Hangi ilaç yapıyor bulantıyı, hepinizde olmuşş 😕
Canim hormon ilaclari mideyi etkiliyor hele midesi hassas olanlarda bulanti yapiyor kullanirken cof afedersin ben estrofem ve orodnol ictikten sonra mide bulantisindan sabahi ettigimi bilirim bir haftaya kalmaz geciyor doktor normal demisti ama prdnola alerjim cikti kullanamiyorum ben mesala

Canim hormon ilaclari mideyi etkiliyor hele midesi hassas olanlarda bulanti yapiyor kullanirken cof afedersin ben estrofem ve orodnol ictikten sonra mide bulantisindan sabahi ettigimi bilirim bir haftaya kalmaz geciyor doktor normal demisti ama prdnola alerjim cikti kullanamiyorum ben mesala
Bi süre sonra geçiyorsa vücut ilaca ancak adapte oluyor demekki. Ya bi de estrofem sanırım epeyce kullanılıyor, pozitif olduktan sonra da devam ediliyor diye biliyorum..

Bana hangisi yaptı anlamadım ama hepsi de yapmış olabilir o yüzden isim veremicem ama hormon ilaçları yapıyor daha öncede olmuştu bana
Yumurta toplama için olduğumuz hormon iğnelerinin pek bi yan etkisini yaşamadım ben sadece kilo verdirmişti iştahımı kapatıp. Ama tabi transferde tablet ağırlıklı, mide yan etkileri görme ihtimali daha fazla 🤦🏻‍♀️

Bir aydır tatil modundaydım o yüzden pek bişey anlamadım ilaçları içip gerisini düşünmemeye çalışıyodun da zaman yaklaştı artık yavaştan heyecanlanmaya başlayabilirim galiba 😄
Bekleme süresinin yaza denk gelmesi çok iyi oldu bence de. Düğünlerdi tatildi hep gezme tozmayla geçti. Son 1 haftadır heyecanı sardı beni de ama 🥰
Arada aklıma gelince bi kalbim pır pır ediyor valla 🤣

Neden meme usg istedi benim sol mememde 6.5 mm çapında ölçülen hafif heterojen hipoekoik lezyon mevcut 2 farkli doktora gittim ikiside korkulacak bi durum yok dedi acaba tüp bebek tedavisinde sıkıntı cikartirmi bu tereddüt ettim simdi bende
Merhaba meme usg de benim 5mm hipoekoik lezyon çıktı tüp bebek tedavisi gördüm rahim için de estorfen verdi Dr östrojen yani Dr 3 aylık kontroller verdi

P.tesi kürtaj oluyorum hiç gelişme olmamış kanamada gördü doktorum buda olmadı 😔

Eklentiler

• 20210827_192828.jpg
    20210827_192828.jpg
    78 KB · Görüntüleme: 61
Back