Bırakırmıyım kuzum sizler sayesinde burada kendimi hiç yalnız hissetmedim tedavime başladım buğün kan verdim bir saat önce elime geçti 1516 sonuç çok heyecanlıyım valla ayaklarım yere değmiyor
Ayyyyyyy Canim hayirli olsunnnnn bu haberleri duyunca iyce elim ayagim titriyor heycandannnn Allahima sükürler olsun Saggg saglimmmm kucagina almayi nasipp etsin AllahhhBizlerede dua et cnmmm

Ayyyyyyy Canim hayirli olsunnnnn bu haberleri duyunca iyce elim ayagim titriyor heycandannnn Allahima sükürler olsun Saggg saglimmmm kucagina almayi nasipp etsin AllahhhBizlerede dua et cnmmm
Teşekkür ederim canım az kaldı sizlere de inş hep böyle haberler alacağız ben inanıyorum

Bırakırmıyım kuzum sizler sayesinde burada kendimi hiç yalnız hissetmedim tedavime başladım buğün kan verdim bir saat önce elime geçti 1516 sonuç çok heyecanlıyım valla ayaklarım yere değmiyor
Canım tebrik ediyorum hayırlısıyla kalp atışlarını Kese yide görürüz inşallah sağlıklı bir şekilde dokuz ay taşıyıp kucağına alırsın çok mutlu oldum inan

Ayy gözümüz aydin cok sevindim masallah darısı bizlerin basina ins canmm

Merhaba
Çok mutlu oldum Allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin. Ben de aynı süreçleri yaşıyorum. Bir hafta oldu transfer olalı. Bu gün karnım ağrıyor biraz ve üşüyor gibiyim. Siz de yaşadınız mı aynı durumu?

Oleeeeeeeyyyyyyyyyyyy
Maşallah
SübhanAllah
Çok güzel sonuç
Hayal austos tedavileride uğurlu başladı
Dün Toclasın sonucu
Bugün sen
Devamıda güzel gelsin inşallah

Durubalım haydi kuzum kervana sizde katılın inşallah

Çok sevindim ne güzel bir haber bu ,Hayırlı uğurlu sağlıklı olsun çok mutlu olun gözünüz aydın, Allah kucağınıza almayı da nasip etsin inşallah

Cok tesekkurler. Amin darısı sizin başınıza insallah. Ya ben hiç belirti yaşamadım. Ama okuduğum kadarı ile ayak üşümesi filan güzel belirtiii. Allahin izniyle senin de pozitif haberini alicaz insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…