Sizede geçmiş olsunZazacım senin enerjine pozitifligine azmine çabalarına hayran kalmamak mümkün değil Rabbim emeklerini boşa çıkarmasın12 günlük bekleme surecindeyken ve sonrasında ki hayal kırıklığını yıkılmışlığı atlatana kadar 4800 sayfadan itibaren okudum sizin azminiz bana güç oldu kendimi toparlamama yardımcı oldu
Hoş buldum canım AminHoş geldin aramıza
Allah dualarınızı kabul etsin
Tsk ederim sonuç negatifSizede geçmiş olsun
İnşallah olumsuz sonuç almayasınız
Nerede denediniz
Kıbrıs'ta yaniSizede geçmiş olsun
İnşallah olumsuz sonuç almayasınız
Nerede denediniz
Insallah bundan sonraki tedavinde guzel sonuclarin olur tez zamanda anne olur yavrusuna kavusursun sende. Hosgeldin aramiza kardesimTsk ederim sonuç negatifivox
Lefkosadaki ivox tup bebek merkezi demi orda yaptirdinKıbrıs'ta yani
İnşallah canım Rabbim hepimizi hayalimize kavuşmayı nasip etsinInsallah bundan sonraki tedavinde guzel sonuclarin olur tez zamanda anne olur yavrusuna kavusursun sende. Hosgeldin aramiza kardesim
EvetLefkosadaki ivox tup bebek merkezi demi orda yaptirdin
Anladim canim.artik yuzunu guldursun seninde rabbim.
Vardir bundada bir hayir.bundan sonraki denemende anne olacaksin ben buna yurekten inaniyorum.Kıbrıs'ta yani
Amin canım inşallah hepimizinAnladim canim.artik yuzunu guldursun seninde rabbim..
Amin canım darısı tez vakitte hayırlısıyla başınaIkizler bunlar kan degerlerinden belli canim rabbim saglicakla dogucagin günleri gostersin
İnşallah yüreği kalbi güzel arkadaşım bir gün hepimiz anne olacağızVardir bundada bir hayir.bundan sonraki denemende anne olacaksin ben buna yurekten inaniyorum.
Anladim simdi canim hakkinda hayirlisi olsun ❤❤❤❤Amin canım inşallah hepimizinama bundan sonra ki tedavi başka hastanede devam edecek dondurulmuş embriyolarim var biraz karışık
Amiiiiin canim benimmm aminnn hepimize insallahAmin canım darısı tez vakitte hayırlısıyla başına
British hakkında fikirleriniz var mı varsa yazarmısınızAnladim simdi canim hakkinda hayirlisi olsun ❤❤❤❤
❤❤❤❤❤❤❤❤❤ canim benim insallahhh en kisa zamanda hepimiz bebeklerimize kavusuruzİnşallah yüreği kalbi güzel arkadaşım bir gün hepimiz anne olacağız
Valla canim ben britise gitmedim ama giden arkadaslarimiz var sayfada yazacaklardir fikirlerini.British hakkında fikirleriniz var mı varsa yazarmısınız
Aminn tez vakitte inşallah ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤ canim benim insallahhh en kisa zamanda hepimiz bebeklerimize kavusuruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?