İnşallah ilk transferin başarıyla biterKizlar sizler de tedavide yumurta dondurdunuz mu eşim pek istemiyor yarin transfere gideceğiz bakalim hayrilisiyla eger fazla kaliteli de varsa donduralim diyrm boşver tutarsa nasipde varsa vardir diyo bende onca emek ve masraf yapmışken deneriz tekrar diyrm yine ayni ilaclari alagimi ve bu sagliga zarar vereceğini söylüyor sizler de 2. De tutan oldu mu süreç nasil oluyor ilaclar vs acisindan birde maliyet ne oluyr tsk ederim
Pankekk inşallah yarınki transferin çok kolay geçsin.Allah içine konulan embriyolara can versin,Dualarinizi esirgemeyin allah riza icin yarin herşey güzel geçsin hayırlı olan sonuclansin ins 12.30da tranferim var
Rabbim yardimciniz olsun insallahDualarinizi esirgemeyin allah riza icin yarin herşey güzel geçsin hayırlı olan sonuclansin ins 12.30da tranferim var
Canm zazam allah razi olsun amin amin hepimiz icin insPankekk inşallah yarınki transferin çok kolay geçsin.Allah içine konulan embriyolara can versin,
Sana kanat veren evlatlar etsin
Hayırlı evlatlar sahibi olasın
Canmm cok tsk ederim allah razı olsun hepimiz icin insRabbim yardimciniz olsun insallahDilerim gönlündeki hayirli olur insallah Allahin izniyle cok güzel olacak
Pankekk yarın senle beraber Zikramında transferi var.Gelin canı birlikte dua edelim onadaCanm zazam allah razi olsun amin amin hepimiz icin ins
Hayirli uğurlu olsun canım dualarim seninleDualarinizi esirgemeyin allah riza icin yarin herşey güzel geçsin hayırlı olan sonuclansin ins 12.30da tranferim var
Smyyyyyyyrrnaaaaaaa elimiz kalbimizde yarın senin güzel sonucunu bekliyoruzHayirli uğurlu olsun canım dualarim seninleyavrularinj al gel
Ins canm insPankekk yarın senle beraber Zikramında transferi var.Gelin canı birlikte dua edelim onada
Canım arkadaşım çok istiyor oğul annesi olmaya
Allahım Zikrama ikiz oğul evladı versin inşallah
Transfer olan tüm arkadaşlarımdanda güzel sonuçlar gelsin
Canm smyra uğurlu gel ins bana daHayirli uğurlu olsun canım dualarim seninleyavrularinj al gel
Rabbim gönlünün muradını versinnn sana inşşDualarinizi esirgemeyin allah riza icin yarin herşey güzel geçsin hayırlı olan sonuclansin ins 12.30da tranferim var
Canim rabbim yat ve yardimcin olsun hersey sugibi aksin insallah guzel haberlerin olsunCanm zazam allah razi olsun amin amin hepimiz icin ins
En kisa zamanda guzel haberlerin olsun❤❤❤❤Canm smyra uğurlu gel ins bana da
Hakkında Hayırlısı olsun insallah Rabbim yardımcın olsun isin yağ gibi aksın sonu mutlu bitsin inşallah dualarım seninle ve seninle aynı durumda olanlarla Allah yar ve yardımcınız olsunDualarinizi esirgemeyin allah riza icin yarin herşey güzel geçsin hayırlı olan sonuclansin ins 12.30da tranferim var
Ayynen canimm ya katılıyorum. Kurban oldugum rabbim herkesin yüzünü guldursun insallah.bende disimden kanal tedavisine basladim bugun 1.gundu haftaya sali 2. günüm ve bitiyor sonunda.Smyyyyyyyrrnaaaaaaa elimiz kalbimizde yarın senin güzel sonucunu bekliyoruz
Haydi kuzum ver neşeyi sayfamıza
Gelsin pozitif sonuçlar
Canım Allah gönlündeki muradını nasip etsin inşallah, sağlıkla al bebeklerini gelIns canm ins
Diş tedavisi çok zorlu bir süreç çok iyi anlıyorum seni, anneme yaptırdım bir ay sürdü tamamen bitmesi Allah yardımcın olsun.Ayynen canimm ya katılıyorum. Kurban oldugum rabbim herkesin yüzünü guldursun insallah.bende disimden kanal tedavisine basladim bugun 1.gundu haftaya sali 2. günüm ve bitiyor sonunda.
Canim benim rabbim emeklerini bosa cikarmasin dualrim seninleDualarinizi esirgemeyin allah riza icin yarin herşey güzel geçsin hayırlı olan sonuclansin ins 12.30da tranferim var
Tsk ederim durubalcim amin ins ins hayirlsii bakalimRabbim gönlünün muradını versinnn sana inşşSu gibi aksın işlerin 12. Gün pozitif sonucunla doğum günün gibi kutla o günü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?