- Emoji Skoru
- 26.100
- Puanlar
- 478
Aynen benimde vallahi insallahhhh cok dua ettim insallah kotu bişey yokturCanım nasıl oldun aklım sende kaldı İnşaAllah iyisindir herşey yolundadır![]()
![Folded hands: light skin tone :pray_tone1: 🙏🏻](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f64f-1f3fb.png)
![Folded hands: light skin tone :pray_tone1: 🙏🏻](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f64f-1f3fb.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen benimde vallahi insallahhhh cok dua ettim insallah kotu bişey yokturCanım nasıl oldun aklım sende kaldı İnşaAllah iyisindir herşey yolundadır![]()
Ahh yaaa ben yetisemedim su ivir zivir dis yüzündenBen gelmeden eğlenmeye başlamışsınız dedikodular için bemide bekleyinn![]()
Çok teşekkü ederim canımm hepiz istediğimiz güzel sonuçlara ulaşırız inşallahNe güzel bi heyecangüzel güzel git güzel güzel sonuçlarla dön
![]()
Evet ya seninlede denk gelmek isterdim olmadı amaAhh yaaa ben yetisemedim su ivir zivir dis yüzünden![]()
Yaaa belki biz denk geliriz kim bilirAhh yaaa ben yetisemedim su ivir zivir dis yüzünden![]()
Çok geçmiş olsunn Rabnim seni ve evlatlarını korusunnKızlar nolur dua edin bana. Akşamüstü kahverengi lekeleme başladı. Simdi de wc ye gittim sildiğimde kırmızı geldi. Sanirim kanama olucak. Korkuyorum çok. Dua etmekten başka elimden bisi gelmiyor![]()
Smyrna inşallah iyisin kuzum6 hafta olması lazım ablacim. Yarin kalp atisi için gidecektik. Esim is gereği şehir dışında kendim acile gitsem vururlar mi. O iğneyi alip mi gitmem gerekiyor. Ne yapacağımı şaşırdım
Canım hepimiz çok merak ediyoruz nasılsın Rabbim sizi korusunMalesef tekim evde. Konu komşuyu da hu saatte rahatsız edemem ki ☹
Ben bile nasıl heveslendim canimAhh yaaa ben yetisemedim su ivir zivir dis yüzünden![]()
Aynen canim vallahi cok isterimYaaa belki biz denk geliriz kim bilir![]()
Bende cok isterdim vallahi .32 disi tamamlayip gidicem valla herseyi tamamlayip gidicem en axindan.ama cok isterdim sizlerle beraber orda olmak hersey nadip kismet.Evet ya seninlede denk gelmek isterdim olmadı amadiş tedavini güzelce halletmiş oldun anne olmadan önce
![]()
Şükürler olsun canım yavrunu sana bağışlasın RabbimSiz nasıl guzel yürekli insanlarsınız öyle. Ailem yoktu yanımda ama ilk size yazdim kocaman ailem varmis aslında yanımda. Sabah doktora gittim sukur bebis orada kalbini dinledim allahima binlerce şükürler olsun. Doktor dikkat et dedi. Sizlerden de Allah razı olsun umarım bi daha olmaz. Kiev grubu simdi dua etme sırası bizde. Dualsrim sizinle hepinizi çok seviyorum yegenlerimizi alın alın gelin![]()
Ayy gözlerim doldu yeminleSiz nasıl guzel yürekli insanlarsınız öyle. Ailem yoktu yanımda ama ilk size yazdim kocaman ailem varmis aslında yanımda. Sabah doktora gittim sukur bebis orada kalbini dinledim allahima binlerce şükürler olsun. Doktor dikkat et dedi. Sizlerden de Allah razı olsun umarım bi daha olmaz. Kiev grubu simdi dua etme sırası bizde. Dualsrim sizinle hepinizi çok seviyorum yegenlerimizi alın alın gelin![]()
Çok şükür canım dikkat et kendineSiz nasıl guzel yürekli insanlarsınız öyle. Ailem yoktu yanımda ama ilk size yazdim kocaman ailem varmis aslında yanımda. Sabah doktora gittim sukur bebis orada kalbini dinledim allahima binlerce şükürler olsun. Doktor dikkat et dedi. Sizlerden de Allah razı olsun umarım bi daha olmaz. Kiev grubu simdi dua etme sırası bizde. Dualsrim sizinle hepinizi çok seviyorum yegenlerimizi alın alın gelin![]()
Ayy gözlerim doldu yeminleŞükürler olsunn canımm çok sevindimmmmm
Rabbim sana bağışlasın kuzucuğunu
Çok geçmiş olsunnn Kendine çok dikkat et bol bol dinlen ve güzel beslen canımm Tavsiyem hergün avokado ye Rahmi güçlendiren bir meyve
![]()
Canım cok sevindim, aklım sendeydiSiz nasıl guzel yürekli insanlarsınız öyle. Ailem yoktu yanımda ama ilk size yazdim kocaman ailem varmis aslında yanımda. Sabah doktora gittim sukur bebis orada kalbini dinledim allahima binlerce şükürler olsun. Doktor dikkat et dedi. Sizlerden de Allah razı olsun umarım bi daha olmaz. Kiev grubu simdi dua etme sırası bizde. Dualsrim sizinle hepinizi çok seviyorum yegenlerimizi alın alın gelin![]()
Allaha çok şükür kuzumSiz nasıl guzel yürekli insanlarsınız öyle. Ailem yoktu yanımda ama ilk size yazdim kocaman ailem varmis aslında yanımda. Sabah doktora gittim sukur bebis orada kalbini dinledim allahima binlerce şükürler olsun. Doktor dikkat et dedi. Sizlerden de Allah razı olsun umarım bi daha olmaz. Kiev grubu simdi dua etme sırası bizde. Dualsrim sizinle hepinizi çok seviyorum yegenlerimizi alın alın gelin![]()