Tedavin hayırlı olsun
Eğer Halil beyde başladınsa onlar eskiden Evolve oteliyle anlaşmalıydılar ve uygun fiyataydı

Tedaviniz hayirli olsun, merkezlerin yönlendirdikleri anlasmali otelleri vardir.

Hayirli haberlerini bekliyoruz cnm

P.tesi kürtaj oluyorum hiç gelişme olmamış kanamada gördü doktorum buda olmadı
Canım Allah sana güç kuvvet versin. Ben de kürtaj oldum 20 gün önce bebekte gelişme olmadığı için. Benim hiç kanamam da yoktu ama kaybettik iste. Çok zor, çok acı.
Bir şey soracağım sana başlarda beta hcg artışı nasıldı, iki kat artış oluyor muydu, ben de iki katı bir kere arttı sonra hep 1.5 kat ilerledi?

Senin rahimdeki sivi vajinal ultrasonda adetin kacinci gunu belli oluyor?
Endometrium biyopsi alinip test mi yapilmisti?
Tedavi ne kadar surdu?
Rahim icine mi verildi antibiyotik? Damar yoluyla mi?

Tesekkurederim Allah hepimizin yardımcısı olsun güç kuvvet sabır versin sizede gelmiş geçmiş olsun Allah birdaha yasatmasin canim
18temmuz/9.gün 44
21temmuz/12.gün 65
23temmuz/14.gün 48
27temmuz/18.gün 141
29temmuz/20.gün 334
02Agustos/24.gün 1177
06Agustos/28.gün 4175
Benim değerler bu şekildeydi canım başka kötü başlamıştık hatta kimyasal gebelik diye düşündü doktorum sonra düzenli artış olmaya başladı ama yinede olumsuz sonuçlandı mağlesef

Smyrna ikiz geliyor haberin var mı
Maşallah kuzum
Rabbim ikizinide kucağına almayı nasip etsin
Çok güzel haber
Darısı tüm bekleyenlere olsun
Uğur getir topiğimize
Ya ablosummm hemen ikiz demeyelim ya belki değerim yüksektir sadece. Tasiyamamaktan korkuyorum cnku bütün hormonu dışarıdan alıyoruz ya yeterli gelmezse dusurursem.... bunun korkusu çok var. Allah sağlıklı doğum nasip etsin tek ikiz farketmez.
Ben hissediyorum senin bu sefer olucak.... Bi ay arayla doğurcaz ablacim

İnşallah rahat taşı kuzum

Senin rahimdeki sivi vajinal ultrasonda adetin kacinci gunu belli oluyor?
Endometrium biyopsi alinip test mi yapilmisti?
Tedavi ne kadar surdu?
Rahim icine mi verildi antibiyotik? Damar yoluyla mi?
Adet bitiminde gittim hamile olmadigimi ogrendim aksamina adet olmustum adet bittikten bir hafta gecmisti doktora gitmistim vaginal ultrasonda görmüştü once dedigimgibi sivinin icinde bisey var dedi kan testi verdim tekrar 3 gun sonraya cunku doktor bu dis gebelik olabilir dedi cikmadi kan sonuclarinda o zaman karar verdi bu disgebelik deil sivi birikmesivar enfeksiyon olmus dedi kullandigim ilaclardan olabilir demisti o zaman 15 gun fitil kullandim 15.gunden sonra kontrolum oldu sivi biraz bosalmisti daha sonra ignelere gectik toplam 1.5 ay tedavi gördüm evet damar yoluyla 2 kere bakildi en son vucudum alt tarafini uyusturdular doktor baloncuk denilen aletle kurumus olan enfeksiyonun yerini temizledi ucundaki kamerayla ben yaptigi islemi izledim.fakat historoskopi gibi olmadi tabi. toplamda 1.5 ayda kurtuldum ama bide bana sor o fitiller igneler cok zor bir surecti. Inan historoskopi oldugumda bu kadar korkmadim cunku bayiltmislardi hicbisey hisetmedim. Gerci bundada hisetmemistim ama belden asagi uyusuk olsada alet seslerini duydum.

2 gün ara ile 2 transfer yapılıyor şansı arttırmak adına
Zirkanin 2 transferide bitti kizlar yarin donucek turkiyeye hersey iyi gecmis insallah 12 gun sonra guzel haberlerini duyariz herkesin yüzünü güldürsün rabbim❤❤❤❤❤

Ikizler bunlar kan degerlerinden belli canim rabbim saglicakla dogucagin günleri gostersin

Slm kızlar bir süredir burayı takip ediyorum kendimi şimdi hazır hissettiğim için ancak yazıyorum az çok hepinizi tanıdım sizinle sevindim sizinle üzüldüm sessiz dualarım hep sizinleydi inşallah herşey gönlünüzce olur Rabbim emeklerinizi boşa çıkarmasın

İnşallah rahat taşı kuzum
Zazacım senin enerjine pozitifligine azmine çabalarına hayran kalmamak mümkün değil Rabbim emeklerini boşa çıkarmasın 12 günlük bekleme surecindeyken ve sonrasında ki hayal kırıklığını yıkılmışlığı atlatana kadar 4800 sayfadan itibaren okudum sizin azminiz bana güç oldu kendimi toparlamama yardımcı oldu

Hoş geldin aramıza
Allah dualarınızı kabul etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…