Duruballllll Denizden haber geldiBen hiç test yapmadım zazam eşimle birlikte böyle karar verdik.. Ama belirtiler güzel innnşolumlu diye düşünüyorum cuma kan vericem Denizle dün konuştum dün kan vermişti sonucu bildiricem dedi başka da bildiğim bişey yok innnşş pozitif sonucunu almıştır
Oldu emin ol, bunlar güzel belirtiler heyecanla bekliyoruz sonucunuAmin ins canm tamaram ins heyecanla bekliyrm biraz bel arada kasik agrisi var birde fazla duygusalim hatta gerginim de eşime kiziyorim sürekli sonra aman kuzucuklar siz etkilenmeyin diye göbüsumu seviyorum
YaaaaDuruballll kiev austos transfer sonucu bir tek sen kaldın
Haydi sevindir bizi
Toclase pozitif
Gizli takipci pozitif
Bir hayalim var pozitif
Zirka pozitif
Deniz pozitif
Malesef Zumron negativ
Ama inşallah onunda güzel sonucunu duyucaz
Zumronum üzülme nolursun
Bizede bayram olucak inşallah
Maşallah bende onu merak ediyordum çok çok sevindim Allah tamamına erdirsin hayırlı sağlıklı evlatları olsun inşallahDuruballllll Denizden haber geldi
Gizli takipcimle arkadaşmış
Sonuuuuuuççç
Eller kalpteeeeeer
1200 beta hgc
oleeeeeeeyyyyy
Maşallah
Konuştukk çok sevindimmmmmDuruballllll Denizden haber geldi
Gizli takipcimle arkadaşmış
Sonuuuuuuççç
Eller kalpteeeeeer
1200 beta hgc
oleeeeeeeyyyyy
Maşallah
Duruball kuzum Deniz duygularını bizimlede oaylaşsaKonuştukk çok sevindimmmmmRabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinnn ve tez zamanda tedavide olan başlayan başlayacak olan hepimize nasip etsinnnn innş
Çok güzeeeel haberKızoşşşşşlaaaaaarrrr Zirkamı merak edenler hepiniz buraya
Dün Zirkamın transfer sonrası 5 gün veeeee idrar pozitiv
Tabii zirkam dayanamaz dün sabah kanda vermiş
Sonuç 20
Maşallah
İnşallah sağ salim işerlesin ve arkadaşımız oğul annesi olsun
Tüm kalbimle katılıyorumKızlar her kesin sonucunu ırdan burdan ben araştırıyorum
Bugün gizli takipcininse sonucu ikiye katlandı
Kızlar nolursun lütfen iyi veya kötü,sonuçlarınızı paylaşın
Unutmayın bu platforumla biz bir birimize yardım ediyoruz
Nolursunuz egoist davranmayalım
Her kes kendinide düşünsünsü,arkadaşlarınada yardım etsin
Ooo süper amin inş rabbim gönlüne göre versinKızoşşşşşlaaaaaarrrr Zirkamı merak edenler hepiniz buraya
Dün Zirkamın transfer sonrası 5 gün veeeee idrar pozitiv
Tabii zirkam dayanamaz dün sabah kanda vermiş
Sonuç 20
Maşallah
İnşallah sağ salim işerlesin ve arkadaşımız oğul annesi olsun
Ya nasıl güzel haber çık merak ediyordum arayalım diyorduk ama çekiniyordum çok sevindimTüm kalbimle katılıyorumBiz yol gösterip yardımcı olmaya çalışıyoruz ne kadar pozitif sonuç kimbilir nerelerde kimlere umut oluyor …Urfalı bir çift vardı benim bulunduğum dönemde (taşıyıcı annelik prog. Demiştim ama yanlışmış yumurta donasyonuydu ) onlar da pozitif çok şükür Burada paylaştıklarımızla kimliklerimiz açıpa çıkmaz arkadaşlar rahat olunn
Zumrom güzel kalpli arkadaşım çok üzüldüm ama inş güzel haberini alırızDuruballll kiev austos transfer sonucu bir tek sen kaldın
Haydi sevindir bizi
Toclase pozitif
Gizli takipci pozitif
Bir hayalim var pozitif
Zirka pozitif
Deniz pozitif
Malesef Zumron negativ
Ama inşallah onunda güzel sonucunu duyucaz
Zumronum üzülme nolursun
Bizede bayram olucak inşallah
Duruball o zaman austos artık 6 pozitifTüm kalbimle katılıyorumBiz yol gösterip yardımcı olmaya çalışıyoruz ne kadar pozitif sonuç kimbilir nerelerde kimlere umut oluyor …Urfalı bir çift vardı benim bulunduğum dönemde (taşıyıcı annelik prog. Demiştim ama yanlışmış yumurta donasyonuydu ) onlar da pozitif çok şükür Burada paylaştıklarımızla kimliklerimiz açıpa çıkmaz arkadaşlar rahat olunn
l kuzum senin ikinci sonucun nasıl çıktıZumrom güzel kalpli arkadaşım çok üzüldüm ama inş güzel haberini alırız
Ayy ben o bayana çok üzülmüştüm okuma yazması da yokmuş ilacı da yanlış kullanmış şimdi pozitife inanılmaz sevindim Allah hayırlısıyla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin kendi başına oturuyordu otelde de bana biraz anlattı akrabalarından komşularından en yakınlarından ne kötülükler yaşadığını şimdi inşallah çifter çifter sağlıklı hayırlı evlatları olsun bütün kötü kalpler de kendi kötülüklerinde boğulsunTüm kalbimle katılıyorumBiz yol gösterip yardımcı olmaya çalışıyoruz ne kadar pozitif sonuç kimbilir nerelerde kimlere umut oluyor …Urfalı bir çift vardı benim bulunduğum dönemde (taşıyıcı annelik prog. Demiştim ama yanlışmış yumurta donasyonuydu ) onlar da pozitif çok şükür Burada paylaştıklarımızla kimliklerimiz açıpa çıkmaz arkadaşlar rahat olunn
Anneadayı senin transferin ne zamansAyy ben o bayana çok üzülmüştüm okuma yazması da yokmuş ilacı da yanlış kullanmış şimdi pozitife inanılmaz sevindim Allah hayırlısıyla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin kendi başına oturuyordu otelde de bana biraz anlattı akrabalarından komşularından en yakınlarından ne kötülükler yaşadığını şimdi inşallah çifter çifter sağlıklı hayırlı evlatları olsun bütün kötü kalpler de kendi kötülüklerinde boğulsun
21 i kliniğe gidicez proğramlanan 27 eylülAnneadayı senin transferin ne zamans
Çıktı canım dün verdim 4085 çıktı ilki 1516Haya
l kuzum senin ikinci sonucun nasıl çıktı
Meraklı Fadimeye benzetim kendimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?