Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
TARİH ÜYE ADI İŞLEM MERKEZ SONUÇ P pandaaa TRANSFER TEK RAKİBİ KEDİ, DÖRT CANLI (DÖRDÜZ) KIBRIS POZİTİF 6 TEMMUZ a68
KORUYUCU AİLE GÖRÜŞMESİ 7 TEMMUZ @sibra631 BETA HCG TEST KİEV POZİTİF 10 TEMMUZ @szryk,
@Asya merveİLK GÖRÜŞME İSTANBUL
KIBRISPOZİTİF 12 TEMMUZ @ISABELLA1 TRANSFER KIBRIS - İKİZ POZİTİF 14 TEMMUZ @sadesutlu BETA HCG TEST KİEV POZİTİF 17 TEMMUZ @Mutluyasam BETA HCG TEST KIBRIS 19 TEMMUZ @Ponciknasip BETA HCG
TEST KIBRISKIBRIS POZİTİF 20 TEMMUZ @Crescentofthetime TRANSFER KIBRIS AĞUSTOS @muphem_ pankekk
TRANSFER KİEV
KIBRIS12 AĞUSTOS @anneadayi1974 İLK GÖRÜŞME KİEV 13 AĞUSTOS @Deniz5506 YUMURTA TOPLAMA KİEV 14 AĞUSTOS Z Zumrom YUMURTA TOPLAMA KİEV 17 AĞUSTOS @bir hayalim var TRANSFER KİEV 19 AĞUSTOS @Umudumbayto KALP ATIŞI DİNLEME ÖNEMLİİİİİ 19-21 AĞUSTOS Z Zumrom TRANSFER KİEV 21 AĞUSTOS Zirkaa
YUMURTA TOPLAMA KİEV 21 AĞUSTOS @Duruball TRANSFER KİEV 26 AĞUSTOS @smyrna_45 TEST GÜNÜ KIBRIS 26 AĞUSTOS pankekk
TRANSFER KIBRIS 26 AĞUSTOS P pandaaa SERKÜLAJ 26-28 AĞUSTOS Y YesilDomates ÖNGÖRÜŞME KİEV 26-28 AĞUSTOS Zirkaa
TRANSFER KİEV AĞUSTOS/EYLÜL @mektup01 TEDAVİ BAŞLANGICI KİEV 8 EYLÜL @Zaza74 @az sekerli YUMURTA TOPLAMA KİEV 13 EYLÜL @Azsekerli17 TRANSFER KİEV 15 EYLÜL @Aigle TRANSFER KİEV 18 EYLÜL @La Luna TRANSFER KIBRIS EYLÜL @Angel1427 TEDAVİ BAŞLANGICI KIBRIS EYLÜL B BeyzaNur- TRANSFER KİEV 28 EYLÜL @anneadayi1974 TRANSFER KİEV
Canım Eftaliosum evet bugün zirkacigimin ilk transferi Allah'ım bebislerinin sımsıkı canına yapıştirsin. Hayırlısiyla kucağına almayı nasip etsin. İkinci transferimden sonra yanıma gelip sımsıkı elimi tutmuştu okadar candan yürekten sevgi doluyduki sanki yıllardır tanisiyorduk. Bütün dualarımız onunla . Selamimizi ve sevgimizi de ona ulaştır lütfen. Sana dış tedavinde Allah'ım yardımcın olsunKizlar zirkacimn bugun transferi olacak dua eden herkese tesekkurlerimi iletmemi istedi bugun transfer olan herkes sonuc bekleyen herkese dua ediyor sizin icin
Canım seninde transferin hayırlı olsun Allah'ım tez zamanda bebislerle kucağını doldursun evini neselendirsin canım. Dualarımız seninle...Amin canm tsk ederm ins rabbim hayirlisiini versin![]()
Verdiğin karar ne olursa olsun en hayırlısı olsun senin olsun senin için Allah'ım emeklerimizi boşa çıkarmasın hayırlısıyla tez zamanda kucağını doldursun canım benimGünaydin ,
Tesekkür ederim , sizin de Allah saglikla sıhhatle kucaginiza almanizi nasip etsin inşallah.
Mutlu olduğum anlar bir umutla her tüp denemesine basladigim zamanlardi her denemede vücuduma zerk ettiğim ilaçlarla risk aliyordum (biliyorsunuz ki kanser riski artıyor bu ilaçlarla) ama bir taraftan da mutluydum. 59 kilodan 85 kiloya geldim. öyle ki hamilelik bana yakışacak mi diye aynalara baktigimda karnimi sisirmeme gerek kalmıyordu. Sonuçlar hep hüsran. Kimse yadirgamasin ama Donasyonu kabul etmek cok zor. bunu bile kabullendik ve yine sonunda negatif alma ihtimalimiz var. Maddi acidan dibi gorduk yine yilmadik. Ama ne olur ya ne olur bu kadar ugrasimiz sonunda istiyoruz iste İsteyene ver Allahim ne olur .
Ah gene duygusallaştım sanirim . Kusuruma bakmayin.
Tamara aldigim notlara baktigimda az sayida kişi tercih etmiş fakat mesela A68 ile beraber giden 3 kişi pozitifmiş. Ama taze yumurta mi donmus mu kullanilmis bilmiyorum. yine nes6373 var ama düşük yasamis sanirim. mavininumudu , meyra1903, nurkan38 de sanirim bu merkezden doğum yapmis. Bunlar sanirim 2019-2020 arasi.
Ve dediğiniz gibi karistirmisim yumurtayla embriyoyu![]()
Yeşildomates hayırlısıyla git hayırlı haberlerle geri dön inşallah. Yolun açık olsunY YesilDomates sen bugun kiew yolcususun galibaRabbim yolunuzu acik etsin hayirli haberlerle dön insallah
![]()
Rabbim gönlündekini hayirli etsin canimbeyzanur benim tedavim de var inşaallah en geç ekim ayında gideceğim batum
tamam canım dua edin biri yanımda biri karnımda olsun inşaallahRabbim gönlündekini hayirli etsin canimlisteyi zirka yapiyor ben bugun ki arkadaslarimiz icin paylastim. Zirka ekler seni cnm
![]()
Canim benim öyle bir insan gercekten ulastiririm tabikide. Cok saol canim benimCanım Eftaliosum evet bugün zirkacigimin ilk transferi Allah'ım bebislerinin sımsıkı canına yapıştirsin. Hayırlısiyla kucağına almayı nasip etsin. İkinci transferimden sonra yanıma gelip sımsıkı elimi tutmuştu okadar candan yürekten sevgi doluyduki sanki yıllardır tanisiyorduk. Bütün dualarımız onunla . Selamimizi ve sevgimizi de ona ulaştır lütfen. Sana dış tedavinde Allah'ım yardımcın olsun
İnşallah canımtamam canım dua edin biri yanımda biri karnımda olsun inşaallah