Daha düşük bir ücrete pakete dahil edilse iyi olurdu az değil Allah yardımcınız olsun emeklerinizin karşılığını alırsınız inşallah
Amin cnm sagol
Paketlerde tese yok cnm. O klinkte yapılmıyormus. Başka bır klınıkte oldugu ıcın oraya ödenıyor.

Herkese merhabalar dün kan verdim bu sabah 7 de sonucu gördüm
1267 Çok mutluyum
Bu yolda bize önder olan canım Z Zaza74 ablam a çok teşekkür ederim
Hayırlı olsun canım Allah sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin

1267 Çok mutluyum
Denizim Allah nazardan korusun
Kucağına alasın evlatlarını
Darısı bize olsun inşallah

1267 Çok mutluyum
Maşallah cnm Gözünüz aydın olsun Rabbım sag saglım kucagınıza almayı nasip etsın inşallah

1267 Çok mutluyum
Çok sevindim hayırlı olsun Allah kucağına almayı nasip etsin sağlıkla gelsin hayırlı evlat olsun inşallah

1267 Çok mutluyum
Harika bir haber bu canim rabbim tez zamanda kucagina da almayi nasip etsin tebrik ederim

Sağol canım benim ilk yer hayal kırıklığı oldu bu defa da ne olcak diye hep tedirginim
Hic üzülme sen canim kafandan negatif olan herseyi at .herseye yeniden baslayacaksin ve ben inaniyorum yurekten inaniyorum hayirli olacagina ❤❤❤❤❤

Hic üzülme sen canim kafandan negatif olan herseyi at .herseye yeniden baslayacaksin ve ben inaniyorum yurekten inaniyorum hayirli olacagina ❤❤❤❤❤
İnşallah canım benim olumsuz düşünmemeye çalışıyorum ama hep kendimi birşeylere aglarken buluyorum sürekli burayi takip ediyorum kafam dağılsın diye pozitifleri gördükçe kendimin ki gibi seviniyorum hemen eşime diyorum heyecanla oda bizimde olcak sende sevinceksin sabret diyo ☺

sevgili ağustos tayfası,hepinizi canı gönülden tebrik ederim cook sevindim basta sizin icin,ve sonra bizlere verdiğiniz umut icin, paha bicilemez..
ama zumromcum haberi beni cook cook üzdü,sabahtan beri su mesaji yazamadım..bazı seylerin açıklaması yok malesef..tez zamanda gönlündekine kavuşmanı diliyorum

Çok zor hep yatmak

Çok teşekkür ederim canım benim inşallah Rabbim sağlıkla sonunda kucağımıza almak nasip etsin

Çok çok teşekkür ederim o kadar aydınlatıcı oldu ki yorumunuz, dediğiniz gibi önce mutlaka bir araştırma yapacağız sonrasında duruma göre karar vereceğiz, umarım sonucunuz başarılı olur Kıbrısta hangi hastane, hangi aşamalardan geçtiniz, kaç defa gidip geldiniz, orda ne kadar kalmanız gerekti, ücreti ne kadara mal oldu onu da paylaşabilirseniz çok mutlu olurum.

Sabrin sonu herzaman selamettir rabbimin izniyle bugunlerde gececek hepimiz icin birgun son bulacak bu evlat hasreti hepimizin bütün bu sıkıntılara evlat icin katlaniyoruz bu hepimizin sinavi hayat bir sinav bu sinavdanda geçeceğiz insallah hepimiz.ve geriye dinup baktigimizda bu gunleri sevgiyle hatirlayacagiz hepimiz evlatlarimiza kavusunca. Rabbim herdaim yüzünü güldürsün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…