Tedavin hayırlı olsunMerhabalar.
Tedaviye başladım Çarşamba günü de Kıbrıs'a gideceğim Gazimağusa da hem uygun fiyatlı hemde güvenilir bir otel arıyorum.
Eğer bildiğiniz bir otel var ise yardımcı olursanız çok sevinirim.
Tedaviniz Hayırlı olsunCumartesi günü (yarın) ilk görüşmem var klinikte , sizlerdende orada olan varmı acaba ?
otelde Türk filan göremedim !
Tedaviniz hayirli olsun, merkezlerin yönlendirdikleri anlasmali otelleri vardir.Merhabalar.
Tedaviye başladım Çarşamba günü de Kıbrıs'a gideceğim Gazimağusa da hem uygun fiyatlı hemde güvenilir bir otel arıyorum.
Hayirli olsun insallah.Hayirli olsun inşallah , biz çikmisiz siz gelmişsiniz demekkizirkaa 'nin 2. Transferi var inşallah karşılaşırsınız size çok destek olacaktır.
Hayirli olsun cnm güzel haberlerini bekliyoruzCumartesi günü (yarın) ilk görüşmem var klinikte , sizlerdende orada olan varmı acaba ?
otelde Türk filan göremedim !
Hayirli haberlerini bekliyoruz cnmMerhabalar.
Canım Allah sana güç kuvvet versin. Ben de kürtaj oldum 20 gün önce bebekte gelişme olmadığı için. Benim hiç kanamam da yoktu ama kaybettik iste. Çok zor, çok acı.P.tesi kürtaj oluyorum hiç gelişme olmamış kanamada gördü doktorum buda olmadı
Senin rahimdeki sivi vajinal ultrasonda adetin kacinci gunu belli oluyor?Canim ben bir sure ilac tedavisi gordum zor bir surecti ama atlattim baloncuk denilen bir aletle bakildi en son belden asagi uyusturdular ilaclar igneler ise yaradi bende antibiyotikler ise yaramisti rahimdeki sivi kurudu once zaten dis gebelik diye soylemislerdi transferden sonra.daha sonraki ultrasonda sivi enfeksiyon dendi. Cok şükür historoskopimide oldum yapisikliklarim acildi. Aradan 1 yil gecti simdi yine baktiricam kievde
Tesekkurederim Allah hepimizin yardımcısı olsun güç kuvvet sabır versinCanım Allah sana güç kuvvet versin. Ben de kürtaj oldum 20 gün önce bebekte gelişme olmadığı için. Benim hiç kanamam da yoktu ama kaybettik iste. Çok zor, çok acı.
Bir şey soracağım sana başlarda beta hcg artışı nasıldı, iki kat artış oluyor muydu, ben de iki katı bir kere arttı sonra hep 1.5 kat ilerledi?
Amin canım çok sagolasinAy çok sevindim , tebrik ederim
İnşallah Allah kucağına almayı nasip eder
Ya ablosummm hemen ikiz demeyelim ya belki değerim yüksektir sadece. Tasiyamamaktan korkuyorum cnku bütün hormonu dışarıdan alıyoruz ya yeterli gelmezse dusurursem.... bunun korkusu çok var. Allah sağlıklı doğum nasip etsin tek ikiz farketmez.Smyrna ikiz geliyor haberin var mı
Maşallah kuzum
Rabbim ikizinide kucağına almayı nasip etsin
Çok güzel haber
Darısı tüm bekleyenlere olsun
Uğur getir topiğimize
2 gün ara ile 2 transfer yapılıyor şansı arttırmak adınaHayirli olsun inşallah , biz çikmisiz siz gelmişsiniz demekkizirkaa 'nin 2. Transferi var inşallah karşılaşırsınız size çok destek olacaktır.
Ya ablosummm hemen ikiz demeyelim ya belki değerim yüksektir sadece. Tasiyamamaktan korkuyorum cnku bütün hormonu dışarıdan alıyoruz ya yeterli gelmezse dusurursem.... bunun korkusu çok var. Allah sağlıklı doğum nasip etsin tek ikiz farketmez.
Ben hissediyorum senin bu sefer olucak....Bi ay arayla doğurcaz ablacim
Adet bitiminde gittim hamile olmadigimi ogrendim aksamina adet olmustum adet bittikten bir hafta gecmisti doktora gitmistim vaginal ultrasonda görmüştü once dedigimgibi sivinin icinde bisey var dedi kan testi verdim tekrar 3 gun sonraya cunku doktor bu dis gebelik olabilir dedi cikmadi kan sonuclarinda o zaman karar verdi bu disgebelik deil sivi birikmesivar enfeksiyon olmus dedi kullandigim ilaclardan olabilir demisti o zaman 15 gun fitil kullandim 15.gunden sonra kontrolum oldu sivi biraz bosalmisti daha sonra ignelere gectik toplam 1.5 ay tedavi gördüm evet damar yoluyla 2 kere bakildi en son vucudum alt tarafini uyusturdular doktor baloncuk denilen aletle kurumus olan enfeksiyonun yerini temizledi ucundaki kamerayla ben yaptigi islemi izledim.fakat historoskopi gibi olmadi tabi. toplamda 1.5 ayda kurtuldum ama bide bana sor o fitiller igneler cok zor bir surecti. Inan historoskopi oldugumda bu kadar korkmadim cunku bayiltmislardi hicbisey hisetmedim. Gerci bundada hisetmemistim ama belden asagi uyusuk olsada alet seslerini duydum.Senin rahimdeki sivi vajinal ultrasonda adetin kacinci gunu belli oluyor?
Endometrium biyopsi alinip test mi yapilmisti?
Tedavi ne kadar surdu?
Rahim icine mi verildi antibiyotik? Damar yoluyla mi?
Zirkanin 2 transferide bitti kizlar yarin donucek turkiyeye hersey iyi gecmis insallah 12 gun sonra guzel haberlerini duyariz herkesin yüzünü güldürsün rabbim2 gün ara ile 2 transfer yapılıyor şansı arttırmak adına
Ikizler bunlar kan degerlerinden belli canim rabbim saglicakla dogucagin günleri gostersinYa ablosummm hemen ikiz demeyelim ya belki değerim yüksektir sadece. Tasiyamamaktan korkuyorum cnku bütün hormonu dışarıdan alıyoruz ya yeterli gelmezse dusurursem.... bunun korkusu çok var. Allah sağlıklı doğum nasip etsin tek ikiz farketmez.
Ben hissediyorum senin bu sefer olucak....Bi ay arayla doğurcaz ablacim
Zazacım senin enerjine pozitifligine azmine çabalarına hayran kalmamak mümkün değil Rabbim emeklerini boşa çıkarmasınİnşallah rahat taşı kuzum
Amin inşallah çok güzel haberler alıcaz hepimiz bundan sonraZirkanin 2 transferide bitti kizlar yarin donucek turkiyeye hersey iyi gecmis insallah 12 gun sonra guzel haberlerini duyariz herkesin yüzünü güldürsün rabbim❤❤❤❤❤
Hoş geldin aramızaSlm kızlar bir süredir burayı takip ediyorum kendimi şimdi hazır hissettiğim için ancak yazıyorum az çok hepinizi tanıdım sizinle sevindim sizinle üzüldüm sessiz dualarım hep sizinleydi inşallah herşey gönlünüzce olur Rabbim emeklerinizi boşa çıkarmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?