Amin ins canm tamaram ins heyecanla bekliyrm biraz bel arada kasik agrisi var birde fazla duygusalim hatta gerginim de eşime kiziyorim sürekli sonra aman kuzucuklar siz etkilenmeyin diye göbüsumu seviyorumTutunmuşlardir canım emin ol
Ayy çok sevindimmmmmKızoşşşşşlaaaaaarrrr Zirkamı merak edenler hepiniz buraya
Dün Zirkamın transfer sonrası 5 gün veeeee idrar pozitiv
Tabii zirkam dayanamaz dün sabah kanda vermiş
Sonuç 20
Maşallah
İnşallah sağ salim işerlesin ve arkadaşımız oğul annesi olsun
Tamaram tez bir zaman darısı bize olsun kuzumHarikaaaaa çok çok tebrik ediyorum, ayyy çok sevindim Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah
Döndüm canim.Evet canim sen izindeydin döndün mü ben sana anlaticam cok uzun çünkü kibris hikayesi baya seyler yasadim
Pankeeeekkk silikte olsa varsa sende gebesin inşallahAyyy çok sevindim masallah ya ayni gün transferimiz oldu zirkamla
darisi basima ins bende versem cikarmi ki 6.gün bugün idrat testi yaptim benim 2. Cizgi cok cok silik belli belirsiz hayalet çizgi gibi sizce kan vereyim mi benim embriliyog 7.günden sonra kanda çıkabilir demisti
Durubalım sen bir şey yaptınmı?Ayy çok sevindimmmmmİnnş sağlıklı ve hayırlı erkek evladı olur (o böyle istiyor)Sağlıkla büyüsün sağlıkla kucağına alsınn innşş
Harikaaaaaaa tebrikler zirkammKızoşşşşşlaaaaaarrrr Zirkamı merak edenler hepiniz buraya
Sonuç 20
Maşallah
Ayy bende öyle ya insan meraktan duramıyor ama bilip ona göre yasiyayim istiyorPankeeeekkk silikte olsa varsa sende gebesin inşallah
Zirkamı bilmiyormusun,sabırsız
Sen 4 gün bekle
10 hün kanda baktır
Ayyyyyy bu nasil birgünAyyy çok sevindim masallah ya ayni gün transferimiz oldu zirkamla
darisi basima ins bende versem cikarmi ki 6.gün bugün idrat testi yaptim benim 2. Cizgi cok cok silik belli belirsiz hayalet çizgi gibi sizce kan vereyim mi benim embriliyog 7.günden sonra kanda çıkabilir demisti
Hadi ins bereketli bereketli haberler verelim en kısa zamanda beyzanurcum
Tutundular bileAyy bende öyle ya insan meraktan duramıyor ama bilip ona göre yasiyayim istiyor
canm zirkami cok iyi anlıyorum suan icin bekliyorum bakalim herhan hersey değişebilir söz veremiyorum nasip bakalim ins kuzucuklarim yada kuzum tutulmuştur
Ben hiç test yapmadım zazam eşimle birlikte böyle karar verdik.. Ama belirtiler güzel innnşDurubalım sen bir şey yaptınmı?
Senin bugün kaçıncı gün oldu?
Birde Deniz5506 haber varmı
Allah tamamına erdirsin hayırlı uğurlu olsun çok sevindimmmKızoşşşşşlaaaaaarrrr Zirkamı merak edenler hepiniz buraya
Sonuç 20
Maşallah
Senin de hayırlı güzel müjdeli haberlerini alacağız inşallahBen hiç test yapmadım zazam eşimle birlikte böyle karar verdik.. Ama belirtiler güzel innnşolumlu diye düşünüyorum cuma kan vericem Denizle dün konuştum dün kan vermişti sonucu bildiricem dedi başka da bildiğim bişey yok innnşş pozitif sonucunu almıştır
ayy çok sevindim, devam gelsinKızoşşşşşlaaaaaarrrr Zirkamı merak edenler hepiniz buraya
Sonuç 20
Maşallah
Darısı Deniz'in başına olsun inşallahSenin de hayırlı güzel müjdeli haberlerini alacağız inşallah
Bunlar güzel işaretlerAmin ins canm tamaram ins heyecanla bekliyrm biraz bel arada kasik agrisi var birde fazla duygusalim hatta gerginim de eşime kiziyorim sürekli sonra aman kuzucuklar siz etkilenmeyin diye göbüsumu seviyorum
Ins sibracimBunlar güzel işaretlersizden de güzel müjdeli haberler alacağız inşallah , öyle görünüyor vallaa
İnşallah inşallahTamaram tez bir zaman darısı bize olsun kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?