1-3 embriyo garantisi verdikleri yüksek kaliteli blastokistler(5 günün embriyoları)
Bazılarında 4-5 bazende 6 embriyo oluşuyor
Onları hem bir kısmını transfer ettire biliyorsunuz bir kısmınıda dondurursunuz
Ama onuda söyleyim kiev biotexcomda BC,CB,CC blastokistleri çöpe atıyorlar,dondurmuyorlar
Kibristada bc,cb,cc dddd hhh en iyi embiriyo deyip duruyorlar😁😁😁.biotexcomda kilerin titizligine bak 😍😍😍😍😍

1-3 embriyo garantisi verdikleri yüksek kaliteli blastokistler(5 günün embriyoları)
Bazılarında 4-5 bazende 6 embriyo oluşuyor
Onları hem bir kısmını transfer ettire biliyorsunuz bir kısmınıda dondurursunuz
Ama onuda söyleyim kiev biotexcomda BC,CB,CC blastokistleri çöpe atıyorlar,dondurmuyorlar
Zaza ngsye kac tane gitti? Gelsin saglikli bebeler🌟
Kievdeki surec ,ilk gidisinizde eslerden sperm alinip donduruluyor mu yoksa transfer zamani gittiginizde mi donor hazirligi ile mi es zamanli oluyor?
Bu kismi kacirdim sanirim.

Kievdeki surec ,ilk gidisinizde eslerden sperm alinip donduruluyor mu yoksa transfer zamani gittiginizde mi donor hazirligi ile mi es zamanli oluyor?
Bizden fresh alacaklar herşey fresh kullanılıyor diye anlattılar fresh yumurta fresh sperm fresh embriyo transferi o andaki en sağlıklı en iyiler kullanılıyor ama farklı işlem de yaptıkları varsa bilmiyorum ben

Canım bugün haber geldi
4 embriyomuz (4AA,4AA,4AA,3AA) NGS ye gitti
İnşallah iki tanesi sağlıklı çıkar🤲
eşinizin spermi kaliteliyse biotexcom donduruyor ilk görüşte
Ama genelde her kes yumurta toplanınca mataryal veriyor

Bizden fresh alacaklar herşey fresh kullanılıyor diye anlattılar fresh yumurta fresh sperm fresh embriyo transferi o andaki en sağlıklı en iyiler kullanılıyor ama farklı işlem de yaptıkları varsa bilmiyorum ben
Sana bir şey söyleyim mi,bu merkezde hiç kimseye aynı tedavi yapılmıyor
Standart uygulama yok
Her kese farklı yaklaşım
Mesela az şekere embrioglue yapıldı,ama beyzanurdan 6-8 tüp kan aldılar santrifujluyup hazırladılar,doktor yapmadı.
Birilerine ikili transfer yapıyorlar 2 gün arayla,birilerinede aynı anda tek transfer
Yani her kese aynı yaklaşım yok
Doktor karar veriyor ne yapılıcak diye

Standart uygulama yok
Her kese farklı yaklaşım
Mesela az şekere embrioglue yapıldı,ama beyzanurdan 6-8 tüp kan aldılar santrifujluyup hazırladılar,doktor yapmadı.
Birilerine ikili transfer yapıyorlar 2 gün arayla,birilerinede aynı anda tek transfer
Super iste bu

Standart uygulama yok
Her kese farklı yaklaşım
keşke heryer böyle olsa o zaman belkide bu kadar senemiz boşa gitmezdi 🙏 İyiki bizlere bu merkezi tanıttın Zaza74 tekrar teşekkürler ,yıllarca boş boş negatif gördükten sonra biraz olsun umudum varsa bugün senin sayende 💕🤰🏻👼🤰🏻👼

Canım bugün haber geldi
Maşallah 🧿 Allah hepsine sağlık versin , canına can etsin sağlıklı hayırlı evlatların olsun inşallah 🙏 🤰🏻👼🤰🏻👼💕💕💕

