Vallah orda Elena hastaya göre ve embriyo sayısına göre tedavi uyguluyor
O zaman planlanan 27 si diyelim inşallah Allah en doğru tedaviyi nasip etsin oraya gidince görücez belki ikili olur nasip … sonu pozitif olsun hayırlı sağlıklı evlat olsun , hepimize hayırlı olsun 🙏

Dimi Zazam yaa, çok bekledim. Daha dün gibi sana adenomiyozisle ilgili sordukladım.. Uzun soluklu bi süreç oldu ama inşallah beklediğim her an’a değecek 🙏🏻
A la luna sizde de adenomiyosiz mi var aynı dert bendede var nasıl bi yol izlendi bunun için benimle paylaşır mısın rahim dinlendirme işi lucrin yapılıyor ama bende işe yaramıyor 😔

B BeyzaNur- ve A az sekerli
Transferleriniz hayırlı olsun 🥰🥰
Bol keselerle pozitiflerle bekliyoruz haberlerinizi 10 gün sonra 🥳🥳🥳
Eylül ekibim transferlerini olmaya başladı bileeee ya çok heyecanlıyım. Cumartesi de benim transferim var. Dün rahim kalınlığım ölçüldü. 13.2mm çıktı. Burdaki doktorum baya baya 10. Haftaya kadar bendesin diyor sanki hamile kalmışım gibi 🤣 Yeni ilaçlarıma başladım. 1 avuç ilaç ve iğne. Sonu güzel olacaksa 10 avuçta içerim ama bilinmezlik arada üzüyor 🥺

Neyse hormonların beni daha fazla etkisi altına almasına izin vermedennnn @Aigle cim seninde güzel haberlerini bekliyoruzz 🙏🏻🥰
canim cook tesekkurederim,insallah güzel olur sonu🤲
senide merak ediyorduk,cok sükür hersey yolunda seninde☺️cumarteside cok guzel olucak🍀
o ilaclar transferden sonra 2 katina cikiyor,valla heryerden aliyoruz birseyler😄
yarin aigle icin buyuk gün,insallah bebeklerini alip gelicek ,beyzosum da 3. yu alicaak.

otelde aksam cook kalabalik olcaz anlasilan kizlar😂❤️

kizlar herkese selamlar🙋🏼‍♀️
hayirlisiyla transferlerimizi olduk,odamiza girdik dinleniyoruz🥰
cok heyecanli,karmasik,rüya gibi bir gündü..ne yasadik naptik az önce yeni yeni idrak ediyorum..
yumurta toplama günü glue yapti elena,ve bana tekli transfer 3 adet embrio konuldu.transferden yarim saat sonra tuvalete kalktim ben,dönünce ivig serum baglandi.beyzoşla yattik yanyana🥰 toplamda 1,5-2 saat dinlenmis olduk.
kocaman iki torba ilac verildi,herkesin ilaci protokolu baska baska..umarim karistirmadan unutmadan kullabilirim🥴
bundan sonrasi Allah in işi artık,yapcak baska birseyimiz yok...dua eden yazan butun herkese tesekkurederim,umarim güzel haberi vermekte nasip olur🤲🍀
Hadi hayırlı olsun inş canına can olsunlar sana evlat olsunlar 🥰🙏🏻

Iyi dilekleriniz icin hepinize tesekkür ederim🥰🥰Benim iki tane transfer edildi ve birtanede carsamba günü olacak. Bugun gelir gelmez uyudum dinlendim. Biz elimizden geleni yaptik Rabbim nasip ederse olacak insallah🥰
Ay olacak tabi böyle neşeli tatlı anneyi bırakmaz o minikler sen pozitifliğini kaybetme yeter 🥰🥰🙏🏻

B BeyzaNur- ve A az sekerli
Transferleriniz hayırlı olsun 🥰🥰
Bol keselerle pozitiflerle bekliyoruz haberlerinizi 10 gün sonra 🥳🥳🥳
Eylül ekibim transferlerini olmaya başladı bileeee ya çok heyecanlıyım. Cumartesi de benim transferim var. Dün rahim kalınlığım ölçüldü. 13.2mm çıktı. Burdaki doktorum baya baya 10. Haftaya kadar bendesin diyor sanki hamile kalmışım gibi 🤣 Yeni ilaçlarıma başladım. 1 avuç ilaç ve iğne. Sonu güzel olacaksa 10 avuçta içerim ama bilinmezlik arada üzüyor 🥺

Neyse hormonların beni daha fazla etkisi altına almasına izin vermedennnn @Aigle cim seninde güzel haberlerini bekliyoruzz 🙏🏻🥰
Sagol cnm insallah hepimiz emeginin karsiligini aliriz🥰🥰
Senin büyük günde yaklasti Allahin izniyle sende yavrularina kavusacaksin😍 Güzel haberlerini bekliyoruz 😘Rabbim yardimciniz olsun ❤️

İşin gücün rast gitsin canım zaza❤️İnnşşş herşey yokunda gidecek ve bu kez bebeklerin önce canına sonra da kollarına sımsıkı yapışacaklar🤲🤲🤲
Sevgili Beyza ve azşekerli dualarım sizlerle🤲🤲❤️❤️Sağlıkla bebeklerinizi alıp geleceksiniz insss Rabbim gönlünüze göre versin kaçtane istiyorsanız sizinle olsunnn 🤲🤲❤️❤️
kismetse hayirli haber ne zaman geliyor :dua:

Andrey ile gorustuk :) 4900 euro ilaclar vs icinde diyor 1-3 embriyo transfer edilir demis , 4 embriyo transfer edilenlerde vardi sanirim ben mi yanlis hatirliyorum . neyse gorusmeye gidicez gibi :)
1-3 embriyo garantisi verdikleri yüksek kaliteli blastokistler(5 günün embriyoları)
Bazılarında 4-5 bazende 6 embriyo oluşuyor
Onları hem bir kısmını transfer ettire biliyorsunuz bir kısmınıda dondurursunuz
Ama onuda söyleyim kiev biotexcomda BC,CB,CC blastokistleri çöpe atıyorlar,dondurmuyorlar

1-3 embriyo garantisi verdikleri yüksek kaliteli blastokistler(5 günün embriyoları)
Bazılarında 4-5 bazende 6 embriyo oluşuyor
Onları hem bir kısmını transfer ettire biliyorsunuz bir kısmınıda dondurursunuz
Ama onuda söyleyim kiev biotexcomda BC,CB,CC blastokistleri çöpe atıyorlar,dondurmuyorlar
sagol canim gorustuk Andrey ile kismetse 26 sinda ilk gorusmeye gidicez Rabbim her isteyene nasip eder insallah

Andrey ile gorustuk :) 4900 euro ilaclar vs icinde diyor 1-3 embriyo transfer edilir demis , 4 embriyo transfer edilenlerde vardi sanirim ben mi yanlis hatirliyorum . neyse gorusmeye gidicez gibi :)
Buna çok sevinndimm senin tedavinde hayirli olsun canim

Back