Olabililir o zaman dogrudur.Senin durumından farklı canım anladıgım kadatıyla.. embrıyo donasyonu.. önden istemeleri normal geldi bana..
Supersiniz vallahi❤❤❤Şuan döndük odamıza
Az şekerim,beyzanurum ve ben eşlerimizle çok iyi vakit geçirdik
İnşallah hepimiz bir birimize uğur getirelim
Yarın toplu kliniğe gidicez
Tamaram çok sağol kuzumCanlar hayırlı olsun tedaviniz güzel haberler bekliyorum hepinizden dualarım sizinlene güzel olmuş bir arada olmanız birbirinize destek ve moral olmuşsunuz
İnşallh canım öyle yapacağımİnşallah bebişler tutunmuş
İstersin 2 günde bir yap
Çizgin belirlendikce demek gebelik oluşmuş
İnşallahta öyle olur
Tesekkur ederim , Kibris ta maalesef…Çok geçmiş olsun
Siz nerede negativ aldınız?
Tebrik ederim canım çok iyi yapmışsınBi de kızlar ben bi halt yedimeşime kızdım üni sınavına girdim sadece Türkçe ve sosyal yaparak fena olmayan bi puan aldım kedilerim için laborant ve veteriner sağlık bölümünü yazdım ve örgün eğitim olan bölümü kazandım 35 yaşında 18likler le üniye gidicem
Çok teşekkür ederim canım İnşaAllah iyi yapmışımdırTebrik ederim canım çok iyi yapmışsın
Amin canım hepimizin inşallah ben 9u akşam orda olacağımKizlar ,
Aigle , Zaza , Az sekerli , Beyza
Öncelikle Allah gönlünüze göre versin.
Yurtdisi cikisinda problem yasadiniz mi.
İki gün sonra bende ordayım inşallahcok tesekkurler tamaracim,insallah guzel haberler vericez.bugun cok inandik kizlarlada..gercekten cokta güzel denk geldik.nasıl tatlı,nasıll güzeller arkadaslarim yalnız bi karsilastik,sanarsiniz 40 yillik dosttuz.hic yabancilik cekmedim seni bekliyoruz canim birde Aigle .
Banada aynisini soyledi hatta massalah kadinlar klübü iyiki var demistiTesekkur ederim , Kibris ta maalesef…
Ama sizleri okuyup takip ederek rotami Kiev e cevirdim.
Her birinizden Allah razi olsun,emekleriniz karsilik bulsun ücer beser Insallah
Eksik olmasin telefonda belirttigi saatte donus yapan Andre den paketler ve kurum hakkinda bilgiler aldim.Ben tatmin oldum.
Bana konusma arasinda dedi ki-Aaa sizde mi Kadinlar Klübündensiniz
Cok samimiydi ,esimle birlikte telefonda kahkahalara girdik
Sevgiler
Sende su gibi git su gibigel canim butun muradlarin gerceklessin insallah senindeİki gün sonra bende ordayım inşallah
Sakin ol canım acile git hemen iğne falan bişey yaparlarKızlar nolur dua edin bana. Akşamüstü kahverengi lekeleme başladı. Simdi de wc ye gittim sildiğimde kırmızı geldi. Sanirim kanama olucak. Korkuyorum çok. Dua etmekten başka elimden bisi gelmiyor
Şimdi girdim odayaAmin canım hepimizin inşallah ben 9u akşam orda olacağım
Sağol canım benimmSende su gibi git su gibigel canim butun muradlarin gerceklessin insallah seninde
Oyyy Allah korusun bebekleriniKızlar nolur dua edin bana. Akşamüstü kahverengi lekeleme başladı. Simdi de wc ye gittim sildiğimde kırmızı geldi. Sanirim kanama olucak. Korkuyorum çok. Dua etmekten başka elimden bisi gelmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?