Vallah orda Elena hastaya göre ve embriyo sayısına göre tedavi uyguluyor
O zaman planlanan 27 si diyelim inşallah Allah en doğru tedaviyi nasip etsin oraya gidince görücez belki ikili olur nasip … sonu pozitif olsun hayırlı sağlıklı evlat olsun , hepimize hayırlı olsun

Dimi Zazam yaa, çok bekledim. Daha dün gibi sana adenomiyozisle ilgili sordukladım.. Uzun soluklu bi süreç oldu ama inşallah beklediğim her an’a değecek
A la luna sizde de adenomiyosiz mi var aynı dert bendede var nasıl bi yol izlendi bunun için benimle paylaşır mısın rahim dinlendirme işi lucrin yapılıyor ama bende işe yaramıyor

canim cook tesekkurederim,insallah güzel olur sonu
senide merak ediyorduk,cok sükür hersey yolunda senindecumarteside cok guzel olucak
o ilaclar transferden sonra 2 katina cikiyor,valla heryerden aliyoruz birseyler
yarin aigle icin buyuk gün,insallah bebeklerini alip gelicek ,beyzosum da 3. yu alicaak.

otelde aksam cook kalabalik olcaz anlasilan kizlar

Hadi hayırlı olsun inş canına can olsunlar sana evlat olsunlar

Iyi dilekleriniz icin hepinize tesekkür ederimBenim iki tane transfer edildi ve birtanede carsamba günü olacak. Bugun gelir gelmez uyudum dinlendim. Biz elimizden geleni yaptik Rabbim nasip ederse olacak insallah
Ay olacak tabi böyle neşeli tatlı anneyi bırakmaz o minikler sen pozitifliğini kaybetme yeter

Sagol cnm insallah hepimiz emeginin karsiligini aliriz
Senin büyük günde yaklasti Allahin izniyle sende yavrularina kavusacaksin Güzel haberlerini bekliyoruz Rabbim yardimciniz olsun

kismetse hayirli haber ne zaman geliyor

Andrey ile gorustuk :) 4900 euro ilaclar vs icinde diyor 1-3 embriyo transfer edilir demis , 4 embriyo transfer edilenlerde vardi sanirim ben mi yanlis hatirliyorum . neyse gorusmeye gidicez gibi :)
1-3 embriyo garantisi verdikleri yüksek kaliteli blastokistler(5 günün embriyoları)
Bazılarında 4-5 bazende 6 embriyo oluşuyor
Onları hem bir kısmını transfer ettire biliyorsunuz bir kısmınıda dondurursunuz
Ama onuda söyleyim kiev biotexcomda BC,CB,CC blastokistleri çöpe atıyorlar,dondurmuyorlar

sagol canim gorustuk Andrey ile kismetse 26 sinda ilk gorusmeye gidicez Rabbim her isteyene nasip eder insallah

Andrey ile gorustuk :) 4900 euro ilaclar vs icinde diyor 1-3 embriyo transfer edilir demis , 4 embriyo transfer edilenlerde vardi sanirim ben mi yanlis hatirliyorum . neyse gorusmeye gidicez gibi :)
Buna çok sevinndimm senin tedavinde hayirli olsun canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…