Şuan döndük odamıza
Az şekerim,beyzanurum ve ben eşlerimizle çok iyi vakit geçirdik
İnşallah hepimiz bir birimize uğur getirelim
Yarın toplu kliniğe gidicez
Supersiniz vallahi❤❤❤

Canlar hayırlı olsun tedaviniz güzel haberler bekliyorum hepinizden dualarım sizinle ne güzel olmuş bir arada olmanız birbirinize destek ve moral olmuşsunuz
Tamaram çok sağol kuzum
İnan hepidi okadar iyiler ki
Her halde Allah hepimizi seçmiş
Her kesin okadar geniş kalbi var ki
Hepinizi çok seviyorum

Çok geçmiş olsun
Siz nerede negativ aldınız?
Tesekkur ederim , Kibris ta maalesef…
Ama sizleri okuyup takip ederek rotami Kiev e cevirdim.
Her birinizden Allah razi olsun,emekleriniz karsilik bulsun ücer beser Insallah
Eksik olmasin telefonda belirttigi saatte donus yapan Andre den paketler ve kurum hakkinda bilgiler aldim.Ben tatmin oldum.
Bana konusma arasinda dedi ki-Aaa sizde mi Kadinlar Klübündensiniz
Cok samimiydi ,esimle birlikte telefonda kahkahalara girdik
Sevgiler

Sevgili Z Zumrom tez zamanda Rabbimden kalbine ferahlık diliyorum İnşaAllah sen ve hepimiz en kısa sürede kalbimizin muradına ereriz. Şen şakrak Kiev grubu gıpta ettim size umarım güzel sonuçlarla neşenize neşe katılır. Ben de aranızda olmak isterdim ama biz tedaviyi erteledik. Ben aşılarımı olduktan sonra gitmeye karar verdim çok zor geldi aşısız prosedür. Eşim aşıya karşıydı ben dün gittim çöt diye aşı oldum. Ben aşı olunca o da başladı ben de olcam seni geçirirler beni bırakırlar demeye çünkü göbeğimiz beraber kesildi

Bi de kızlar ben bi halt yedim eşime kızdım üni sınavına girdim sadece Türkçe ve sosyal yaparak fena olmayan bi puan aldım kedilerim için laborant ve veteriner sağlık bölümünü yazdım ve örgün eğitim olan bölümü kazandım 35 yaşında 18likler le üniye gidicem

Tebrik ederim canım çok iyi yapmışsın

İki gün sonra bende ordayım inşallah

Banada aynisini soyledi hatta massalah kadinlar klübü iyiki var demisti

Kızlar nolur dua edin bana. Akşamüstü kahverengi lekeleme başladı. Simdi de wc ye gittim sildiğimde kırmızı geldi. Sanirim kanama olucak. Korkuyorum çok. Dua etmekten başka elimden bisi gelmiyor
Sakin ol canım acile git hemen iğne falan bişey yaparlar

Kızlar nolur dua edin bana. Akşamüstü kahverengi lekeleme başladı. Simdi de wc ye gittim sildiğimde kırmızı geldi. Sanirim kanama olucak. Korkuyorum çok. Dua etmekten başka elimden bisi gelmiyor
Oyyy Allah korusun bebeklerini
Kuzum kaç hafta oldun
Kalp atışlarını duydunmu
Yat dinlen
Birde proluton depot vurdur
Ağrın yok inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…