Duru
Durubalim çok sevindim masallah cok sukur rabbim sağlıkla kucağına almayi nasip etsin ins kaç cıktı beta hcg idrar testi de yaptin mi
Öok teşekkür ediyorumMaşallahnasıl güzel haberler nasıl mutlu oluyorum duydukça , Allah hayırlısıyla tamamına erdirsin sağlıkla gelsin darısı başımıza inşallah
Ins canm rabbim saglikla kucağınıza almayi nasip etsin inşallahÖok teşekkür ediyorumTez vakitte darısı çok çok başınıza olsunnn innnş Sağlıkla evlatlarımıza kavuşalım
Çok teşekkür ediyorum canımmmTebriklerDuruball çok çok çok sevindim
Sonucu pozitif olan tüm arkadaşları tebrik ediyorummm.. Maşallah ağustos çok bereketli geçtiii, darısı eylül transferlerine
Pozitif olanlar ne gibi belirtiler yaşadınız yazar mısınız?Daha önceden de transfer deneyimleyenler varsa aranızda özellikle pozitifte farklı neler hissettiniz? Bir de embriyo kalitelerinizi söylediler mi?
maşallah 1000-1500 den aşağı betası olan yok
Tabi kiiiÇok teşekkür ediyorum canımmmçok aminnn inşş eylül ayı da bereketli olacak Dualarım sizlerle
Benim belirtilerim 8. Gün lekelenme idrar sıklığı ve kasık batma ve ağrısı yaşadım ama bu seni yanıltmasın hiç belirti yaşamayan nice arkadaşlar hamile kaldı
Dün akşam yaptım sadece gayet belirgindiTabi kiiiHerkesin farklı bunun farkındayım. Dediğin gibi belirtisi olmayanda çok ama belirti olacaksa ona göre dinleyim kendimi
Hiç erken günlerde idrar testi yaptın mı beklerken??
Canım benim çok ama çok sevindimBugün 12. Gündü ve akşam test yaptırdım sonuç pozitifBaşta sevgili Zazam Senin sayende Allah senden bin kere razı olsunnn Rabbim gönlünün muradını tez zamanda versinn innş Sonra da benimle birlikte mücadele eden destek olan dua eden güzel enerjiler gönderen tüm kader arkadaşlarıma teşekkür ediyorum Rabbim hepimizin gönlünün muradını versinnn bebek kokusu dolsun evlerimiz odalarımız Gönlümüzden çıkarıp kucağımıza alalım evlatlarımızı Dualarım her zaman sizlerle sizinki de benimle olsunn Burası iyi ki var ve sizler de …….
Canım tebrik ediyorum darısı keseyi görmeye ve kalp atışlarını duymaya sağlıklı bir şekilde doğum yapmayı inşallah nasip etsin Rabbim çok sevindim Rabbim inşallah bize de o günleri gösterirBugün 12. Gündü ve akşam test yaptırdım sonuç pozitifBaşta sevgili Zazam Senin sayende Allah senden bin kere razı olsunnn Rabbim gönlünün muradını tez zamanda versinn innş Sonra da benimle birlikte mücadele eden destek olan dua eden güzel enerjiler gönderen tüm kader arkadaşlarıma teşekkür ediyorum Rabbim hepimizin gönlünün muradını versinnn bebek kokusu dolsun evlerimiz odalarımız Gönlümüzden çıkarıp kucağımıza alalım evlatlarımızı Dualarım her zaman sizlerle sizinki de benimle olsunn Burası iyi ki var ve sizler de …….
Herkesin belirtisi bir olmuyor canım belirti olmayanda çok oluyor benim ilk transferim onun için çok tecrübeli değilim ama benim transferin ilk gününden on ikinci güne kadar adetin ikinci günü gibi agrılarım ve kasıklarım da kasılma vardı leke hiç olmadı tavuk gibi erkenden uyuyorum saat onda ilacım var alarm kurup kalkıyorum düşünTebriklerDuruball çok çok çok sevindim
Sonucu pozitif olan tüm arkadaşları tebrik ediyorummm.. Maşallah ağustos çok bereketli geçtiii, darısı eylül transferlerine
Pozitif olanlar ne gibi belirtiler yaşadınız yazar mısınız?Daha önceden de transfer deneyimleyenler varsa aranızda özellikle pozitifte farklı neler hissettiniz? Bir de embriyo kalitelerinizi söylediler mi?
