Kizlar ,
Aigle , Zaza , Az sekerli , Beyza
Öncelikle Allah gönlünüze göre versin.
Yurtdisi cikisinda problem yasadiniz mi.
Asimiz olmadigi icin biz yasadik. Gece 12:20 de ucaktan indik. Pcr testimiz oldugu halde,
Asisi olmayanlar gelmeden vdoma app indirin o app olmadan giris yapamiyorsunuz

Canım çok geçmiş olsun, umarım tez zaöanda toparlayıp yeniden başlarsın ve bu defa en başarılı başlangıcın olur seni hayırlı sona götüren, hani derler ya durup turnayı gözünden vurdun diye, tam olarak o olur inşallah, Rabbim hayırlı sağlıklı evlat verir inşallah sana ve isteyen her kadına Rabbim yar ve yardımcın olsun

Canim cok uzuldun biliyorum, ama zaman herseyin ilaci olacak buna inan. Yaralarin sarilacak ve yeniden baslama gucu bulabileceksin. Simdilik bir ara verdin. tertemiz kalbinin hakettigine kavusacagina inaniyorum Allahbir kapiyi kapatti ama daha guzel kapilar acacak, hic beklemedigin anda yuzun gulecek insallah bizi birakma birbirimize destek olmak uzere hep burdayiz.

Son 7 yıldır tüp bebek tedavisi görüp ve Dr. Lar sürekli malum yaşınız ileri.. yumurta kalitesi düşük gibi şeyler söyleyince ve hep ellerimiz boş ve gözümüz yaşlı çıkınca hastane kapılarından... ... İleri yaşı ve olumsuzluklarini kabul ederek giriyorum artık söze..

Benim kadar oldumu acaba
11 defa türkiyede en lider merkezlerde kendi yumurtamla denedim
Kıbrıstada 13-14 defa donasyon denedim

Her halde beni denemede geçen yok
Umarım bu tedaviniz hayırlı uğurlu olur da sizi ve eşinizi kucaginizda bebeğinizle görmek nasip olur...

Insallah bu kez yüzün güler canim.rabbim herdaim yar ve yardimci olsun. Yasida kafana takma. Biz kadinlarin yasi yoktur canim herdaim güçlüyüz ve herdaim genciz evelallah.

çok teşekkürlercanım benim. rabbim isteyen her kadının kucağını boş bırakmasın. bununla rabbim kimseyi sınamasın. inşallah bir gün bende o duyguyu tadabilirim

canım dostum öğrendiğim anı ve sana yazışımı asla unutmayacağım. çok zor ve çok can acıtıcıydı. evet canım benim şimdilik uzun bir ara verececeğiz. haklısın zaman haafifletiyor biraz da olsa acımı en azından artık ağlamaktan gözlerim şişmiyor. ben bu durumu yasadım başka hiç kimse yaşamasın. özellikle şu an tedavideki kiev grubu mutluluklarla dönsünler inşallah. bluemonn da oradaymış allahım bu sefer onun yüzünü güldürsün. sen ve şu anda hamile olaanların hepsi de sağ salim kucağınıza alın inşallah.
ben burayla gözümü açtım sizi asla bırakmayı düşünmüyorum. sizin sayenizde belki en az hasarla ayağa kalkacağım. herşey için tekrar tekrar teşekkürler. sizi seviyorum

Lütfen yanlış anlamayın ama 45 yaşından sonra kendi yumurtanizla denemeniz çok cesur bir hareket olmuş. Keşke olsaymis ama olmuyor canım bende senin gibi düşünüp bir sürü zaman kaybına uğradım şimdi çok pişmanım en başından bu işe baslasaydim belki şimdi anne olmuştum. Benim gittiğim doktorlar çok az şans vermişlerdi bundan 5 yıl önce ama inadimdan bu günlere kaldım, keşke demem de zamani geri getirmiyor. Hiç söze de öyle başlama kendine güven inan olacak Allah'ın izniyle

Canlar hayırlı olsun tedaviniz güzel haberler bekliyorum hepinizden dualarım sizinle ne güzel olmuş bir arada olmanız birbirinize destek ve moral olmuşsunuz

İnşallah bebişler tutunmuş
İstersin 2 günde bir yap
Çizgin belirlendikce demek gebelik oluşmuş
İnşallahta öyle olur

Canlar hayırlı olsun tedaviniz güzel haberler bekliyorum hepinizden dualarım sizinle ne güzel olmuş bir arada olmanız birbirinize destek ve moral olmuşsunuz
cok tesekkurler tamaracim,insallah guzel haberler vericez.bugun cok inandik kizlarlada..gercekten cokta güzel denk geldik.nasıl tatlı,nasıll güzeller arkadaslarim yalnız bi karsilastik,sanarsiniz 40 yillik dosttuz.hic yabancilik cekmedim seni bekliyoruz canim birde Aigle .

Nasıl yani hepiniz bir arada mısınız ????

Ne güzel yaaa Hepinize ayrı ayrı dua edicem. Güzel haberlerinizi alalım inşallah
Şuan döndük odamıza
Az şekerim,beyzanurum ve ben eşlerimizle çok iyi vakit geçirdik
İnşallah hepimiz bir birimize uğur getirelim
Yarın toplu kliniğe gidicez

Ablacım işleriniz şu gibi aksın

Gidince ver canim yollama oraya gelince parayi getiriyorum de lutfen olurmu ya nedemek telefonda para istemek
Senin durumından farklı canım anladıgım kadatıyla.. embrıyo donasyonu.. önden istemeleri normal geldi bana..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…