heyecaandan cok stres var ya benderüyadaa gibiyim bide,inanamiyorum o günün geldigine..

aynen daha bavul hazirlamadim bendezaten ara mevsimde yolculuk yapmayi sevmiyorum.hicbir fikrim yok ne götürcem
Hayırlı olsun canım güle güle git güzel haberlerle dön, Allah gönlüne göre versin inşallah senden de ikiz haberi bekliyorum. Aslında hiç aklımda yoktu içimden geldi öyle demek

Teşekkürler Duruball
İnşallah en az ağustos kadar bereketli döneriz bizde Sizlerle sevindik, heyecanlandık sıra bizde ve diğer tüm anneliği tatmak isteyenlerde

Hayırlı olsun canım güle güle git güzel haberlerle dön, Allah gönlüne göre versin inşallah senden de ikiz haberi bekliyorum. Aslında hiç aklımda yoktu içimden geldi öyle demek
canım tamaram,insallah bizede nasip olursenin o guzel yüreğinden oyle gectiyse vardir bir bildigi tez zamanda senide tekrar yolcu edelim dualarla insallah

canım tamaram,insallah bizede nasip olursenin o guzel yüreğinden oyle gectiyse vardir bir bildigi tez zamanda senide tekrar yolcu edelim dualarla insallah
Cansın sen can, inşallah canım dediğin gibi bize de nasip olsun. İnşallah tez zamanda bende yeniden başlarim. Amin amin amin

Cansın sen can, inşallah canım dediğin gibi bize de nasip olsun. İnşallah tez zamanda bende yeniden başlarim. Amin amin amin
Canim tamaram senin gidis tarihin bellimi canim gec olsun guc olmasın canim kurban oldugum rabbim seninde yüzünü güldürsün insallah seviyorum seni❤❤❤❤❤❤❤

Sevgili gizli takipcilerimiz canlarim biliyorum yazmaktan cekiniyorsunuz canlar lutfen cekinmeyin yazin paylasin dertlerinizi duygularinizi biz hepimiz sizlere elimizden geldigince yardimci oluruz hepimiz gectik bu yolllardan can kizlar.burda cok sey ogreniyoruz birbirimizden acilarimizi,sıkıntılarımızı sevinclerimizi paylasiyoruz lutfen sizde yazin tedavi asamasindaysiniz ,tedavi olduysaniz yazin hep beraber paylasalim birlikte❤❤❤❤❤❤

Canim tamaram senin gidis tarihin bellimi canim gec olsun guc olmasın canim kurban oldugum rabbim seninde yüzünü güldürsün insallah seviyorum seni❤❤❤❤❤❤❤
Eftoşum daha belli değil canım, amin inşallah hepimizin yüzü gülsün bende seni seviyorum canım şu diş tedavin bir an önce bitsin de senin de güzel haberini alalım Allah'ın izniyle

Eftoşum daha belli değil canım, amin inşallah hepimizin yüzü gülsün bende seni seviyorum canım şu diş tedavin bir an önce bitsin de senin de güzel haberini alalım Allah'ın izniyle
Amiiinnnn canim benim insallah hersey guzel olsun istedigin gibi olsun canim benim ❤❤❤❤❤❤

mesajiniza cevap veren oldu mu bilmiyorum ama bildiklerimi yazayim istedim.

1- Kist , polip, myom falan var mi , Rahim kalinligi nedir vb. bunlari öğrenmek için Rahim filmi isteniyor. normal kadin doğuma giderek rahim filminizi çektirebilirsiniz ki ben devlete gittim.
2- Meme usg si isteniyor. 750lik fiyati kendi kendine 500e cekti konuştuğum kişi. ileri tarihte dusunuyorsaniz ücrete tabii olmadan devlette de çektirebilirsiniz.
on görüşmeye gidebilirseniz ön görüşmeye gidiyorsunuz orada size ve esinize birtakım testler uygulaniyor. duruma göre tedaviye baslaniyor ve ilaclarinizla sizi geri gönderiyorlar. sanirim en gec 2ay ilaç kullanip rahminizi ve kendinizi hazirliyorsunuz. sonrasinda donörunuz hazirlanip size de haber veriliyor ve tekrar gidiyorsunuz bu sefer 10 gün civari kalip donörden alinan yumurtalar esinizin spermleriyle dölleniyor siz oradayken transferiniz yapiliyor ve geri geliyorsunuz.
Asimizi olalim !! desek te asi olmaniz zorunlu değil. Pcr testiniz (72 saat içerisinde yapilmali) negatif ciksin o yeter. Eski fiyati bilmiyorum fakat oyle deli zamlar TR de oluyor , Gönlünüzü ferah tutun.

Cok cok geçmiş olsun.
Ne kadar güçlü kalmaya calissak ta...
Bir sonraki tedavin hayirli olur inşallah

Merhaba kızlar benimde bugün transfer oldu 5. Gün 4ba kalitede embriyo bir adet konuldu ne zaman tutunur ve idrarda test yapayım çok heyecanlıyım günler geçer mi
Hayırlısı olsun inşallah. Insallah pozitifi görürsünüz.
Nerede yaptirdiniz. Siz mi 1 adet istediniz ?
Degisik tarihlerde dayanamayip yapan var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…