Amin,
Insallah herşey düzgün ilerler ; Tedavinize başlayarak, bebeklerinizi caniniza alirsiniz

Sevgili panda,
Cinsiyet durumuna göre senin ikizlerin ikisi birden tek yumurta ikizi değil.yani ikizlerin biri tek yumurta diğeri çift yumurta ikizi bu durumda.ki bu iyi bsy bence.
Çünkü her ikisi de tek yumurta ikizi olsaydı örneğin; 2 kIz 2 erkek veya 4 erkek 4 kız olurdu.
Tek yumurtaların cinsiyeti mutlaka aynı oluyor

Eveeet şimdi gelelim cinsiyet haftasına unutanlar varsa kendimi hatırlatayım bi dedim 3 erkek 1 kız bebiş geliyor teyzeleri ee şimdiden kayınvalide moduna giriyor muyum
ya nasıl güzel bir duygu şaka gibisin tabi üç erkek kayınvalidenin kralı olur senden çıraklık kalfalık ustalık kaynanalıgım diye gezerdin ama asıl o kızın vay haline üç erkek kardeşin ortasın da maşallah sana canım

Eveeet şimdi gelelim cinsiyet haftasına unutanlar varsa kendimi hatırlatayım bi dedim 3 erkek 1 kız bebiş geliyor teyzeleri ee şimdiden kayınvalide moduna giriyor muyum
Yaaaaaaaaaa ne kadar guzellllllll allahim sağ salim kucağına almayı nasip etsin canım. E biraz zor olucak tabi hepsini aynı anda kucaklaman sağlıkla taşırsın inşallah

Bu arada kizlar,
Kiev icin ileri tarihlerde gelecekseniz kesinlikle asilarinizi olun.
Asisiz ve kimlikle gelen biz ; yol bilmez iz bilmez 3 saat havaalaninda dolasima acik olan simkartlarimiza VDOMA (asisiz olanlarin zorunlu indirmesi gereken uygulama) onay kodu gelmeyince simkart almak icin debelenip durduk.
Nihayetinde cikisimizi gerceklestirdigimizde sarim 2 kilom yoktu
Ve dip not : Kiev yemek kültüründe anladigim zeytin yok. Yagli sert tuzlu beyaz peynir yok miss mayali ekmegimizin kokusunu özledim tabi ki bir de kedimi
Sevgiler,

Ne kadar güzel birşey Allah'ım sağ salim taşıyıp kucağınada aldirsin .

Canım tedavin şu gibi aksın
Herşey gönlünce olsun

zazaa senin transfer tahminen ne zaman olur ?? Ayy kızların hepsi neredeyse tanıştı senle bende denk geleyim istiyorum
Caaaannn
Az şeker söyledi
bende seninle tanışmak isterim
Eylülün 22 ultrason sonucuna ve ngs sonucuna göre yola çıkıcaz

Massallahhhhhh yilin annesii 4 uz annesiiiii oleyyyy 3 erkek 1 kiz cokkkkk sevindimmmmmm canimmm yaaa rabbim nasip etsin kayinvalide oldugun günleri vatana millete hayirli evlatlar olsun insallahhhhh. erkekler kizkardeslerini korur.

Oglum olursa kizini istemeye gelirim

Oleeeeyyyyy 3 igidin bir bacısı olucak
Sağlıkla gelsinler hepsi pandam
Allah nazardan korusun

Maşallah subanaallhh Pandacim tebrik ediyorum seni. Yalnız kıza biraz üzüldüm 3 abi

Kııııızzzzz Morpati ne zaman geldin???
Nerdesin??
Kiev 365 oteline bugün yeni türk çifti geldi
Yoksa o senmisin

Yaaa çok güzel canım. 3 erkek içlerinde de 1 gül yani o zaman erkekler tek yumurta ikizi değil mi

Masallah canim sag saglim kucagina almayi nasip etsin Allah

Canımmmm çok güzel bir haber çok sevindim senin adına, Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah bence sen şahane bir kayınvalide olursun bu yaşadıkların seni diğerlerinden büyük bir farkla öne çıkarır. Senin gelinler çok sansli olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…