15 nde de kalmaya devam eden arkadaslarimiz var ,ki bizde 15 gecesi dönücez .ama tabii daha uzun süre zaman gecirmek iyi olur
birde ön görüsme icin pek sorun olacagini sanmam istediginiz tarihlerin.tabi yinede sormak lazim,hayirlisi olsun insallah

Ay çok heyecanlandım bakalım hangi tarih olucak hepimiz için hayırlısı olsun

Ay çok heyecanlandım bakalım hangi tarih olucak hepimiz için hayırlısı olsun
Hoşgeldiniz tedaviniz hayırlı olsunnÇok güzel bir ekibe denk geliyorsunuz eylül ekibi bomba Eylül ayı da Ağustos tadında yaşanacak diliyorum ve inanıyorum

Hoşgeldiniz tedaviniz hayırlı olsunnÇok güzel bir ekibe denk geliyorsunuz eylül ekibi bomba Eylül ayı da Ağustos tadında yaşanacak diliyorum ve inanıyorum
Çok teşekkür ederim hepimizinki hayırlı olur inşallah Ay İnşaAllah hepimize herkese uğurlu gelsin Eylül ayı yaa

Canim benim bende arasinlar doye 1 jafta telefonda bekledigim gunleri biliyorum sen sansliymissin hemsire denk gelmis sana bana hemsire yoktu ilkinde hemsireyle iletimsizlik problemi yasadigim icin gynolifte ondan sonra hic hemsire vermediler hersoruyu enis bey cevapliyordu hemsireye sorulan sorulari bile enis bey cevapliyordu düşün yani

Aynen canım battık yani
Arin neden battın?
Kıbrısta dünyada denedin değilmi?
İlki negativ olsada dondurulmuşlarım var
İnşallah onlardan anne olursun
Dondurulmuşların transferine nakadar alıyorlar?
Birde dondurulmuş embriyoların kalitesini sor

Kesin sorsun ,bana 14 yumurtadan 2 embryo olusmustu 5.gune… 4bb transfer oldu negatif …3bc yi de dondurmuslardi esimin sperminde bir problem yoktu sonra ben 3bcyi geri iptal ettim .

eyyy ben kendi kendime tedaviye baslamistim

Bende 17si aksam geri döncem
Cikin cikin gelin kizlar

Sen sansliymissin ben günlerce beklerdim yetmezmis gibi azar isitirdim coo yogunmusda hergün dünyadan hastalar gelirmisde sadece sizmi varmisinizda ahaaa da kiewdeyim gelsin dünyadaki hastalari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…