canım sen ne yaptın tedavi görüyormusun şuanCanımmmm çok güzel bir haber çok sevindim senin adına, Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallahbence sen şahane bir kayınvalide olursun bu yaşadıkların seni diğerlerinden büyük bir farkla öne çıkarır. Senin gelinler çok sansli olacak
Hayır canim su an ne yapacağımızı düşünüyoruz. Mümkün olan en kısa zamanda yeniden denemeye başlayacağız.canım sen ne yaptın tedavi görüyormusun şuan
Verdiğiniz her karar en doğrusu en hayırlısı ve sizi mutlu sonuca götüren olur inşallah tamaracım tüm kalbimle diliyorum bunuHayır canim su an ne yapacağımızı düşünüyoruz. Mümkün olan en kısa zamanda yeniden denemeye başlayacağız.
41 kere maaşallahEveeet şimdi gelelim cinsiyet haftasınaunutanlar varsa kendimi hatırlatayım bi dedim 3 erkek 1 kız bebiş geliyor teyzeleri ee şimdiden kayınvalide moduna giriyor muyum
Maşallah Allah onları size bağışlasın sağlıkla gelişip sağlıkla hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin insallahEveeet şimdi gelelim cinsiyet haftasınaunutanlar varsa kendimi hatırlatayım bi dedim 3 erkek 1 kız bebiş geliyor teyzeleri ee şimdiden kayınvalide moduna giriyor muyum
Çok teşekkür ederim canımVerdiğiniz her karar en doğrusu en hayırlısı ve sizi mutlu sonuca götüren olur inşallah tamaracım tüm kalbimle diliyorum bunu
Ayyy!!! Evin prensesi bi tanecik miEveeet şimdi gelelim cinsiyet haftasınaunutanlar varsa kendimi hatırlatayım bi dedim 3 erkek 1 kız bebiş geliyor teyzeleri ee şimdiden kayınvalide moduna giriyor muyum
Günaydinn,Kııııızzzzz Morpati ne zaman geldin???
Nerdesin??
Kiev 365 oteline bugün yeni türk çifti geldi
Yoksa o senmisin
Uğurumuz çok sevindim 3 böceğe 1 çiçek lazımdıEveeet şimdi gelelim cinsiyet haftasınaunutanlar varsa kendimi hatırlatayım bi dedim 3 erkek 1 kız bebiş geliyor teyzeleri ee şimdiden kayınvalide moduna giriyor muyum
evet insallah beyzayla beraber pazartesi transferimiz
Buna cok sevindim canim insallah en yakin zamanda rabbim seninde yuzunu guldursunHayır canim su an ne yapacağımızı düşünüyoruz. Mümkün olan en kısa zamanda yeniden denemeye başlayacağız.
MaşallahEveeet şimdi gelelim cinsiyet haftasınaunutanlar varsa kendimi hatırlatayım bi dedim 3 erkek 1 kız bebiş geliyor teyzeleri ee şimdiden kayınvalide moduna giriyor muyum
hemen cvp vereyim şekerim girerken herhangi bir harç ödemiyorsun. Ama dönüşte Ukraynaya girişte doldurduğun evrakı sakın sakın kaybetme onu soruyorlar. Birde Kiev hava limanında Türkiye' ye giriş formu istiyor link ekliyorum bunu da mutlaka doldur. Telefondan gösterirsiniz.Zaza, aigle, beyza, sade bluemoon.
Kizlar,
kiev dönüşü havalimaninda harç alıyorlar mı aliyorlarsa ukrayna parasi mi ne kadar almiyorlarsa daha güzel
Ve neredesiniz
Erkek çocuk iyidir güzel haberdir. Bilinç altı senin rüyan kesinlikle biz genede hayra yoralım. Transfer zamanın belli oldu mu senin ?Kızlar dün öyle tuhaf bir rüya gördüm kü demek hep aklım da ya bir erkek bebek gördün annem geliyor diyor bu çocuk size hiç benzemiyor gidiyorum gerçekten hiç benzemiyor kucağıma alıyorum bi tuhaf hissediyorum hayra çıksın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?