisi altına almasına izin vermedennnnAigle cim seninde güzel haberlerini bekliyoruzz
![]()
La luna kaç zamandır sabırla bekliyorsunB BeyzaNur- ve A az sekerli
Eylül ekibim transferlerini olmaya başladı bileeee ya çok heyecanlıyım. Cumartesi de benim transferim var. Dün rahim kalınlığım ölçüldü. 13.2mm çıktı. Burdaki doktorum baya baya 10. Haftaya kadar bendesin diyor sanki hamile kalmışım gibiYeni ilaçlarıma başladım. 1 avuç ilaç ve iğne. Sonu güzel olacaksa 10 avuçta içerim ama bilinmezlik arada üzüyor
Neyse hormonların beni daha fazla etkisi altına almasına izin vermedennnnAigle cim seninde güzel haberlerini bekliyoruzz
![]()
Dimi Zazam yaa, çok bekledim. Daha dün gibi sana adenomiyozisle ilgili sordukladım.. Uzun soluklu bi süreç oldu ama inşallah beklediğim her an’a değecekLa luna kaç zamandır sabırla bekliyorsun
Çok şükür yavrularına kavuşuyorsun
İnşallah hayırlı evlatlar olsunlar![]()
Hayırlı olsun canım , benimde yarın tr de rahim kalınlığıma bakılacak 21 i ordayız inşallah, evet avuç avuç ilaçlar içiyoruz ama sonu güzel olacak dualarımdasınız tüm güzel anne adayları galiba eylül kapanışını ben yapıcam transferim 27 si heyecan dorukta Allah hepimizin dualarını kabul etsin gönlümüzün muradını versin , güzel haberlerinizi bekliyoruzB BeyzaNur- ve A az sekerli
![]()
Sana çok güzel tedavi uygulandı maşallahDimi Zazam yaa, çok bekledim. Daha dün gibi sana adenomiyozisle ilgili sordukladım.. Uzun soluklu bi süreç oldu ama inşallah beklediğim her an’a değecek![]()
Canım senin tekli mi transferini?Hayırlı olsun canım , benimde yarın tr de rahim kalınlığıma bakılacak 21 i ordayız inşallah, evet avuç avuç ilaçlar içiyoruz ama sonu güzel olacak dualarımdasınız tüm güzel anne adayları galiba eylül kapanışını ben yapıcam transferim 27 si heyecan dorukta Allah hepimizin dualarını kabul etsin gönlümüzün muradını versin , güzel haberlerinizi bekliyoruz![]()
Planlanan ilaç prosedürü ile birlikte bana bildirilen öyle ama orda değişirse bilmiyorum , aslında planlama en başta mı yapılıyor , gidince orda embriyo oluşup benimde muaynem olunca mı netleşiyor ben bilmiyorum siz daha hakimsiniz konuya değişmiyorsa evet tekli transferCanım senin tekli mi transferini?
Bir tek 27 eylüldemi?
Vallah orda Elena hastaya göre ve embriyo sayısına göre tedavi uyguluyorPlanlanan ilaç prosedürü ile birlikte bana bildirilen öyle ama orda değişirse bilmiyorum , aslında planlama en başta mı yapılıyor , gidince orda embriyo oluşup benimde muaynem olunca mı netleşiyor ben bilmiyorum siz daha hakimsiniz konuya değişmiyorsa evet tekli transfer
Yumurta kiev biotexcomda her zaman freşyeni transferlerimizin hepsi hayirli olsun , insallah hepsinin dogumunu da kutlariz .
transfer olurken yumurta fresh mi dondurulmus mu nasil bilebiliriz? bi de zaza andrey ile nasil iletisime gecebilirim ?
tamamdir buldum tr sayfasinda varmis :)yeni transferlerimizin hepsi hayirli olsun , insallah hepsinin dogumunu da kutlariz .
transfer olurken yumurta fresh mi dondurulmus mu nasil bilebiliriz? bi de zaza andrey ile nasil iletisime gecebilirim