Yaaa çok yakınmışİnşallah
Ben 7-11 eylül ordayım
Hoşbuldum canım benimHayirli olsun cnm hosgeldin
15 nde de kalmaya devam eden arkadaslarimiz var ,ki bizde 15 gecesi dönücez .ama tabii daha uzun süre zaman gecirmek iyi olurO benim hayalim ama bilmiyorum Andrey benim için hangi tarihi hayal ediyoayy çok isterim orda burdan birileriyle karşılaşmak şimdi geç oldu diye yarın yazıcam tarih o zaman belli olur heralde bakalım şapkadan tavşan çıkıcak mı
Ay çok heyecanlandım bakalım hangi tarih olucak15 nde de kalmaya devam eden arkadaslarimiz var ,ki bizde 15 gecesi dönücez .ama tabii daha uzun süre zaman gecirmek iyi olur
birde ön görüsme icin pek sorun olacagini sanmam istediginiz tarihlerin.tabi yinede sormak lazim,hayirlisi olsun insallah
zaza belli mi oteliniz?İnşallah
Ben 7-11 eylül ordayım
Hoşgeldiniz tedaviniz hayırlı olsunnAy çok heyecanlandım bakalım hangi tarih olucakhepimiz için hayırlısı olsun
Çok teşekkür ederim hepimizinki hayırlı olur inşallahHoşgeldiniz tedaviniz hayırlı olsunnÇok güzel bir ekibe denk geliyorsunuz eylül ekibi bomba Eylül ayı da Ağustos tadında yaşanacak diliyorum ve inanıyorum
Sen hep aklımdasın kiCanımsın
Allah meleklerini korusun
Maşallah
İyiki yazdın
Dün akşam döndüm memleketenAndreyi aradım gec olduzaza belli mi oteliniz?
Canim benim bende arasinlar doye 1 jafta telefonda bekledigim gunleri biliyorum sen sansliymissin hemsire denk gelmis sana bana hemsire yoktu ilkinde hemsireyle iletimsizlik problemi yasadigim icin gynolifte ondan sonra hic hemsire vermedilerBu arada ben gynolife la görüşürken hiç aramıyodum ya tembelliğimden zaarhep Enis bey msj atıyodu hemşire de arıyodu hatta ben karar değiştirdiğimi söylemeye utandığımdan Allahım nolur aramasınlar diyodum onlar devamlı yokluyodu o yüzden iletişim o klinikle iletişim problemi yaşayanlara hem şaşırdım hem üzüldüm. Demek ki kaçanı mı kovalıyolar acaba
Arin neden battın?Aynen canım battık yani
Guzel haberlerin olsun insallah rabbim herdaim yuzunu güldürsünHoşbuldum canım benim
Kesin sorsun ,bana 14 yumurtadan 2 embryo olusmustu 5.gune… 4bb transfer oldu negatif …3bc yi de dondurmuslardi esimin sperminde bir problem yoktu sonra ben 3bcyi geri iptal ettim .Arin neden battın?
Kıbrısta dünyada denedin değilmi?
İlki negativ olsada dondurulmuşlarım var
İnşallah onlardan anne olursun
Dondurulmuşların transferine nakadar alıyorlar?
Birde dondurulmuş embriyoların kalitesini sor
Canim benim bende arasinlar doye 1 jafta telefonda bekledigim gunleri biliyorum sen sansliymissin hemsire denk gelmis sana bana hemsire yoktu ilkinde hemsireyle iletimsizlik problemi yasadigim icin gynolifte ondan sonra hic hemsire vermedilerhersoruyu enis bey cevapliyordu hemsireye sorulan sorulari bile enis bey cevapliyordu düşün yani
Bende 17si aksam geri döncem15 nde de kalmaya devam eden arkadaslarimiz var ,ki bizde 15 gecesi dönücez .ama tabii daha uzun süre zaman gecirmek iyi olur
birde ön görüsme icin pek sorun olacagini sanmam istediginiz tarihlerin.tabi yinede sormak lazim,hayirlisi olsun insallah
Gelsin daha ne kadar idare edecegim listeyiKızz Zirka geleceği belli bile değil
Birde artık hamile
Sen sansliymissinBu arada ben gynolife la görüşürken hiç aramıyodum ya tembelliğimden zaarhep Enis bey msj atıyodu hemşire de arıyodu hatta ben karar değiştirdiğimi söylemeye utandığımdan Allahım nolur aramasınlar diyodum onlar devamlı yokluyodu o yüzden iletişim o klinikle iletişim problemi yaşayanlara hem şaşırdım hem üzüldüm. Demek ki kaçanı mı kovalıyolar acaba
Katılıyorum
Vallah gözümüz yok
Lütfen ortaya çıkın bir birimize yardım edelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?