Kızlar Eyüp Sultana gittim herkes için tek tek dua ettim Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün hepimize 3'er 5'er evlat diledim dualarımızı duy ya Rabbim
Yaaa ne güzel ben hiç İstanbul'a gitmedim çok istiyorum Eyüp Sultanı görmek Allah kabul etsin canım

Dolar ve ya euroyla git
Tlyi düşük fiyata değişirsin

ödeme icin euro,harcamalar icin biz dolar götürdük.riske gerek yok bence,dolar götürün veya euro.cogu arkadas bildugim kadariyla oyle yapti

Edtg canımm ne cahilliği Kendi paraları dışında kabul etmiyorlar. İster eu ister dolar al yanına orda heryerde döviz bürosu var çok kolay bozdurursunBiz şöyle bir matematik yapmıştık eşimle diyelim çikolata alacaksın 30 uah bizim tl karşılığı 10 tl . Aklımda bulunsun böyle ucuz /pahalı az çok fikrin olur.. Sadece giyim çok pahalı yemek market ulaşım bizden ucuz

Kızlar Eyüp Sultana gittim herkes için tek tek dua ettim Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün hepimize 3'er 5'er evlat diledim dualarımızı duy ya Rabbim
Harikasin canim benim rabbim dualarini kabul etsin amiiiiiiiiinnnnn

Cevap veren arkadaşlarım çok çok teşekkür ederim iyi ki varsınız Allah da sizlerin işlerini ve hamileliğini kolaylaştırsın İnşaAllah daha çok soru sorucam ama hiç bu şekilde yurtdışına çıkmamış biri olarak umarım bıktırmam sizi özellikle uçak ve havaalanıyla ilgili olarak

Istedigini sorabilirsin canim herkonuda hepimiz yardimci oluruz sana❤❤❤❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…