Hayırlı olsun canım güle güle git güzel haberlerle dön, Allah gönlüne göre versin inşallah senden de ikiz haberi bekliyorum. Aslında hiç aklımda yoktu içimden geldi öyle demekheyecaandan cok stres var ya benderüyadaa gibiyim bide,inanamiyorum o günün geldigine..
aynen daha bavul hazirlamadim bendezaten ara mevsimde yolculuk yapmayi sevmiyorum.hicbir fikrim yok ne götürcem
TeşekkürlerSevgili Eylül ekibiYolunuz açık aydınlık olsun İşleriniz yolunda ilerlesin su gibi aksın Gönlünüzden geçeni Rabbim gerçek etsin Kalbim ve dualaım sizlerle Bol şans diliyorum VE HAYDİ BEBEKLERİNİZİ DE ALIN GELİN İNŞALLAHH
Zazacim ben 4800 den sonrasını okudum sonra 3 binden başladım ama hala senin msjlarin
Sabırla sayfayı 4 binden başla oku
Çok şey öğrenirsin
Başarılar
Konu 8 bin küsür sayfa ve çok eski tarihe dayanıyor ben güncel bilgi almak için sormuştum yoksa sabır bizim işimiz bebek sahibi olmak isteyen kadınlar olarak . Kıbrıs’ta en güvenilir tavsiye edebileceğiniz klinik hangisi diye soracaktım
canım tamaram,insallah bizede nasip olurHayırlı olsun canım güle güle git güzel haberlerle dön, Allah gönlüne göre versin inşallah senden de ikiz haberi bekliyorum. Aslında hiç aklımda yoktu içimden geldi öyle demek
Cansın sen can, inşallah canım dediğin gibi bize de nasip olsun. İnşallah tez zamanda bende yeniden başlarim. Amin amin amincanım tamaram,insallah bizede nasip olursenin o guzel yüreğinden oyle gectiyse vardir bir bildigi tez zamanda senide tekrar yolcu edelim dualarla insallah
Canim tamaram senin gidis tarihin bellimi canim gec olsun guc olmasın canim kurban oldugum rabbim seninde yüzünü güldürsün insallah seviyorum seni❤❤❤❤❤❤❤Cansın sen can, inşallah canım dediğin gibi bize de nasip olsun. İnşallah tez zamanda bende yeniden başlarim. Amin amin amin
Eftoşum daha belli değil canım, amin inşallah hepimizin yüzü gülsün bende seni seviyorum canımCanim tamaram senin gidis tarihin bellimi canim gec olsun guc olmasın canim kurban oldugum rabbim seninde yüzünü güldürsün insallah seviyorum seni❤❤❤❤❤❤❤
Amiiinnnn canim benim insallah hersey guzel olsun istedigin gibi olsun canim benim ❤❤❤❤❤❤Eftoşum daha belli değil canım, amin inşallah hepimizin yüzü gülsün bende seni seviyorum canımşu diş tedavin bir an önce bitsin de senin de güzel haberini alalım Allah'ın izniyle
Hayırlı olsun inşallahAz once belli oldu transfer tarihim 27 Eylul :)
sizin de hayirli olsunBenimde aynı 27 eylül uğur getirsin bize inşallah
mesajiniza cevap veren oldu mu bilmiyorum ama bildiklerimi yazayim istedim.Kızlar selam bende maddi manevi toparlandıktan sonra (en az 1yıl) nasip olursa bende kiew e gitmek son şansımı orda denemek istiyorum.ama o kadar para nasıl biriktiricem çalışıyorum yıllık izin yeterli olucakmı benden neler istiycekler rahim filmim var ama 2018 tarihine ait geçerli olucakmi histereskopi cd var ama 2019 kabul ediceklermi benden hangi testler istenecek önce on görüşme yapıp gerimi döneceğiz git gelmi yapacağız kafam da deli sorular çorba oldu.corona aşısı hic olmadım simdi olsam 1yil sonra gecerli olucakmi o aşılar ben ben gidene kadar kimbilir kac euro olucak zamlanacak vs....
güle güle git güle güle gel inşallahEylül kiewciler ben 365 otelindeymisim insallah sizlerde ordasinizdir
hayirli olsunBuraya yetiştiğime göre sıra meşhur Andreye yazmaya geldi benim testlerim rahim filmim filan hazır sanırım biz de İnşaAllah eylülde ön görüşmeye gidicez
Hayırlı olsun inşallah
Çok teşekkürlersizin de hayirli olsun
Allah kalbine göre versin ,Ugrasilarin güzel sonucla son bulsun inşallah.İnşallah
Ben 7-11 eylül ordayım
iki kere yazmisim di mi :)Çok teşekkürlerdarısı pozitif haberlerimize kucağımızda görmeye inşallah
Cok cok geçmiş olsun.Günaydın Zaza ve Günaydın bütün anne adayları
Zaza cım dün bütün gün dersime çalıştım. Notlar aldım. Sen ne yüce bir kadınsın okudum ağladım düşündüm korktum. Allahım bana da senin gibi güç versin canım. Hepimize inşallah bir an evvel bebiş nasip etsin.
Evet dünya tüp bebek merkezinde oldum.
İlk denemeydi ve sonuç negatif
Anca kendime geliyorum. Dün gece de özel den arkadaşımla dertleşiyorduk. Yeni olduğumdan genele yazmışım bilemeden
Maliyet konusunda hepimiz battıkbatmaya da devam ediyoruz.
Hepinizi saygıyla selamlıyorum biz kocaman bir aileyiz
Hayırlısı olsun inşallah. Insallah pozitifi görürsünüz.Merhaba kızlar benimde bugün transfer oldu 5. Gün 4ba kalitede embriyo bir adet konuldu ne zaman tutunur ve idrarda test yapayım çok heyecanlıyım günler geçer mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?