Canım bugün haber geldi
Suppper hadi gelsin bebekler anneyi cok beklettiler🤲🥰💜

Arkadaşlar aklıma birşey takıldı,kievde fresh yumurta kullanıldığından nasıl bu kadar emin olabiliyorsunuz?donör fazlalığından mı?bi de seçtiğimiz donörün yumurtalarının kullanıldığından gerçekten emin olabilir miyiz??
Al bı komple teoricisi daha 😁 bende senin gibi düşünüyordum aslında ama klinik taşıyıcı anne ve yumurta donorleri ile dolu

keşke heryer böyle olsa o zaman belkide bu kadar senemiz boşa gitmezdi 🙏 İyiki bizlere bu merkezi tanıttın Zaza74 tekrar teşekkürler ,yıllarca boş boş negatif gördükten sonra biraz olsun umudum varsa bugün senin sayende 💕🤰🏻👼🤰🏻👼
Canım arkadaşım inşallah hayallerimize burda kavuşalım ve unutalım geçmişte yaşadıklarımızı🤲🤲🤲

Aynen katiliyorum sana canim sonuna kadar katiliyorum .yasama sevincim geldi sayesinde kafamdaki soru isaretleri gitti .ilk defa olacakmi olmuycakmi diye düşünüp aglamiyorum tesekkurler Z Zaza74 canim arkadasim hepimize umut oldu

Ya kızlar bu Gynlife tan bisey anlamadım bu embirloğ aradı açamadım Araf mısınız dedim mesaj attım tık yok allahtan para falan yatırmadım
Mesajlara bakmiyorlar maalesef embiriliyoglar enis beyle iletisime gec o seni embiriliyogla konusturur. Buraninda bu sorunu var iste iletişime gecmek icin 10yere mesaj atiyorsun

Arkadaşlar aklıma birşey takıldı,kievde fresh yumurta kullanıldığından nasıl bu kadar emin olabiliyorsunuz?donör fazlalığından mı?bi de seçtiğimiz donörün yumurtalarının kullanıldığından gerçekten emin olabilir miyiz??
Bu hakta burta çok yazıldı atlattınız her halde arkadaşım
Donörleri seçerken 1-2 tane seçmiyorsunuz.mesela ben 16 kız seçtim,onlardan sadece 2 uygun oldu.tüm donorlerin en az 1 sağlıklı doğurduğu evladı var
Donörden yumurta toplandıysa 3 ay o donör dokunulmaz oluyor
Bu defa kızlarla beraberdik ya 5 arkadaş hepimizin donörleri farklıydı
Hatta embriyolojıdan bugün bana liste geldi,orda donörün numarası yazıyor ve saatiyle,sayıyla kaç yumurta toplandı yazıyor❤️

Mesajlara bakmiyorlar maalesef embiriliyoglar enis beyle iletisime gec o seni embiriliyogla konusturur. Buraninda bu sorunu var iste iletişime gecmek icin 10yere mesaj atiyorsun
Kız ben hiç eniş menis tanımıyorum herkes ondan bahsediliyordu hiç öyle biriyle konuşmadım Özlem hanım var

A la luna sizde de adenomiyosiz mi var aynı dert bendede var nasıl bi yol izlendi bunun için benimle paylaşır mısın rahim dinlendirme işi lucrin yapılıyor ama bende işe yaramıyor 😔
Bizim sperm donasyonu, adenomiyozisimin hafifte olsa olduğunu söyledi doktorum. Zaten hiç bir belirtim de yoktu. Tamamen garantici davrandı tekrar tekrar uğraşmayalım donasyona gidiyoruz diye o yüzden zoladex oldum 3 aylık depo. 10.8 i tek seferde yaptı. Hiç adet olmadım bu sürede.
Hormonları sıfırladı. Rahimi inceltti adenomiyozis gerilesin diye. Şimdi ilaçlarla kontrollü olarak kalınlaştı rahim.
İşe yarayıp yaramadığını 30 eylülde görücez 🥲

Back