Çok teşekkür ediyorum csnımmmCanım benim çok ama çok sevindimallah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Öok aminnnn çok sağ ol canımmm benmmmCanım tebrik ediyorum darısı keseyi görmeye ve kalp atışlarını duymaya sağlıklı bir şekilde doğum yapmayı inşallah nasip etsin Rabbim çok sevindim Rabbim inşallah bize de o günleri gösterir
Amiiinnnn insallahhhhh canimCanimaminnn insallahhh
Belki benim transfere kadar gelebilirsinHepimiz kavusalim yavrularimizaa seninde bu son olcak Allahin izniyle
Yaaa
CanimmmmBugün 12. Gündü ve akşam test yaptırdım sonuç pozitifBaşta sevgili Zazam Senin sayende Allah senden bin kere razı olsunnn Rabbim gönlünün muradını tez zamanda versinn innş Sonra da benimle birlikte mücadele eden destek olan dua eden güzel enerjiler gönderen tüm kader arkadaşlarıma teşekkür ediyorum Rabbim hepimizin gönlünün muradını versinnn bebek kokusu dolsun evlerimiz odalarımız Gönlümüzden çıkarıp kucağımıza alalım evlatlarımızı Dualarım her zaman sizlerle sizinki de benimle olsunn Burası iyi ki var ve sizler de …….
Rabbim nazarlardan korusun canimTebriklerDuruball çok çok çok sevindim
Çok teşekkür ediyorum canımmmCanimmmmDuruball cokkk sevindiimmm rabbim saglicakla kucagina almayi nasip etsin. Cook guzel bir haber buuuu darisi hepimizin basina
Rabbim nazarlardan korusunÇok teşekkür ediyorum canımmmDarısı çok başınıza olsunnnn inşş Ağustos güzel başladı Sıra sizde Eylül ayını güzel haberlerle süsleyeceksiniz iinşş
Bebişlerini alıp gel canımAllah nasip ederse ayin 13 de transfer. Pazartesi aksam gidiyoruz
Gözün aydın arkadaşım. Allah kucağına alıp güle güle büyütmeyi nasip etsinBugün 12. Gündü ve akşam test yaptırdım sonuç pozitifBaşta sevgili Zazam Senin sayende Allah senden bin kere razı olsunnn Rabbim gönlünün muradını tez zamanda versinn innş Sonra da benimle birlikte mücadele eden destek olan dua eden güzel enerjiler gönderen tüm kader arkadaşlarıma teşekkür ediyorum Rabbim hepimizin gönlünün muradını versinnn bebek kokusu dolsun evlerimiz odalarımız Gönlümüzden çıkarıp kucağımıza alalım evlatlarımızı Dualarım her zaman sizlerle sizinki de benimle olsunn Burası iyi ki var ve sizler de …….
Benimde ilk transferim olacak o yüzden merak içindeyim bakalım ben belirti yaşayanlardan mı olucam belirtisiz mi geçiricem? ya da ilk denemede olacak mı o bile bilinmezHerkesin belirtisi bir olmuyor canım belirti olmayanda çok oluyor benim ilk transferim onun için çok tecrübeli değilim ama benim transferin ilk gününden on ikinci güne kadar adetin ikinci günü gibi agrılarım ve kasıklarım da kasılma vardı leke hiç olmadı tavuk gibi erkenden uyuyorum saat onda ilacım var alarm kurup kalkıyorum düşünben erken gebelik testi yapmayı kafaya koymuştum sürekli kendimi telkin ettim eğer çizgi çıkmazsa üzülmeyecem kan sonucunu bekliyecem diye onun için ilk testi yedinci gün normal kaset test yaptım tek çizgiydi sekizinci gün erken gebelik testi yaptım baya koyu çift çizgiyi gördüm çok şükür ertesi gün tekrar yaptım koyulaşma var mı diye kontrol etmek için
Amiinnnn canımm çok sağ olGözün aydın arkadaşım. Allah kucağına alıp güle güle büyütmeyi nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?