Sagol cnm , suanlik hersey yolunda Rabbim nasip ederse transferimiz pazartesi günü
Geziyoruz bol bol sohbet muhabbet güzel geciyor
Kizz bizi habersiz birakmayin sekerim transferinize kadar bol bol gezin ohh miss benim yerimede gezin sekerler opuyorummm hepinizi

Kızlar afiyet bal şeker olsun.neler yapıyorsunuz nasıl geçiyor günleriniz bir kaç gündür yazmadiniz herşey yolundadır umarım. Bizleri merakta bırakmayın
Zumrom canim sen nasilsin canim toparladinmi kendini canim dikkat et kendine❤❤❤❤❤❤

Zumrom canim sen nasilsin canim toparladinmi kendini canim dikkat et kendine❤❤❤❤❤❤
Biraz daha iyiyim canım benim. Bazen aklıma geliyor efkarlaniyorum ama yapacak birşey yok hayat devam ediyor. Hadi artık sende bitir işlerini de günün belli olsun

Eki Görüntüle 2914109 Günaydin kizlarKiewden selamlar A az sekerli Z Zaza74 kahve keyfimiz
Selamlar herkese,
Enerjiniz gecti taaa buralara kadar .Masallah simdiden
Allah yüzünüze baksin,kucaklariniz saglik ve huzurlu dileklerinizle dolu dolu olsun insallah
Sizleri okuyup takip eden (Ben de dahil olmak üzere) tüm Arkadaslara da en yakin zamanda böylesi güzellikleri can-i gönülden diliyorum.
Allah utandirmasin, Her sey Cok daha iyi olacak
Sevgiler

Eşim erken gebelik testi yap dedi yaptım 5 dk içinde çıktı 5. Gün embriyo dondurulmuş 5. Günüm
Bugün 5.günüm transferi
Hemen kan testi ver canim bugun kuvvet ve büyük ihtimalllll bal gibi hamilesin icin rahat etsin degerinin kac ciktigina bakarsin rabbim kucagina almayi nasip etsin
Amin canım inşallah
Hayirli olsun ,ugurlu olsun Ne güzel mutlu haberleri almak dilerim göz acip kapayincaya dek saglikla tutunsunlar sana. Mutlulugun Daim olsun
Sevgiler

Paylaşım yeri ne güzel işte sevinçlerimizi üzüntülerimizi paylaşıyoruz
Siz paylaşın canınız isterse her saat paylaşın ben şahsım adına güzel haberler duymaktan görmekten çok mutluyum bizim gibi burdan başka paylaşacak kimsesi olmayanlar anlar birbirini insanların garip yorumlarını dikkate almayın bu sayfa herkes gönlünü ferahlatsın paylaşım yapıp bişiler öğrensin sevincini üzüntüsünü paylaşsın diye var sık paylaşımdan neden rahatsız olunduğunu kendi adıma anlayamadım bende hiç hamilelik yaşamadım Allah nasip etse günde 10 test de yapabilirim paylaşıp o ikinci çizgi için hepinizden onay almak da isteyebilirim keşke hepimiz empati yapıp bu güzel heyecanın sebebini anlayabilsek insan bi zaman sonra öyle umutsuz oluyor ki olduğunu gördüğü halde inanamıyor onaylanmak istiyor , Allah hepimize nasip etsin de paylaşalım arkadaşım , senin adına çok mutlu oldum , kan değerini de merakla bekliyorum

Ağzınıza sağlık rabbim sizede nasip etsin inşallah

Elbette buradaki tüm hanım arkadaşlarımın güzel haberlerini almak beni hem heyecanlandırıyor hemde duygulandırıyor. Lakin hanım arkadaşımız donasyon olmadığı gibi aynı paylaşımı 3. gün itibari ile sabah akşam 20 sayfada birden kopyala yapıştır şeklinde paylaşınca dikkatimi çekti. Sağlıkla sıhhatle kucağına alsın inşallah Ama bu kadar test sabah akşam paylaşım kendi ruh sağlığı içinde pek sağlıklı değil. Yoksa banane okumam geçerim.

Z Zaza74 A az sekerli B BeyzaNur- Kızlar güzel haberlerinizi bekliyoruz Tüm işlemleriniz su gibi kolay ama en güzelinden en iyisinden olsun.. Ne güzel yan yanasınız Zaza şuan transfer olmayacaksın değil mi?
Beyza ve azşekerli ikinizde pazartesi mi oluyorsunuz transferi ?

Canim dogru karar vermissin hakkinda hayirlisi olsun

Biraz daha iyiyim canım benim. Bazen aklıma geliyor efkarlaniyorum ama yapacak birşey yok hayat devam ediyor. Hadi artık sende bitir işlerini de günün belli olsun
Cok sevindim toparlanmana cok şükür az islerim kaldi adetin 3.gunune gun verdi kadin dogum doktoru kontrol edilip testler yapilacak kieve yolluycam cok şükür temizlenen yapisikliklar tekrar olusmamis cok şükür

evet insallah beyzayla beraber pazartesi transferimiz

Tedaviniz hayırlı olsun
Biotexcomda her donör eğer yumurta verdiyse en az 3-4 ay dinlenmede
Ondan yumurta alınmıyor
Birde inanın her gün çeşit çeşit yeni donörler geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…