- Emoji Skoru
- 1.239
- Puanlar
- 43
Ben gelmeden eğlenmeye başlamışsınız dedikodular için bemide bekleyinnŞimdi girdim odaya
Ben,az şeker,beyzanur ve bluemon kiev 365 bahçesinde çay,kahve keyfi,dedi kodu![]()
![Rolling on the floor laughing :rofl: 🤣](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f923.png)
![Rolling on the floor laughing :rofl: 🤣](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f923.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben gelmeden eğlenmeye başlamışsınız dedikodular için bemide bekleyinnŞimdi girdim odaya
Ben,az şeker,beyzanur ve bluemon kiev 365 bahçesinde çay,kahve keyfi,dedi kodu![]()
6 hafta olması lazım ablacim. Yarin kalp atisi için gidecektik. Esim is gereği şehir dışında kendim acile gitsem vururlar mi. O iğneyi alip mi gitmem gerekiyor. Ne yapacağımı şaşırdımOyyy Allah korusun bebeklerini
Kuzum kaç hafta oldun
Kalp atışlarını duydunmu
Yat dinlen
Birde proluton depot vurdur
Ağrın yok inşallah
Allahim korusunn yavrularini canim nolur stres yapma hemen doktora git Allahin izniyle birsey olmazKızlar nolur dua edin bana. Akşamüstü kahverengi lekeleme başladı. Simdi de wc ye gittim sildiğimde kırmızı geldi. Sanirim kanama olucak. Korkuyorum çok. Dua etmekten başka elimden bisi gelmiyor![]()
Kiz ben dondum vallaŞimdi girdim odaya
Gel cnm bekliyoruzBen gelmeden eğlenmeye başlamışsınız dedikodular için bemide bekleyinn![]()
Yanında kimse yok mu canım yada yakın komşun falan hemen gidin acile ne yapılması gerekirse yaparlar sakin ol sen6 hafta olması lazım ablacim. Yarin kalp atisi için gidecektik. Esim is gereği şehir dışında kendim acile gitsem vururlar mi. O iğneyi alip mi gitmem gerekiyor. Ne yapacağımı şaşırdım
Malesef tekim evde. Konu komşuyu da hu saatte rahatsız edemem ki ☹Yanında kimse yok mu canım yada yakın komşun falan hemen gidin acile ne yapılması gerekirse yaparlar sakin ol sen
Öyle düşünme önemli durum bu varsa yakının söyle bence tabiki destek olacaklardır yada kendin gitmeye çalış dicem ama bilemiyorum canımMalesef tekim evde. Konu komşuyu da hu saatte rahatsız edemem ki ☹
Süpersin canım çok sevindim öğrenmenin yaşı mi var ki benim çok eskiden bir komşum vardı 45 yaşında hukuk fakültesi öğrencisi oldu, mezun oldu ve avukat oldu. Kendine çok büyük bir güzellik yapmışsın. İşte kadın gücü işte tam bir mücadele ruhu çok çok tebrik ederimBi de kızlar ben bi halt yedimeşime kızdım üni sınavına girdim sadece Türkçe ve sosyal yaparak fena olmayan bi puan aldım kedilerim için laborant ve veteriner sağlık bölümünü yazdım ve örgün eğitim olan bölümü kazandım 35 yaşında 18likler le üniye gidicem
![]()
Canım atla bir taksiye en yakın hastaneye git hemen bekleme lütfenKızlar nolur dua edin bana. Akşamüstü kahverengi lekeleme başladı. Simdi de wc ye gittim sildiğimde kırmızı geldi. Sanirim kanama olucak. Korkuyorum çok. Dua etmekten başka elimden bisi gelmiyor![]()
Yolun açık olsun gönlündeki muradını nasip etsin inşallah rabbim, bir de yalnız değilsin bunlar çok güzel olumlu şeylerİki gün sonra bende ordayım inşallah![]()
Yaa ben uykumdan uyandim okudum canım sıkıldı , naptınız herşey yolunda mı ,kimse yoksa ambulans çağırın hemen gelirler , nöbetçi eczaneleri öğrenin iğne isteyin hastaneye göndersinler , iyisiniz inşallah bişi olmamıştır dua edicem size sabah oldu uyuyamam da şimdi , Allahın izniyle sağlıkla büyüsün , sağlıklı hayırlı evlat olsunlar size ,Malesef tekim evde. Konu komşuyu da hu saatte rahatsız edemem ki ☹
Canım cok geçmiş olsunKızlar nolur dua edin bana. Akşamüstü kahverengi lekeleme başladı. Simdi de wc ye gittim sildiğimde kırmızı geldi. Sanirim kanama olucak. Korkuyorum çok. Dua etmekten başka elimden bisi gelmiyor![]()
Canım benim ne güzel bi örnekSüpersin canım çok sevindim öğrenmenin yaşı mi var ki benim çok eskiden bir komşum vardı 45 yaşında hukuk fakültesi öğrencisi oldu, mezun oldu ve avukat oldu. Kendine çok büyük bir güzellik yapmışsın. İşte kadın gücü işte tam bir mücadele ruhu çok çok tebrik ederim![]()
Canım nasıl oldun aklım sende kaldı İnşaAllah iyisindir herşey yolundadırMalesef tekim evde. Konu komşuyu da hu saatte rahatsız edemem ki ☹
Ne güzel bi heyecanAmin canım hepimizin inşallah ben 9u akşam orda olacağım
Canim benim yaa bebeklerini korusun rabbim insallah dualarimiz seninleKızlar nolur dua edin bana. Akşamüstü kahverengi lekeleme başladı. Simdi de wc ye gittim sildiğimde kırmızı geldi. Sanirim kanama olucak. Korkuyorum çok. Dua etmekten başka elimden bisi gelmiyor![]()
Ohhhhhhhh ohhhh miss hanimlar öpüyorum hepinizi kocaman sevgiler ve dualarimiz sizlerleŞimdi girdim odaya
İnşallah canım hepimizin gönlündekini nasip etsin rabbimYolun açık olsun gönlündeki muradını nasip etsin inşallah rabbim, bir de yalnız değilsin bunlar çok güzel olumlu şeyler![]()