TARİHÜYE ADIİŞLEMMERKEZSONUÇ
P pandaaa TRANSFERTEK RAKİBİ KEDİ, DÖRT CANLI (DÖRDÜZ) KIBRISPOZİTİF
6 TEMMUZ a68 a68 KORUYUCU AİLE GÖRÜŞMESİ
7 TEMMUZ@sibra631BETA HCG TESTKİEVPOZİTİF
10 TEMMUZ@szryk,
@Asya merve
İLK GÖRÜŞMEİSTANBUL
KIBRIS
POZİTİF
12 TEMMUZ@ISABELLA1TRANSFERKIBRIS - İKİZPOZİTİF
14 TEMMUZ@sadesutluBETA HCG TESTKİEVPOZİTİF
17 TEMMUZ@MutluyasamBETA HCG TESTKIBRIS
19 TEMMUZ@PonciknasipBETA HCG
TEST KIBRIS
KIBRISPOZİTİF
20 TEMMUZ@CrescentofthetimeTRANSFERKIBRIS
AĞUSTOS@muphem_ pankekk pankekk TRANSFERKİEV
KIBRIS
12 AĞUSTOS@anneadayi1974İLK GÖRÜŞMEKİEV
13 AĞUSTOS@Deniz5506YUMURTA TOPLAMAKİEV
14 AĞUSTOS Z Zumrom YUMURTA TOPLAMAKİEV
17 AĞUSTOS@bir hayalim varTRANSFERKİEV
19 AĞUSTOS@UmudumbaytoKALP ATIŞI DİNLEME ÖNEMLİİİİİ
19-21 AĞUSTOS Z Zumrom TRANSFERKİEV
21 AĞUSTOS Zirkaa Zirkaa YUMURTA TOPLAMAKİEV
21 AĞUSTOS@DuruballTRANSFERKİEV
26 AĞUSTOS@smyrna_45TEST GÜNÜKIBRIS
26 AĞUSTOS pankekk pankekk TRANSFERKIBRIS
26 AĞUSTOS P pandaaa SERKÜLAJ
26-28 AĞUSTOS Y YesilDomates ÖNGÖRÜŞMEKİEV
26-28 AĞUSTOS Zirkaa Zirkaa TRANSFERKİEV
AĞUSTOS/EYLÜL@mektup01TEDAVİ BAŞLANGICIKİEV
8 EYLÜL@Zaza74 @az sekerliYUMURTA TOPLAMAKİEV
13 EYLÜL@Azsekerli17TRANSFERKİEV
15 EYLÜL@AigleTRANSFERKİEV
18 EYLÜL@La LunaTRANSFERKIBRIS
EYLÜL@Angel1427TEDAVİ BAŞLANGICIKIBRIS
EYLÜL B BeyzaNur- TRANSFERKİEV
28 EYLÜL@anneadayi1974TRANSFERKİEV

Kizlar zirkacimn bugun transferi olacak dua eden herkese tesekkurlerimi iletmemi istedi bugun transfer olan herkes sonuc bekleyen herkese dua ediyor sizin icin
Canım Eftaliosum evet bugün zirkacigimin ilk transferi Allah'ım bebislerinin sımsıkı canına yapıştirsin. Hayırlısiyla kucağına almayı nasip etsin. İkinci transferimden sonra yanıma gelip sımsıkı elimi tutmuştu okadar candan yürekten sevgi doluyduki sanki yıllardır tanisiyorduk. Bütün dualarımız onunla . Selamimizi ve sevgimizi de ona ulaştır lütfen. Sana dış tedavinde Allah'ım yardımcın olsun

Günaydin ,
Tesekkür ederim , sizin de Allah saglikla sıhhatle kucaginiza almanizi nasip etsin inşallah.
Mutlu olduğum anlar bir umutla her tüp denemesine basladigim zamanlardi her denemede vücuduma zerk ettiğim ilaçlarla risk aliyordum (biliyorsunuz ki kanser riski artıyor bu ilaçlarla) ama bir taraftan da mutluydum. 59 kilodan 85 kiloya geldim. öyle ki hamilelik bana yakışacak mi diye aynalara baktigimda karnimi sisirmeme gerek kalmıyordu. Sonuçlar hep hüsran. Kimse yadirgamasin ama Donasyonu kabul etmek cok zor. bunu bile kabullendik ve yine sonunda negatif alma ihtimalimiz var. Maddi acidan dibi gorduk yine yilmadik. Ama ne olur ya ne olur bu kadar ugrasimiz sonunda istiyoruz iste İsteyene ver Allahim ne olur .
Ah gene duygusallaştım sanirim . Kusuruma bakmayin.
Tamara aldigim notlara baktigimda az sayida kişi tercih etmiş fakat mesela A68 ile beraber giden 3 kişi pozitifmiş. Ama taze yumurta mi donmus mu kullanilmis bilmiyorum. yine nes6373 var ama düşük yasamis sanirim. mavininumudu , meyra1903, nurkan38 de sanirim bu merkezden doğum yapmis. Bunlar sanirim 2019-2020 arasi.
Ve dediğiniz gibi karistirmisim yumurtayla embriyoyu :110:
Verdiğin karar ne olursa olsun en hayırlısı olsun senin olsun senin için Allah'ım emeklerimizi boşa çıkarmasın hayırlısıyla tez zamanda kucağını doldursun canım benim 🤲🤲🤲

Canım Eftaliosum evet bugün zirkacigimin ilk transferi Allah'ım bebislerinin sımsıkı canına yapıştirsin. Hayırlısiyla kucağına almayı nasip etsin. İkinci transferimden sonra yanıma gelip sımsıkı elimi tutmuştu okadar candan yürekten sevgi doluyduki sanki yıllardır tanisiyorduk. Bütün dualarımız onunla . Selamimizi ve sevgimizi de ona ulaştır lütfen. Sana dış tedavinde Allah'ım yardımcın olsun
Canim benim öyle bir insan gercekten ulastiririm tabikide. Cok saol canim benim💋💋💋💋

Back