Bi süre sonra geçiyorsa vücut ilaca ancak adapte oluyor demekki. Ya bi de estrofem sanırım epeyce kullanılıyor, pozitif olduktan sonra da devam ediliyor diye biliyorum..
Evet canim doktor oyle söylemişti. Estrofem bide igneler yanlis hatirlamiyorsam .

Herkese iyi dilekleri için çok çok teşekkür ederim. Hakkımızda herseyin hayirlisi. Allahim hepimizin tez vakitte kucağını doldursun insallah. Arkadaşımın da dediği gibi gümbür gümbür kiev grubu geliyorrrrrr. Allah yardımcımız olsun. Dualarimdasiniz😘😘😘🤲🤲🤲
Canım benim çok çok tebrik ederim seni dilerim her şey çok iyi ilerler sakinn ol bu günden sonra ve her şeyin tadını çıkar 🥰🥰

Bu ilaçları kullanırken tok olmak şart mı. Ben hep aç alıyorum
Canim yemeklerden sonra kullaniliyor hep ilaclar ben oylehatirliyorum öyle kullanmistim. Ben sabah dokuzda kullaniyordum bide aksam dokuzda saatlerine cokdikkat edeceksin demislerdi. Birda oglen e yatmadan once igneler bu kadar hatirlayabildim

Bana hangisi yaptı anlamadım ama hepsi de yapmış olabilir o yüzden isim veremicem ama hormon ilaçları yapıyor daha öncede olmuştu bana
1 hafta sadece vucud ve mide ilaclari kabul etme suresi ondan sonra bulantilar yavas yavas geciyor. Ilaclara alisincaya kadar maalesef.kimi insanlarida etkilemiyor. Bunyeden bunyeye degisiklik gosterirmis. Mesala ben prednol alerjim ciktiktan sonra hemen ilaci kestirdiler

Kızlar ben bugün doktora gittim rahimin arkasındaki sıvı enfeksiyonmus ilaç tedavisine başlandı uzun süre antibiyotik fitil kullanacakmışım historoskopi bu enfeksiyonda yapılmaz dedi dahada artırırmış sonra haplara basliycaz birsuru test verdim sonuclarina görede iğne tedavileri başlayacakmışım benim tedavi yine başka bahara kaldı anliyacaginiz🙁
Endometrit icin tani nasil konuldu, antibiyotik kullanilmindan sonra transfere hazirlik yapilirken tekrar sivi goruldu mu?

Endometrit icin tani nasil konuldu, antibiyotik kullanilmindan sonra transfere hazirlik yapilirken tekrar sivi goruldu mu?
Canim ben bir sure ilac tedavisi gordum zor bir surecti ama atlattim baloncuk denilen bir aletle bakildi en son belden asagi uyusturdular ilaclar igneler ise yaradi bende antibiyotikler ise yaramisti rahimdeki sivi kurudu once zaten dis gebelik diye soylemislerdi transferden sonra.daha sonraki ultrasonda sivi enfeksiyon dendi. Cok şükür historoskopimide oldum yapisikliklarim acildi. Aradan 1 yil gecti simdi yine baktiricam kievde

Merak eden guzel yürekli insanlar. Anne olmayı sonuna kadar hakeden merhametli arkadaşlarım. Guzel sonucum geldi 2292 😍😍😍 allah hepinizden razı olsun dualarla hamileyim ben. Hepinize umut olurum hayırlı gelirim inşallah. Tedavide olan baslicak olan herkes inanın hep dua ediyorum. Evet çok mutluyum ama korkuyorum da acaba kese dolu mu kalbi aticak mi vs vs... ama bu duyguyu yaşadım ya milyonlarca Kez şükürler olsun. Demek bende hamile kalabiliyormusum. Hepinizden böyle güzel haberler bekliyorum. Kiev kibris Batum farketmez ben başlattım siz arkadan patır patır sonuçları verin insallah. Iyi ki varsınız. Hepinizden Allah razı olsun
Ay çok sevindim , tebrik ederim
İnşallah Allah kucağına almayı nasip eder

Merak eden guzel yürekli insanlar. Anne olmayı sonuna kadar hakeden merhametli arkadaşlarım. Guzel sonucum geldi 2292 😍😍😍 allah hepinizden razı olsun dualarla hamileyim ben. Hepinize umut olurum hayırlı gelirim inşallah. Tedavide olan baslicak olan herkes inanın hep dua ediyorum. Evet çok mutluyum ama korkuyorum da acaba kese dolu mu kalbi aticak mi vs vs... ama bu duyguyu yaşadım ya milyonlarca Kez şükürler olsun. Demek bende hamile kalabiliyormusum. Hepinizden böyle güzel haberler bekliyorum. Kiev kibris Batum farketmez ben başlattım siz arkadan patır patır sonuçları verin insallah. Iyi ki varsınız. Hepinizden Allah razı olsun
Smyrna ikiz geliyor haberin var mı😂😂😂😂
Maşallah kuzum
Rabbim ikizinide kucağına almayı nasip etsin
Çok güzel haber
Darısı tüm bekleyenlere olsun
Uğur getir topiğimize🤲🤲🤲💋💋💋

Cumartesi günü (yarın) ilk görüşmem var klinikte , sizlerdende orada olan varmı acaba ?

otelde Türk filan göremedim !
Hayirli olsun inşallah , biz çikmisiz siz gelmişsiniz demekki 😊 zirkaa 'nin 2. Transferi var inşallah karşılaşırsınız size çok destek olacaktır.

Back