Artik o kadar cok soru sordum ki sana , sormaya cekiniyorumYumurta kiev biotexcomda her zaman freş
Orası donör kaynıyor![]()
![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Artik o kadar cok soru sordum ki sana , sormaya cekiniyorumYumurta kiev biotexcomda her zaman freş
O zaman planlanan 27 si diyelim inşallah Allah en doğru tedaviyi nasip etsin oraya gidince görücez belki ikili olur nasip … sonu pozitif olsun hayırlı sağlıklı evlat olsun , hepimize hayırlı olsunVallah orda Elena hastaya göre ve embriyo sayısına göre tedavi uyguluyor
Hiç tedirgin olmaArtik o kadar cok soru sordum ki sana , sormaya cekiniyorumama bu son sansimiz ince elemek zorundayim en guvenilir kaynak bu sayfa .. hakkini helal et nolur
A la luna sizde de adenomiyosiz mi var aynı dert bendede var nasıl bi yol izlendi bunun için benimle paylaşır mısın rahim dinlendirme işi lucrin yapılıyor ama bende işe yaramıyorDimi Zazam yaa, çok bekledim. Daha dün gibi sana adenomiyozisle ilgili sordukladım.. Uzun soluklu bi süreç oldu ama inşallah beklediğim her an’a değecek![]()
canim cook tesekkurederim,insallah güzel olur sonuB BeyzaNur- ve A az sekerli
Transferleriniz hayırlı olsun
Bol keselerle pozitiflerle bekliyoruz haberlerinizi 10 gün sonra
Eylül ekibim transferlerini olmaya başladı bileeee ya çok heyecanlıyım. Cumartesi de benim transferim var. Dün rahim kalınlığım ölçüldü. 13.2mm çıktı. Burdaki doktorum baya baya 10. Haftaya kadar bendesin diyor sanki hamile kalmışım gibiYeni ilaçlarıma başladım. 1 avuç ilaç ve iğne. Sonu güzel olacaksa 10 avuçta içerim ama bilinmezlik arada üzüyor
Neyse hormonların beni daha fazla etkisi altına almasına izin vermedennnn @Aigle cim seninde güzel haberlerini bekliyoruzz![]()
Hadi hayırlı olsun inş canına can olsunlar sana evlat olsunlarkizlar herkese selamlar
hayirlisiyla transferlerimizi olduk,odamiza girdik dinleniyoruz
cok heyecanli,karmasik,rüya gibi bir gündü..ne yasadik naptik az önce yeni yeni idrak ediyorum..
yumurta toplama günü glue yapti elena,ve bana tekli transfer 3 adet embrio konuldu.transferden yarim saat sonra tuvalete kalktim ben,dönünce ivig serum baglandi.beyzoşla yattik yanyanatoplamda 1,5-2 saat dinlenmis olduk.
kocaman iki torba ilac verildi,herkesin ilaci protokolu baska baska..umarim karistirmadan unutmadan kullabilirim
bundan sonrasi Allah in işi artık,yapcak baska birseyimiz yok...dua eden yazan butun herkese tesekkurederim,umarim güzel haberi vermekte nasip olur![]()
Ay olacak tabi böyle neşeli tatlı anneyi bırakmaz o minikler sen pozitifliğini kaybetme yeterIyi dilekleriniz icin hepinize tesekkür ederimBenim iki tane transfer edildi ve birtanede carsamba günü olacak. Bugun gelir gelmez uyudum dinlendim. Biz elimizden geleni yaptik Rabbim nasip ederse olacak insallah
![]()
Sagol cnm insallah hepimiz emeginin karsiligini alirizB BeyzaNur- ve A az sekerli
Transferleriniz hayırlı olsun
Bol keselerle pozitiflerle bekliyoruz haberlerinizi 10 gün sonra
Eylül ekibim transferlerini olmaya başladı bileeee ya çok heyecanlıyım. Cumartesi de benim transferim var. Dün rahim kalınlığım ölçüldü. 13.2mm çıktı. Burdaki doktorum baya baya 10. Haftaya kadar bendesin diyor sanki hamile kalmışım gibiYeni ilaçlarıma başladım. 1 avuç ilaç ve iğne. Sonu güzel olacaksa 10 avuçta içerim ama bilinmezlik arada üzüyor
Neyse hormonların beni daha fazla etkisi altına almasına izin vermedennnn @Aigle cim seninde güzel haberlerini bekliyoruzz![]()
Insallah canimAy olacak tabi böyle neşeli tatlı anneyi bırakmaz o minikler sen pozitifliğini kaybetme yeter![]()
kismetse hayirli haber ne zaman geliyorİşin gücün rast gitsin canım zazaİnnşşş herşey yokunda gidecek ve bu kez bebeklerin önce canına sonra da kollarına sımsıkı yapışacaklar
Sevgili Beyza ve azşekerli dualarım sizlerleSağlıkla bebeklerinizi alıp geleceksiniz insss Rabbim gönlünüze göre versin kaçtane istiyorsanız sizinle olsunnn
![]()
1-3 embriyo garantisi verdikleri yüksek kaliteli blastokistler(5 günün embriyoları)Andrey ile gorustuk :) 4900 euro ilaclar vs icinde diyor 1-3 embriyo transfer edilir demis , 4 embriyo transfer edilenlerde vardi sanirim ben mi yanlis hatirliyorum . neyse gorusmeye gidicez gibi :)
sagol canim gorustuk Andrey ile kismetse 26 sinda ilk gorusmeye gidicez Rabbim her isteyene nasip eder insallah1-3 embriyo garantisi verdikleri yüksek kaliteli blastokistler(5 günün embriyoları)
Bazılarında 4-5 bazende 6 embriyo oluşuyor
Onları hem bir kısmını transfer ettire biliyorsunuz bir kısmınıda dondurursunuz
Ama onuda söyleyim kiev biotexcomda BC,CB,CC blastokistleri çöpe atıyorlar,dondurmuyorlar
Cogul olup olmadigini .Ne haberi anlamadım![]()
Henüz bende netleştiremedimCogul olup olmadigini .
Kacirmis olabilirmiyim![]()
insallah gonlundeki gibi olur . Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin . darisi basimiza :)Henüz bende netleştiremedimNetleşince haber veririm
![]()
İnnsss canım sağ olinsallah gonlundeki gibi olur . Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin . darisi basimiza :)
Ohhhhh ohhhh missssssdYumurta kiev biotexcomda her zaman freş
Buna çok sevinndimm senin tedavinde hayirli olsun canimAndrey ile gorustuk :) 4900 euro ilaclar vs icinde diyor 1-3 embriyo transfer edilir demis , 4 embriyo transfer edilenlerde vardi sanirim ben mi yanlis hatirliyorum . neyse gorusmeye gidicez gibi :)