Ayy çok sevindimmmmmİnnş sağlıklı ve hayırlı erkek evladı olur (o böyle istiyor)Sağlıkla büyüsün sağlıkla kucağına alsınn innşş

Pankeeeekkk silikte olsa varsa sende gebesin inşallah
Zirkamı bilmiyormusun,sabırsız
Sen 4 gün bekle
10 hün kanda baktır

pankekk Z Zumrom Duruball Zirkaa sira sizlerde
Harikaaaaaaa tebrikler zirkamm Cooook sevindimmmm masallahhhh

Pankeeeekkk silikte olsa varsa sende gebesin inşallah
Zirkamı bilmiyormusun,sabırsız
Sen 4 gün bekle
10 hün kanda baktır
Ayy bende öyle ya insan meraktan duramıyor ama bilip ona göre yasiyayim istiyor
canm zirkami cok iyi anlıyorum suan icin bekliyorum bakalim herhan hersey değişebilir söz veremiyorum nasip bakalim ins kuzucuklarim yada kuzum tutulmuştur

Ayyyyyy bu nasil birgün Gebesin insallahhh Cok mutlu oldum cnmmmm valla süper bir günnn

Tutundular bile
Bizede güzel haberini ver

Durubalım sen bir şey yaptınmı?
Senin bugün kaçıncı gün oldu?
Birde Deniz5506 haber varmı
Ben hiç test yapmadım zazam eşimle birlikte böyle karar verdik.. Ama belirtiler güzel innnş olumlu diye düşünüyorum cuma kan vericemDenizle dün konuştum dün kan vermişti sonucu bildiricem dedi başka da bildiğim bişey yokinnnşş pozitif sonucunu almıştır

Allah tamamına erdirsin hayırlı uğurlu olsun çok sevindimmm

Senin de hayırlı güzel müjdeli haberlerini alacağız inşallah

ayy çok sevindim, devam gelsin inşallah Zirkanın gönlüne göre olur

Amin ins canm tamaram ins heyecanla bekliyrm biraz bel arada kasik agrisi var birde fazla duygusalim hatta gerginim de eşime kiziyorim sürekli sonra aman kuzucuklar siz etkilenmeyin diye göbüsumu seviyorum
Bunlar güzel işaretler sizden de güzel müjdeli haberler alacağız inşallah , öyle görünüyor vallaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…